Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werkt IMK Opleidingen samen met diverse partners:

Nederlandse Sales Academie

Nederlandse Sales Academie | Sales trainingen die wél werken

De Nederlandse Sales Academie is opgericht als toonaangevende platform voor specialisten en organisaties om samen met IMK Opleidingen te werken aan de ontwikkeling van en innovatie in commerciële training en opleidingen.

InstallatieWerk

Nieuwe huisstijl IW - IWNederland

IMK Opleidingen werkt nauw samen met Opleidingsbedrijf InstallatieWerk. Deze opleider heeft jarenlange ervaring in het technisch (na)scholen van jonge en ervaren vakmensen uit de installatiebranche. Zij werken vooral op regionaal niveau en weten precies wat er speelt in de branche én de betreffende regio. Dankzij deze samenwerking staat IMK Opleidingen nog dichter op de praktijk van de deelnemers.

Q4 Profiles

Home - Q4 Profiles

Q4 Profiles is onze partner op het gebied van Q4 DISC gedragsprofielen. Wil jij de communicatie verbeteren? Handel dan niet alleen vanuit je eigen gedragsstijl, maar stem jouw communicatie af op de stijl van een de ander.  Meer informatie hierover leest u hier. 

ROVC

ROVC - IMK Opleidingen
IMK Opleidingen werkt samen met ROVC op het gebied van management- en communicatietrainingen voor technici. ROVC is marktleider op het gebied van trainingen voor de Nederlandse industrie.