Persoonlijke ontwikkeling

Hebben uw werknemers het gevoel dat ze hun kwaliteiten nog niet volledig benutten? En wilt u ze graag de benodigde handvatten bieden zodat ze het maximale uit zichzelf halen? Schrijf ze dan nu in voor een van onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen. IMK Opleidingen leert deelnemers hun vaardigheden optimaal toe te passen in de praktijk. Tijdens onze opleidingen en trainingen stapt iedere deelnemer uit zijn of haar comfort zone, waardoor ze grote stappen (zo niet sprongen) voorwaarts kunnen maken. Dit zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau. Zelfbewustwording loopt hierbij als rode draad door alle trainingen heen met als centrale pijler uiteraard de persoonlijke ontwikkeling. Bekijk onderstaand ons aanbod voor meer informatie.


Werken aan zelfvertrouwen

Gedrag en gewoontes zitten al jaren in ons systeem. We leven vandaag de dag allemaal in een patroon, waar wij niet eenvoudig uitkomen. Terwijl dit ons juist verder kan helpen! Om dit in één klap te veranderen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hiervoor moeten uw medewerkers stevig in hun schoenen staan.

Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling gaan wij hiermee aan de slag. We ontwikkelen kwaliteiten die direct in het dagelijks leven kunnen worden ingezet. Dit doen we aan de hand van persoonlijke ervaringen van zowel uw medewerker als die van medecursisten. Wat zijn de bestaande sterke punten? En waar kan iemand zich nog in verbeteren? Door dit in beeld te krijgen werken we aan het opbouwen van hun zelfvertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling training

Tijdens een training persoonlijke ontwikkeling werkt uw medewerker eveneens aan zijn of haar sociale vaardigheden. Deze zijn erg belangrijk voor de persoonlijke effectiviteit. Zo wordt er aandacht besteed aan werken in teamverband en verantwoordelijk en assertief handelen. Door het opgebouwde zelfvertrouwen zal dit zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen.

Tijdens de trainingen van IMK wordt er geleerd om doelen op te stellen en te realiseren. Zelfbewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Want door zelfbewust te zijn van de eigen vaardigheden en doelen, is uw medewerker in staat om deze ook daadwerkelijk te benutten en behalen.

Praktijkgericht aanbod

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor iedere medewerker en organisatie. Dit is dan ook reden waarom wij een ruim aanbod aan trainingen aanbieden waarin dit het hoofdonderwerp is. Bovenstaand vindt u diverse praktijkgerichte trainingen waarin bovengemiddeld veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk hier het gehele aanbod of neem gerust een keer contact met ons op. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste training of opleiding.

Persoonlijke ontwikkeling training als maatwerk?

Onze trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn ook geschikt als incompany training. De training wordt dan toegespitst op uw specifieke bedrijfssituatie en gegeven bij u op locatie. Interesse? Een trainer komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Persoonlijke ontwikkeling opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 1700 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.