Management & Leiderschap

Herkent u dit: medewerkers groeien door en gaan leiding geven, maar hebben moeite met hun nieuwe rol. Zonder de juiste begeleiding bestaat de kans dat u een goede medewerker kwijt bent en er een slechte leidinggevende bij heeft. IMK Opleidingen richt zich vooral op deze hardwerkende doeners. Onze management opleidingen en trainingen zijn uitermate herkenbaar en direct toepasbaar in de praktijk. Wilt u advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.


Management opleidingen en trainingen

Bovenstaand vindt u de management trainingen, cursussen en opleidingen van IMK Opleidingen. Deze zijn vooral gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties die voor u direct toepasbaar zijn in de praktijk. Voor zowel de doorgegroeide praktijkmensen als de ervaren leidinggevenden zijn onze management trainingen, cursussen en opleidingen daarom zeer waardevol.

Praktijkgerichte management training

In ons scala aan management trainingen vindt u onder andere de populaire training ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’. Deze management training richt zich op het verhogen van uw grip op het team dat u aanstuurt. Door de praktische invulling van deze training kunt u de geleerde vaardigheden direct toepassen. Zo hebben onze management trainingen een direct effect op uw functioneren als leidinggevende.

Management opleidingen

Voor wie zich meer wil verdiepen in het leidinggeven, bieden wij meerdere management opleidingen aan. Voor nieuwe leidinggevenden raden wij altijd aan te starten met de opleiding Middle Management A. Wanneer u als leidinggevende al een vergelijkbare opleiding heeft gevolgd kunt u starten met de opleiding Middle Management B. Tot slot bieden wij managers die zich nog verder willen verdiepen in het leidinggeven ook nog de opleiding Middle Management C. Al onze management opleidingen volgt u in 8 dagen óf 16 avonden.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Management opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 1663 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.