Samenwerkingspartners

logo_weka HR AcademyIn samenwerking met HR Academy breidt IMK Opleidingen vanaf juni 2017 haar programma uit met specifieke trainingen gericht op het versterken van uw P&O werkzaamheden. HR Academy biedt al jaren succesvolle oplossingen voor de actuele uitdagingen binnen P&O en het HR-vak. 

 


Etop | Personeelsmanagement | IMK Opleidingen

Op verzoek van onze relaties hebben wij een aantal Arbocursussen in ons programma opgenomen die uitstekend aansluiten bij de uitgangspunten van IMK Opleidingen en waarbij de praktijkgerichtheid hoog in het vaandel staat. Op dit gebied werken wij samen met Etop, een organisatie die haar sporen in Arboland ruimschoots heeft verdiend.

 Logo_IW_opleidingbedrijf kleinIMK Opleidingen werkt nauw samen met Opleidingsbedrijf InstallatieWerk. Deze opleider heeft jarenlange ervaring in het technisch (na)scholen van jonge en ervaren vakmensen uit de installatiebranche. Zij werken vooral op regionaal niveau en weten precies wat er speelt in de branche én de betreffende regio. Dankzij deze samenwerking staat IMK Opleidingen nog dichter op de praktijk van de deelnemers.

 


q4profilesQ4 Profiles is onze partner op het gebied van Q4 DISC gedragsprofielen. Wilt u de communicatie verbeteren? Handel dan niet alleen vanuit uw eigen gedragsstijl, maar stem uw communicatie af op de stijl van een de ander.  Meer informatie hierover leest u hier.

 

 


IMK Opleidingen werkt samen met ROVC op het gebied van management- en communicatietrainingen voor technici. ROVC is marktleider op het gebied van trainingen voor de Nederlandse industrie.

 


VitalTalent - Samenwerkingspartner van IMK OpleidingenVitalTalent is officieel licentiehouder van alle producten van VitalSmarts. Dit Amerikaanse bedrijf is zeer vooruitstrevend op het gebied van bedrijfstrainingen en bedrijfsprestaties. Bekende VitalSmarts producten zijn: Crucial Conversations en Beïnvloeden van gedrag.

 


GOC logo + creatieve sector groen


GOC
is de opleidingspartner voor de grafimediabranche en kartonnagebedrijven. Hun doel is mensen in beweging te krijgen, zodat ze in elke fase in hun leven op de juiste plek zitten. Op deze manier helpen zij organisaties te groeien of een nieuwe koers in te zetten. Hierdoor sluit hun missie en manier van werken perfect aan bij die van IMK Opleidingen en zijn we trots op onze samenwerking met GOC.


Maruna Process ImprovementMaruna process improvement is al ruim 20 jaar een onafhankelijk managementadviesbureau gespecialiseerd in procesverbetering. Met methoden als Six Sigma en Lean stellen zij organisaties in de industrie en dienstverlening doelgericht in staat op te schakelen. De professionals van Maruna zijn betrokken, gekwalificeerde specialisten (Master Black Belt, Black Belt, Lean, statistiek) en zijn als geen ander ingevoerd in Six Sigma, Lean en overige procesverbeteringstechnieken.