0172 - 42 34 56

Medezeggenschap

Als lid van de ondernemingsraad fungeer jij als schakel tussen de medewerkers en het bestuur van de organisatie. Maar heb je voor jezelf ook helder wat deze rol precies inhoudt en hoe je deze het beste kan uitvoeren? IMK Opleidingen helpt jou graag om deze visie helder te krijgen. Na het volgen van een training medezeggenschap van IMK Opleidingen heb jij een heleboel nieuwe inzichten en vaardigheden waarmee jij gelijk aan de slag kunt in de praktijk. We gebruiken het OR-model van OR-Online.nl als basis voor onze ondernemingsraad trainingen. Dit model maakt in één oogopslag duidelijk welke onderwerpen, belangen en taken belangrijk zijn binnen de OR. Wil je graag advies welke training medezeggenschap het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze studieadviseurs via 0172 - 42 34 56.

Thema Medezeggenschap - IMK Opleidingen
Filters
Zoeken
Regio
Regio Sluiten
0
0
0
0
0
0
Aantal dagen
Aantal dagen Sluiten
0
0
0
0
0
0
Eerstvolgende startmoment
Startmoment Sluiten
0
0
0
0
0
0
0
0
Prijs
Prijs Sluiten
0
0
0
0
Beoordeling
Beoordeling Sluiten
0
0
0
Vraag de IMK Opleidingen studiegids aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze studiegids aan! Hierin staat ons gehele aanbod van trainingen en opleidingen. Kies zelf of je deze digitaal of per post wilt ontvangen.

Vraag studiegids aan
Praktijkgerichte training
Cursus medezeggenschap
Trainen bij IMK Opleidingen
Op maat
Praktijkcoaching

Praktijkgerichte training medezeggenschap

Ontwikkel jezelf met onze praktijkgerichte trainingen medezeggenschap tot een volwaardig lid van de ondernemingsraad met een lange termijnvisie, die tevens de ideale gesprekspartner is voor zowel de medewerkers als het bestuur. Al onze trainingen kenmerken zich doordat onze deelnemers al het geleerde na de training medezeggenschap onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk.

Cursus medezeggenschap

Ben je op zoek naar een cursus medezeggenschap? Bekijk dan zeker ons aanbod. Wij hebben verschillende cursussen in ons aanbod gericht op verschillende doelen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Financieel inzicht in de OR. Tijdens deze cursus ga jij aan de slag met de financiële basiskennis die van belang is in de ondernemingsraad. Tevens ben je na het volgen van deze cursus een betere financiële gesprekspartner voor het bestuur.

Training medezeggenschap van IMK Opleidingen

Wij hebben zowel trainingen voor beginnende OR-leden als voor leden die al lange tijd een gevestigd onderdeel zijn van de ondernemingsraad. Zo is de training Actief en effectief in de OR dé training voor startende OR-leden. Na het volgen van deze training kun je direct aan de slag met OR-taken en OR-bevoegdheden. De praktijkgerichte training Effectief communiceren voor OR-leden is speciaal ontwikkeld voor (startende) OR-leden die het maximale rendement uit hun rol als OR-lid willen halen. Tijdens de training leer je om de communicatie met de bestuurder, achterban en intern te verbeteren. IMK Opleidingen helpt jou graag om in kaart te brengen welke cursus of training medezeggenschap het beste aansluit op je leerwensen en doelen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs.

Training medezeggenschap op maat

Willen jullie een training medezeggenschap volgen met een deel of de volledige ondernemingsraad? Dat kan! IMK Opleidingen biedt namelijk ook trainingen op maat aan. Samen met jullie gaan onze studieadviseurs op zoek naar de leerbehoeften van de organisatie, waarna we gezamenlijk een volledige training afstemmen op deze behoeften. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een training medezeggenschap op maat? Neem dan vrijblijvend contact met onze studieadviseurs op via advies@imkopleidingen.nl.

Praktijkcoaching

Bij IMK Opleidingen bieden we praktijkcoaching aan als een waardevolle aanvulling op je training of opleiding. Met deze praktijkgerichte coaching kun je de kennis en vaardigheden die je tijdens je training hebt verworven, effectiever toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Dit stelt je in staat om je nieuwe skills sneller, krachtiger en duurzamer te benutten. Praktijkcoaching maakt het mogelijk om gericht te werken aan je persoonlijke leerdoelen en om je competenties verder te ontwikkelen in je werk. Je hebt de flexibiliteit om praktijkcoaching toe te voegen bij inschrijving voor een training of opleiding, deze optie blijft beschikbaar zowel tijdens als na de training. Meer informatie over praktijkcoaching vind je hier.

Reviews van deelnemers
8.5 / 10

Gemiddelde van 79 beoordelingen

8 / 10
14 december 2023
Michel vd Werken
Training Actief en effectief in de OR
Heldere training, duidelijk antwoord op vragen van toepassing binnen eigen OR.
8 / 10
14 december 2023
Lisa Galama
Training Actief en effectief in de OR
Enthousiaste trainer, weet wanneer een onderwerp is afgerond en het tijd is om door te gaan naar het volgende.
9 / 10
20 april 2023
Pieter Hogervorst
Training Actief en effectief in de OR
Duidelijke theorie en praktijk voorbeelden, goed overgebracht door de trainers.
9 / 10
20 april 2023
Mark Rutten
Training Actief en effectief in de OR
Leuke en deskundige trainer. Goede balans tussen theorie en praktijk.
9 / 10
20 april 2023
Marieke van den Heuvel
Training Actief en effectief in de OR
Heldere praktijkgerichte aanpak met een goede opzet. Betrokken en kundige trainer waar ik veel van heb geleerd.
10 / 10
27 maart 2023
Cleo Reijling
Cursus Financieel inzicht in de OR
Het was een fijne en leerzame dag. Veel kans om vragen te stellen en de inhoud was wat ik had verwacht. Inhoudelijk veel kennis, goede...
9 / 10
13 oktober 2022
Jelle Koop
Training Actief en effectief in de OR
Zeer informatief en praktische voorbeelden over het OR.
8 / 10
13 oktober 2022
Pieter-Paul Brokx
Training Actief en effectief in de OR
Mooie training om een eerste inzicht te krijgen in de rechten en plichten van de OR.
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.