De snelste route naar blijvend succes

Je hebt een training gevolgd bij IMK Opleidingen, je kent de theorie en hebt geoefend met de vaardigheden. En dan kom je in je eigen praktijk, de echte wereld. Je komt nieuwe situaties tegen, je collega’s reageren niet zoals de deelnemers in de training, je krijgt of neemt de tijd niet om met het geleerde te oefenen en voor je het weet, zakt alles weer weg. Met Praktijkcoaching verleng je je leertraject en breng je met je trainer in de praktijk wat je geleerd hebt.  

Voor wie?

Praktijkcoaching is voor iedereen die bij IMK Opleidingen een training of opleiding volgt en de opgedane kennis en vaardigheden blijvend succesvol wil toepassen in de dagelijkse praktijk.  

Wat ontwikkel ik? 

Met Praktijkcoaching 

  • Verleng je je eigen trainingstraject met learning on the job 
  • Pas je je nieuwe gedrag, kennis en vaardigheden nog sneller, sterker en duurzamer toe 
  • Werk je nog specifieker aan je leerdoelen en verdiep je jouw vaardigheden en kennis in de praktijk 

Competenties 

Onze trainingen en opleidingen zijn vertaald in competenties die we hebben gekoppeld aan de Gedragsmeter. De Gedragsmeter laat heel concreet zien welk gedrag hoort bij een competentie. Daarmee kun je heel nauwkeurig nagaan of je gedrag herkent of al toepast.  

De Gedragsmeter helpt ook bij het formuleren van je coachvraag en je leerdoelen. 

Praktijkcoaching op een rijtje 

  • 3 online coachsessies met je vertrouwde trainer, aansluitend op je training of opleiding  
  • Extra module in de online leeromgeving waarmee je jouw coachvragen nog concreter maakt en waarin je je ontwikkelstappen vastlegt
  • De praktijkcoaching is flexibel in te plannen met je trainer 

Hoe werkt het? 

Bij het aanschaffen van een training of opleiding via onze website, krijg je de mogelijkheid om ook praktijkcoaching te kiezen. Ook tijdens en na de training krijg je de optie om praktijkcoaching toe te voegen. Dit gaat via je online leeromgeving.

Je krijgt toegang tot een extra module in de online leeromgeving waarin je je leerdoelen en coachvragen nog concreter maakt. Ook kun je daarin vastleggen welke ontwikkelstappen je zet. Tijdens de training maak je de eerste coachafspraak met de trainer en bepaal jullie samen hoe de coachsessies eruit gaan zien. 

Praktijkcoaching procedure - IMK Opleidingen

Investering 

Bij praktijkcoaching horen 3 online coachsessies. De kosten hiervoor zijn €495,00 excl. btw.

Meest gestelde vragen over Praktijkcoaching

Kan ik ook Praktijkcoaching volgen als ik de training of opleiding al heb afgerond?

Praktijkcoaching kun je in gang zetten voor, tijdens of na de training of opleiding. Is het al even geleden dat je de training of opleiding hebt afgerond? Neem dan contact op met onze studieadviseurs om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

Waarom heb ik Praktijkcoaching nodig als de trainingen en opleidingen ook al zo praktijkgericht zijn?

Praktijkcoaching kun je zien als een leerversneller of sterkermaker. Je verlengt je trainingstraject met je eigen trainer die jouw valkuilen en weet hoe je je hebt ontwikkeld. Daardoor kan hij of zij je effectief op weg helpen.  

Is de Praktijkcoaching individueel of in een groep?

De Praktijkcoaching is een-op-een en online. Zo kunnen jij en je praktijkcoach de afspraken flexibel inplannen en is jouw praktijkcoaching helemaal op jou afgestemd.