Incompany OR-training

Een effectieve ondernemingsraad (OR) begint bij een juiste vorm van samenwerking. Hiervoor zijn duidelijke afspraken en goede communicatie van cruciaal belang. Om die reden biedt IMK Opleidingen meerdere incompany OR-trainingen. Deze worden afgestemd aan de situatie waarin uw ondernemingsraad zicht bevindt. Want, immers iedere ondernemingsraad is anders. Onderstaand een overzicht van de diverse trainingen die wij bij u op locatie kunnen geven. Uiteraard is in overleg alles mogelijk. Heeft u dus een meer specifieke wens, schroom dan vooral niet om een maatwerkaanvraag aan ons voor te leggen.


Incompany OR training op maat

Speciaal voor leden die nieuw zijn in de ondernemingsraad biedt IMK Opleidingen de training Actief en effectief in de OR. Gedurende deze training krijgen de deelnemers de benodigde kennis, inzichten en vooral tactische vaardigheden bijgebracht, welke zij nodig zullen hebben om de belangen van collega's goed te kunnen behartigen. Dit, uiteraard allemaal zeer praktijkgericht vormgegeven, zoals u dit van IMK Opleidingen gewend bent. Deze ééndaagse training wordt zowel in het open programma aangeboden als in het incompany aanbod. Zeker wanneer u meerdere toetreders heeft tot de ondernemingsraad is een incompany training aan te bevelen, aangezien de training dan volledig wordt aangepast op uw organisatie.

Voordelen incompany OR-training

IMK Opleidingen kiest bewust voor incompany OR-trainingen. Vooraf maakt de trainer kennis met de bedrijfscultuur van uw organisatie en wordt uw opleidingsbehoefte geïnventariseerd. De interne OR training wordt aangepast op de meest belangrijke aandachtsgebieden. Bovendien leren de deelnemers hierdoor vaardigheden direct toe te passen op de eigen werkvloer. Door de training met de gehele ondernemingsraad te doen ontstaat er al snel een teamgevoel. Een ander voordeel van een incompany training is het besparen van reistijd en reiskosten..

Heeft u specifieke wensen voor een incompany OR-training, die u in bovenstaand overzicht niet direct terugvindt? Geen probleem. Dan stellen wij een training op maat voor u samen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Incompany OR-training opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 78 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.