Leren doe je niet alleen in een leslokaal

Een opleiding of training staat bij IMK Opleidingen niet op zichzelf. Met de IMK Leerweg halen jouw medewerkers zoveel mogelijk uit hun training en blijft het effect zichtbaar. Vanaf het moment dat ze zijn aangemeld tot een jaar na de laatste lesdag worden ze geprikkeld en geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen. Gedragsverandering heeft tijd nodig om te verankeren en de IMK Leerweg faciliteert dat.

Uitwisselen, oefenen en evalueren

Tijdens de trainingsdagen gaan jouw medewerkers met inzichten en vaardigheden aan de slag. Hun eigen leerwensen staan daarbij centraal. Ze krijgen handvatten van de trainer en leren vooral ook veel van elkaar. In een veilige omgeving proberen ze nieuwe dingen uit en ervaren ze wat wel en niet bij hen past.

En nu in de praktijk

Aan het einde van de opleiding of training weten jouw medewerkers wat hen te doen staat als ze terugkomen op hun werk. Maar waarom zou hun ontwikkeling daar stoppen? Via IMK Leren Online blijven ze tot een jaar na afloop in contact met de groep en met de trainer. Ze kunnen feedback vragen, opdrachten maken, discussiëren en hun actieplan verder vormgeven. Wij blijven hen ook actief inspireren en begeleiden. Op die manier voorkomen we dat het geleerde binnen enkele weken alweer is weggezakt en de deelnemers terugvallen in hun oude gedrag.

Meer weten?

Bel met onze studieadviseur via 0172 – 42 34 56. Zij helpen je graag.

>> Vind de opleiding of training die bij jou past en probeer de IMK Leerweg zelf uit