Verkooptraining

Verkopen is een vak! Een verkooptraining biedt daarom veel toegevoegde waarde voor commerciële medewerkers, accountmanagers en verkoopadviseurs. Niet alleen voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een sales functie, maar ook voor ervaren sales professionals. Tijdens een van de praktijkgerichte verkooptrainingen van IMK leert uw medewerker de fijne kneepjes van het vak en verandert hij of zij van verkoper naar strategische businesspartner! Een goede verkoper moet zich namelijk in de klant kunnen verplaatsen, ‘What’s in it for them?’. Het product of de dienst moet de klant helpen om hun doelen te realiseren. Na een van onze verkooptrainingen weet uw werknemer zijn of haar vakkennis en vaardigheden op de juiste manier in te zetten in het verkoopproces. Bekijk hieronder de diverse trainingen.


Klantgerichte verkooptraining

IMK Opleidingen biedt verschillende verkooptrainingen- en opleidingen. Klantgericht denken en handelen loopt hier als een rode draad doorheen. Door klantgericht te werken ontstaat er namelijke een waardevol partnerschap. Daarnaast kenmerken onze trainingen zich door het praktijkgerichte en proactieve karakter.

Speciaal voor medewerkers op de binnendienst bieden wij de verkooptraining Commerciële Binnendienst. Uw medewerker gaat aan de slag met gesprekstechnieken en verkoopprocessen. Ook weet uw medewerker na de training alert te zijn op commerciële kansen. Voor wie zich uitsluitend bezighoudt met telefonische verkoop is er de praktische training Proactief en klantgericht bellen. Hier wordt vooral aandacht besteedt een de proactieve houding en ovetuigingskracht van uw medewerker. Deze training is eveneens geschikt als maatwerk training voor het gehele team of een complete afdeling.

Verkoopopleiding

Voor wie al enige jaren sales ervaring heeft, maar zijn of haar functie wil verdiepen, bieden wij de opleiding Accountmanagement A. Deze 8-daagse opleiding gaat dieper in op verkopen op strategisch niveau. Omdat er binnen deze opleiding veel ruimte is voor praktijkvoorbeelden is deze opleiding ontzettend herkenbaar voor de deelnemer. De opgedane kennis ziet u direct terug in de praktijk!

Maatwerk verkooptraining

Verkooptrainingen zijn enorm effectief wanneer uw medewerkers deze met elkaar volgen. Op die manier heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen. Dit zal het uiteindelijke resultaat aanzienlijk verbeteren. Daarom biedt IMK Opleidingen maatwerk verkooptrainingen aan, welke eveneens incompany (op uw locatie) te volgen zijn. De training wordt volledig afgestemd op de te verkopen producten of diensten én uiteraard op de gewenste leerdoelen. Een voorbeeld van een zeer interactieve en effectieve incompany verkooptraining is de training Meer commercieel resultaat met DISC. Gezamenlijk kijken hoe we de beste maatwerk training voor uw organisatie kunnen ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Verkooptraining opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 127 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.