Resultaat 1 tot 10 van 162
 • BF 197 x 197 nieuwsbrief

  Agile HR manifest: 5 principes

  Agile werken grijpt de laatste tijd om zich heen, maar wat betekent dit nu precies voor HR? Wat betekent Agile HR voor de invulling van uw taken en hoe kunt u dit toepassen binnen uw organisatie? Deze 5 principes op basis van het Agile HR manifest helpen u op weg.

  vrijdag 16 februari 2018
 • IMK LOL ICOON start groot

  Startgarantie voor alle A-opleidingen!

  Al onze A-opleidingen in diploma die starten in maart hebben startgarantie! Schrijf nu in en verzeker uzelf van een plek.

  dinsdag 13 februari 2018
 • LW 179x179 nieuwsbrief

  Nieuw: workshop Duurzame inzetbaarheid in de praktijk

  Duurzame inzetbaarheid is niet alleen van belang voor werknemers, maar ook voor het bedrijfsresultaat. In onze nieuwe workshop ‘Duurzame inzetbaarheid in de praktijk’ gaat u aan de slag met wat u voor uw eigen organisatie kunt doen.

  donderdag 1 februari 2018
 • LT_700px vierkant

  Niet productief in uw werk? Dat ligt vaak aan de manager

  Schiet u maar niet op in uw werk of kunt u de motivatie niet vinden? De meest belemmerende factor voor onze productiviteit ligt bij slecht management, blijkt uit onderzoek.

  donderdag 1 februari 2018
 • IMK LOL ICOON inspiratie 2

  Leer hoe u uw invloed vergoot met 8 tips

  Word een betere leidinggevende en vergroot uw invloed met onze gratis whitepaper ‘De leidinggevende en het Calimero-effect’.

  maandag 29 januari 2018
 • HRMA_IMKOpleidingen400x400 1

  “Hallo?! Ik ben HRM’er!”

  Onze trainer Helena Torrado belandde min of meer toevallig in het HRM-vak. Ze heeft haar positie meer dan eens flink moeten bevechten. Waar ze eerst niet gehoord werd en zelf ook zocht naar wat haar toegevoegde waarde was, is het haar uiteindelijk gelukt om haar rol te pakken.

  vrijdag 26 januari 2018
 • Wij zoeken collega's! vierkant

  Gevonden: medewerker Studieadvies

  We blijven groeien! Hierdoor kunnen we een extra studieadviseur gebruiken. De focus ligt op het zelfstandig adviseren over en verkopen van opleidingen en trainingen. Herken je koopsignalen en zet jij de klant centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  woensdag 24 januari 2018
 • MMA oranje 197 x 197 nieuwsbrief

  Goed delegeren is iets anders dan ik dacht

  In de tijd dat Pim begon met leidinggeven, had hij het idee dat hij uitstekend kon delegeren. Naar sommige medewerkers had hij al snel bijna geen omkijken meer. Anderen bleven tot zijn frustratie dezelfde fouten maken. Hij werd er gek van.

  vrijdag 19 januari 2018
 • IMK LOL ICOON disc

  DISC in de praktijk: delegeren in stijl

  Hoe delegeren de verschillende stijlen? Wat zijn de grootste sterkten? En welke valkuilen liggen op de loer?

  woensdag 17 januari 2018
 • IMK LOL ICOON volgende stap

  Is uw HR afdeling al toekomstbestendig?

  Houdt uw HR-afdeling zich al bezig met strategische bedrijfskeuzes? Of nog steeds operationeel en op de korte termijn? Het is dan verstandig een ommezwaai naar strategische bedrijfskeuzes te maken. Dit artikel informeert u hoe u met de rolbenadering van Dave Ulrich een effectief hulpmiddel inzet om deze verandering te kunnen realiseren.

  maandag 15 januari 2018
Resultaat 1 tot 10 van 162