Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werkt IMK Opleidingen samen met diverse partners:

Nederlandse Sales Academie

Nederlandse Sales Academie | Sales trainingen die wél werken

De Nederlandse Sales Academie is opgericht als toonaangevende platform voor specialisten en organisaties om samen met IMK Opleidingen te werken aan de ontwikkeling van en innovatie in commerciële training en opleidingen.

IPV Training & Advies

Logo IPV Training & Advies - IMK OpleidingenIPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor mensen in technische branches.

Zij bieden training, advies en coaching voor prestatieverbetering op persoonlijk- en op teamniveau. Hierbij staat de waarde die bedrijven willen creëren voor hun klanten centraal.

Hun aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. Ze spreken de taal en kennen de vraagstukken van de technische branches. In hun aanpak combineren zij bijeenkomsten met digitaal leren en coaching.

Etop

Etop Opleiding & Advies B.V. scoort een 8,6 op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod

Op verzoek van onze relaties hebben wij een aantal Arbocursussen in ons programma opgenomen die uitstekend aansluiten bij de uitgangspunten van IMK Opleidingen en waarbij de praktijkgerichtheid hoog in het vaandel staat. Op dit gebied werken wij samen met Etop, een organisatie die haar sporen in Arboland ruimschoots heeft verdiend.

InstallatieWerk

Nieuwe huisstijl IW - IWNederland

IMK Opleidingen werkt nauw samen met Opleidingsbedrijf InstallatieWerk. Deze opleider heeft jarenlange ervaring in het technisch (na)scholen van jonge en ervaren vakmensen uit de installatiebranche. Zij werken vooral op regionaal niveau en weten precies wat er speelt in de branche én de betreffende regio. Dankzij deze samenwerking staat IMK Opleidingen nog dichter op de praktijk van de deelnemers.

Q4 Profiles

Home - Q4 Profiles

Q4 Profiles is onze partner op het gebied van Q4 DISC gedragsprofielen. Wil jij de communicatie verbeteren? Handel dan niet alleen vanuit je eigen gedragsstijl, maar stem jouw communicatie af op de stijl van een de ander.  Meer informatie hierover leest u hier. 

 

ROVC

ROVC - IMK Opleidingen
IMK Opleidingen werkt samen met ROVC op het gebied van management- en communicatietrainingen voor technici. ROVC is marktleider op het gebied van trainingen voor de Nederlandse industrie.