HRM opleiding

Iedere HR medewerker komt op een punt waarbij het volgen van een HRM opleiding of training sterk bij gaat dragen aan het effectief vervullen van zijn of haar functie. Zeker wanneer iemand doorgroeit naar een HR functie is een praktijkgerichte HRM opleiding cruciaal. Speciaal voor deze mensen én voor HRM’ers die zich verder willen professionaliseren in hun vak geven wij de onderstaande HRM opleidingen en trainingen.


Praktijkgerichte HRM opleidingen

Onze HRM opleidingen zijn er in twee varianten, namelijk de HRM-A en HRM-B opleiding.

Onze HRM-A opleiding richt zich op medewerkers die in de functie van HR-medewerker zijn gerold en hiervoor geen vooropleiding hebben gevolgd. Deze opleiding creëert in 8 dagen of 16 avonden een gedegen fundament om de HR-functie effectief in te vullen. Want naast het versterken van de HRM competenties, ontwikkelt uw medewerker zich ook op persoonlijk gebied.

Onze HRM-B opleiding is voor de gevorderde HR manager of HR adviseur. Deze opleiding maakt van uw medewerker een bekwame gesprekspartner voor het management en directie. Tijdens de lessen worden er veel strategische vraagstukken uit praktijk behandeld. Daarnaast komen de onderwerpen talenmanagement, verandermanagement en reorganisatie aan bod. Dit, zodat uw medewerker zich ontwikkelt als volwaardig HR manager.

Dankzij onze zéér pragmatische aanpak zijn alle HRM opleidingen en trainingen direct toepasbaar binnen uw organisatie. Er wordt tijdens de lessen namelijk veel aandacht besteed aan specifieke situaties van de deelnemer. Bovendien leert men veel van de ervaring van de trainer en medecursisten.

HRM trainingen

Naast onze uitgebreide opleidingen bieden wij nog tal van trainingen, cursussen en workshops die zich focussen op één of enkele kerntaken van een HRM'er. Ideaal voor iedereen die zich stap voor stap wil verdiepen of verbreden in het vakgebied. Zo hebben wij onder andere een training Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren en een cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag. Uiteraard zijn ook deze voorzien van een praktijkgerichte opzet. Dus alle ontwikkelde competenties en opgedane kennis is direct na de training toe te passen op de werkvloer!

HRM opleiding of training op maat (incompany)

Al onze opleidings- en trainingsconcepten zijn opgebouwd uit diverse modules. Een HRM opleiding of training kan volledig voor uw organisatie op maat worden samengesteld. Op die manier sluit de opleiding of training perfect aan bij het gewenste leertraject. Een opleiding of training op maat kan op locatie worden gegeven door één of meerdere van onze trainers. Vraag ons gerust om meer informatie omtrent maatwerk en incompany trainingen.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze HRM opleiding opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 325 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.