0172 - 42 34 56
Incompany OR-training op maat - IMK Opleidingen

Incompany OR-training

Hoe werk je als ondernemingsraad (OR) effectief samen? Wat zijn onze taken en verantwoordelijken eigenlijk? Hoe leiden we een reorganisatie in goede banen? Elke ondernemingsraad heeft anderen uitdagingen. Daarom biedt IMK Opleidingen incompany OR-trainingen aan. Deze worden afgestemd aan de situatie waarin jouw ondernemingsraad zicht bevindt. Hieronder een overzicht van de verschillende trainingen die wij bij jullie op locatie kunnen geven. In overleg is alles mogelijk, dus leg vooral een maatwerkverzoek bij ons neer.

Incompany

OR-trainingen

Incompany OR-training voor nieuwe leden

Speciaal voor leden die nieuw zijn in de ondernemingsraad biedt IMK Opleidingen de training Actief en effectief in de OR. Gedurende deze training krijgen de deelnemers de benodigde kennis, inzichten en vooral tactische vaardigheden bijgebracht, welke zij nodig zullen hebben om de belangen van collega's goed te kunnen behartigen. Dit wordt praktijkgericht vormgegeven, zoals je van IMK Opleidingen gewend bent.

Deze ééndaagse training wordt zowel in het open programma aangeboden als in het incompany aanbod. Zeker wanneer jullie meerdere toetreders hebben tot de ondernemingsraad is een incompany training aan te bevelen, aangezien de training dan volledig wordt aangepast op jullie organisatie.

Maatwerk incompany OR-trainingen en cursussen

Naast de basistraining bieden we ook incompany OR-cursussen aan voor specifieke situaties of doelen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus OR en reorganisatie, de cursus Financieel inzicht in de OR of de cursus Arbo op orde voor de OR.

Ook kunnen we een maatwerk OR-workshop verzorgen om de communicatie of leiderschap te vergeten. Daarvoor passen we dan onze training Effectief leidinggeven aan de OR of de training Effectief communiceren voor OR-leden aan.

Uiteraard wordt het incompany programma op maat gemaakt met voorbeelden en situaties die zich binnen jouw bedrijf voordoen.

Actief en effectief in de OR – IMK Opleidingen

Meer informatie over een training op maat? Stuur je aanvraag vrijblijvend naar ons op!

Maatwerk aanvraag
Maatwerk aanvraag - IMK Opleidingen

Voordelen van een incompany OR-training

IMK Opleidingen kiest bewust voor incompany OR-trainingen. Vooraf maakt de trainer kennis met de bedrijfscultuur van je organisatie en wordt de opleidingsbehoefte geïnventariseerd. De interne OR-training wordt aangepast op de belangrijkste aandachtsgebieden. Bovendien leren de deelnemers hierdoor vaardigheden direct toe te passen op de eigen werkvloer. Door de training met de gehele ondernemingsraad te doen ontstaat er al snel een teamgevoel. Een ander voordeel van een incompany training is het besparen van reistijd en reiskosten.

Heb je specifieke wensen voor een inhouse OR-training, die je in bovenstaande beschrijving niet direct terugvindt? Geen probleem. Dan stellen wij een training op maat voor je samen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Welke incompany OR-trainingen bieden jullie aan?

Al onze OR-trainingen kunnen incompany en op maat gegeven worden. Voor nieuwe leden adviseren we de training Actief en effectief in de OR. Maar we bieden ook trainingen aan voor specifieke situaties, zoals de cursus OR en reorganisatie of de cursus Arbo op orde voor de OR. Bekijk het complete aanbod op onze website.

Onze OR staat voor een unieke uitdaging. Wat nu?

Onze trainers hebben een enorme berg praktijkervaring en hebben veel situaties meegemaakt. Mocht jouw OR voor een uitdaging staan die niet in ons open trainingsaanbod aan bod komt, maken we graag een training op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en je hoort direct of we jou kunnen helpen.

Incompany

OR-trainingen

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4663 beoordelingen

8 / 10
14 december 2023
Michel vd Werken
Training Actief en effectief in de OR
Heldere training, duidelijk antwoord op vragen van toepassing binnen eigen OR.
8 / 10
14 december 2023
Lisa Galama
Training Actief en effectief in de OR
Enthousiaste trainer, weet wanneer een onderwerp is afgerond en het tijd is om door te gaan naar het volgende.
9 / 10
20 april 2023
Mark Rutten
Training Actief en effectief in de OR
Leuke en deskundige trainer. Goede balans tussen theorie en praktijk.
9 / 10
20 april 2023
Marieke van den Heuvel
Training Actief en effectief in de OR
Heldere praktijkgerichte aanpak met een goede opzet. Betrokken en kundige trainer waar ik veel van heb geleerd.
9 / 10
20 april 2023
Pieter Hogervorst
Training Actief en effectief in de OR
Duidelijke theorie en praktijk voorbeelden, goed overgebracht door de trainers.
10 / 10
27 maart 2023
Cleo Reijling
Cursus Financieel inzicht in de OR
Het was een fijne en leerzame dag. Veel kans om vragen te stellen en de inhoud was wat ik had verwacht. Inhoudelijk veel kennis, goede...
8 / 10
14 december 2022
Maurice Kolen
Cursus Financieel inzicht in de OR
Duidelijke uitleg van een gedreven docent. Goed op de hoogte van alle financiële zaken en geduldig met gestelde vragen.
8 / 10
14 december 2022
Ron van Elderen
Cursus Financieel inzicht in de OR
Er zit veel meer in de bedrijfscijfers dan je oorspronkelijk zou denken. Je hebt deze basis kennis zeker nodig.

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
veelgestelde vragen over arbeidsrecht

HR Management

10 antwoorden op veelgestelde vragen over arbeidsrecht
Als HR-medewerker is het beantwoorden van vragen over arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van het werk. We zetten de 10 meestgestelde vragen op een rijtje.
Nieuws
Verandermanagement - IMK Opleidingen

Management & Leiderschap

Hoe maak je van verandermangement een succes?
Verandermanagement draait om het vormgeven, organiseren en begeleiden van veranderingen binnen een organisatie. In dit artikel lees je hoe dat werkt.
Nieuws
Opleiding volgen naast je werk - IMK Opleidingen

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

10 redenen om een opleiding te volgen naast je werk
Wil je je graag verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Een mooie manier is door een opleiding te volgen naast je werk. Dat heeft volop voordelen!
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.