Heb je het gevoel dat je je kwaliteiten niet volledig benut? Wil je graag het maximale uit jezelf halen? Schrijf je dan nu in voor één van onze persoonlijke ontwikkeling trainingen. IMK Opleidingen leert deelnemers hun vaardigheden optimaal toe te passen in de praktijk. Tijdens onze opleidingen en trainingen stapt iedere deelnemer uit zijn of haar comfortzone, waardoor grote stappen (zo niet sprongen) voorwaarts gemaakt worden. Zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau. Zelfbewustwording loopt hierbij als rode draad door alle trainingen heen, met als centrale pijler uiteraard de persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hieronder ons aanbod en klik door voor meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

Werken aan zelfvertrouwen

Gedrag en gewoontes zitten al jaren in ons systeem. We leven vandaag de dag allemaal in een patroon, waar we niet eenvoudig uitkomen. Terwijl dit ons juist verder kan helpen! Om dit in één klap te veranderen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hiervoor moet stevig in je schoenen staan.

Tijdens een persoonlijke ontwikkeling training gaan we hiermee aan de slag. We ontwikkelen kwaliteiten die direct in het dagelijks leven kunnen worden ingezet. Dit doen we aan de hand van jouw persoonlijke ervaringen en die van je medecursisten. Wat zijn de bestaande sterke punten? En waar kan iemand zich nog in verbeteren? Door dit in beeld te krijgen werken we aan het opbouwen van zelfvertrouwen.

Trainingen en persoonlijke ontwikkeling

Voor persoonlijke effectiviteit zijn je sociale vaardigheden van groot belang. Daarom wordt er tijdens een training persoonlijke ontwikkeling ook gewerkt aan verantwoordelijk en assertief handelen en wordt er aandacht besteedt aan het werken in teamverband. Aan het einde van een persoonlijke ontwikkeling cursus van IMK Opleidingen weet je hoe je doelen opstelt en kunt realiseren. Hierbij speelt zelfbewustwording een grote rol. Want wie bewust is van zijn of haar eigen vaardigheden en doelen, is in staat om deze ook daadwerkelijk te benutten en behalen.

Persoonlijke effectiviteit - Blank - IMK Opleidigen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

Praktijkgericht aanbod

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor iedere medewerker en organisatie. Dit is dan ook de reden waarom wij een ruim aanbod aan trainingen aanbieden waarin persoonlijke groei het hoofdonderwerp is. Hierboven vind je diverse praktijkgerichte trainingen en cursussen waarin we bovengemiddeld veel aandacht besteden aan zelfontwikkeling. Bekijk hier het gehele aanbod of neem gerust een keer contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste training of opleiding.

Persoonlijke ontwikkeling training als maatwerk?

Onze persoonlijke ontwikkeling trainingen zijn ook geschikt als incompany training. De training wordt dan toegespitst op jullie specifieke bedrijfssituatie en gegeven bij jullie op locatie. Interesse? Een trainer komt graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Training Persoonlijke effectiviteit - IMK Opleidingen

Gerelateerde

trainingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling, ook wel zelfontwikkeling genoemd, betekent werken aan je vaardigheden. Door je bewust te worden van je sterke en zwakke punten en deze punten te ontwikkelen, leer en groei je. Zo werk je aan je zelfvertrouwen en aan het behalen van je doelen.

Hoe werk je aan je persoonlijke ontwikkeling?

Aan je persoonlijke ontwikkeling werken, kan op veel manieren. Door jezelf bloot te stellen aan nieuwe kennis en ervaringen leer je jezelf vanzelf steeds beter kennen. Je doet het door nieuwe mensen te leren kennen en door gesprekken te voeren. Of actief door boeken te lezen of workshops, trainingen of cursussen te volgen.

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4561 beoordelingen

8 / 10
07 februari 2024
Judith Boelhouwer
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
Goeie training, duidelijk en het geeft mooie inzichten.
10 / 10
06 februari 2024
Daan Vriens
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
Een erg leerzame en confronterende training. De moeite waard !
9 / 10
20 december 2023
N Jagers
Training Persoonlijke effectiviteit
Ik vond de aanpak van Astrid de trainer heel fijn. Ze gaf veel voorbeelden zodat het concreet werd en niet alleen bij theorie bleef. Super...
8 / 10
20 december 2023
Ineke van Dijk
Training Persoonlijke effectiviteit
Erg fijne trainer, leuk groep om mee samen te werken. Er werd ook veel gebruik gemaakt van opdrachten in groepjes. Ik heb veel geleerd ten...
9 / 10
20 december 2023
Corine Keizer
Training Persoonlijke effectiviteit
Ik voelde me welkom en veilig. Veel praktijkvoorbeelden, kundige trainer. Leuke groep.
8 / 10
13 december 2023
M. Van Diepen
Training Coachend leidinggeven
Praktische handvatten. Erg goede gelegenheid om te oefenen op elkaar.
8 / 10
13 december 2023
Steven Kesler
Training Coachend leidinggeven
Deze training doet je écht anders denken in vorm van communicatie, houding en openheid richting je collega’s. Ik heb er zeker iets aan gehad.
9 / 10
08 december 2023
Erik De Haan
Cursus Timemanagement
Een echte eye-opener om je draagkracht aan te passen aan je draaglast d.m.v Een betere tijdverdeling.

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Incompany training kosten - IMK Opleidingen

Maatwerktraining

Wat zijn de voor- en nadelen van een incompany training?
Een incompany training wordt alleen aan medewerkers van jouw organisatie gegeven en volledig afgestemd op jullie wensen. Maar er zijn ook nadelen.
Nieuws
Als ik vooraf had geweten dat dit het resultaat zou zijn had ik meteen getekend - IMK Opleidingen

Maatwerktraining

“Als ik vooraf had geweten dat dit het resultaat zou zijn, had ik meteen getekend”
Geert Peters van Hutchinsons Port vertelt over de resultaten van de maatwerktrainingen van IMK Opleidingen. “Het heeft ons meer opgeleverd dan verwacht.”
Nieuws
Stagiair aannemen - IMK Opleidingen

Werkplekleren & Opleiden

Stagiaire aannemen na de stageperiode: waar moet je op letten?
Soms tref je een stagiaire die je het liefste direct wilt aannemen. In dit artikel lees je over de voordelen en de valkuilen die er natuurlijk ook zijn.
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Sjoerd Goodijk
Sjoerd Goodijk
Zelfstandige
Cursus Timemanagement
“Mijn werkweek plannen, het stellen van doelen, het bijhouden van mijn mailbox, dat zat niet in mijn systeem. Mijn ogen zijn echt geopend. Ik ben...
Lees het verhaal van
Sjoerd ›
Gert-Jan Rozema
Gert-Jan Rozema
Commercieel calculator bij Dijkstaal B.V.
Cursus Timemanagement
“Vaarwel rondslingerende briefjes en notities! Dankzij deze training heb ik meer structuur in mijn werkzaamheden. Ik plan mijn werk en taken nu in Outlook, ik...
Lees het verhaal van
Gert-Jan ›
Peter Tetteroo
Peter Tetteroo
Hardware Test Engineer bij Siemens Industry Software
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
“Mijn doel was om mijn vorm van communicatie aan te passen en begrip te krijgen voor de ander zijn/haar manier van communiceren. Dat is echt...
Lees het verhaal van
Peter ›
Stephan Peters
Stephan Peters
Recruiter Transport bij Logistiek bij Banenbranderij
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
“Door de manier van uitleggen en het enthousiasme van de trainer heb ik veel aan deze training gehad. Al mijn leerdoelen zijn aan bod gekomen....
Lees het verhaal van
Stephan ›
Ronald Langestraat
Ronald Langestraat
Sr. accountmanager bij Neele-Vat Logistics Solutions
Training Authentiek leiderschap
Voorheen stuurde ik iedereen op dezelfde manier aan. Maar ieder mens is natuurlijk anders en handelt vanuit zijn eigen overtuigingen en instellingen. Dat vraagt in...
Lees het verhaal van
Ronald ›
Corné Dekkers
Corné Dekkers
Supervisor O2 depot bij Vivisol Nederland
Training Persoonlijke effectiviteit
Door de manier waarop de trainer lesgaf kon ik mijn aandacht er goed bij houden. De voorbeelden die zij gaf waren voor mij erg herkenbaar....
Lees het verhaal van
Corné ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.