0172 - 42 34 56

Projectmanagement

Projectmanagement is een vak apart. Het vraagt om meer dan alleen het zo effectief mogelijk managen van projecten. Ook zaken zoals het faseren van projecten, heldere communicatie en stakeholdermanagement spelen een belangrijke rol. Heb jij het gevoel dat de (leiderschaps-)vaardigheden van projectteams binnen jouw organisatie verbeterd kunnen worden? Dan biedt IMK Opleidingen verschillende praktijkgerichte Projectmanagement cursussen en trainingen aan voor zowel beginnende als ervaren projectmanagers. Wens je advies over welke Projectmanagement training het beste aansluit? Onze studieadviseurs staan graag voor je klaar via 0172 - 42 34 56.

Thema - Projectmanagement - IMK Opleidingen
Filters
Zoeken
Regio
Regio Sluiten
0
0
0
0
0
0
Aantal dagen
Aantal dagen Sluiten
0
0
0
0
0
0
Eerstvolgende startmoment
Startmoment Sluiten
0
0
0
0
0
0
0
0
Prijs
Prijs Sluiten
0
0
0
0
Beoordeling
Beoordeling Sluiten
0
0
0
Vraag de IMK Opleidingen studiegids aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze studiegids aan! Hierin staat ons gehele aanbod van trainingen en opleidingen. Kies zelf of je deze digitaal of per post wilt ontvangen.

Vraag studiegids aan
Projectmanagement opleidingen
Praktijkgericht
Maatwerktrainingen
Praktijkcoaching

Diverse projectmanagement opleidingen

Projectleiders of -managers moeten, naast hun eigen rol binnen het project, inzien wat de rol van andere projectleden is en hoe je hen het beste kunt benaderen. Voor (beginnende) projectleiders bieden wij de 4-daagse projectmanagement opleiding Leidinggeven aan projecten. Een praktijkgerichte opleiding waarin wordt geleerd hoe er effectief sturing aan een project én de projectleden kan worden gegeven. Daarnaast biedt IMK eveneens diverse projectmanagement cursussen en trainingen. Het doel van onze diverse projectmanagement trainingen is om handvatten aan te reiken om de voortgang van projecten goed te kunnen beheersen en bewaken. Dankzij de cursus Projectmanagement zijn alle projectleiders en-manager in staat hun projecten zo goed mogelijk te overzien en managen.

Praktijkgerichte training projectmanagement

Onze projectmanagement trainingen en cursussen onderscheiden zich door de praktijkgerichte en persoonlijke aanpak. Dagelijkse praktijksituaties van de deelnemers staan dan ook centraal tijdens de training. Dit stelt de medewerkers in staat om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Op die manier heeft het volgen van een projectmanagement training direct effect op hun functioneren binnen de organisatie!

Maatwerk projectmanagement cursus of training

Is het voor jouw organisatie interessant om een volledig projectteam tegelijk te trainen? Dan biedt een training of cursus projectmanagement op maat dé oplossing. Een incompany training kan op jullie eigen locatie plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat de inhoud van de training volledig aansluit op de leerwensen en behoeften van jouw organisatie. Wil je graag meer informatie over deze manier van trainen? Stuur ons dan vrijblijvend een maatwerkaanvraag!

Praktijkcoaching

Bij IMK Opleidingen bieden we praktijkcoaching aan als een waardevolle aanvulling op je training of opleiding. Met deze praktijkgerichte coaching kun je de kennis en vaardigheden die je tijdens je training hebt verworven, effectiever toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Dit stelt je in staat om je nieuwe skills sneller, krachtiger en duurzamer te benutten. Praktijkcoaching maakt het mogelijk om gericht te werken aan je persoonlijke leerdoelen en om je competenties verder te ontwikkelen in je werk. Je hebt de flexibiliteit om praktijkcoaching toe te voegen bij inschrijving voor een training of opleiding, deze optie blijft beschikbaar zowel tijdens als na de training. Meer informatie over praktijkcoaching vind je hier.

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 120 beoordelingen

8 / 10
22 mei 2024
Jeroen Brouwer
Training Leidinggeven aan projecten
Erg fijne dynamiek, veel sparren met andere = waardevol.
8 / 10
22 mei 2024
Frank Pleunis
Training Leidinggeven aan projecten
Ben eerlijk tegen jezelf en stel voor jezelf duidelijke doelen. Toon inzet dan kan deze cursus je erg helpen.
8 / 10
22 mei 2024
Joeri Niellissen
Training Leidinggeven aan projecten
Interessante training om te leren over persoonlijkheden binnen projectteams en leidinggeven aan teamleden.
8 / 10
14 maart 2024
Daniel Lewerissa
Training Leidinggeven aan projecten
Het is leerzaam, je kijkt waar je zelf staat. Je leert de groepsdynamiek kennen door middel van Disc.
8 / 10
14 maart 2024
Jelle Krooshof
Training Leidinggeven aan projecten
Erg fijne en nuttige training om meer te leren over jezelf als mens en hoe je andere mensen (zakelijk) beter leert kennen en en dat...
8 / 10
14 maart 2024
Gertjan van de Zandschulp
Training Leidinggeven aan projecten
Waardevol. Een kans om zelf inzicht te krijgen en er op te acteren.
9 / 10
14 maart 2024
Wilfred Methorst
Training Leidinggeven aan projecten
Goede training om een betere projectleider te worden, meer inzichten krijgen in je eigen plus en minpunten en van die van je projectteam/medewerkers. En hoe...
8 / 10
21 december 2023
John
Training Leidinggeven aan projecten
De aanpak van de trainer was erg goed. Veel geleerd in de korte tijd.
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.