Resultaat 1 tot 10 van 146
 • IMK LOL ICOON signaal extra

  #MeToo: een derde slachtoffers kan niet bij werkgever terecht

  In organisaties hebben jaarlijks tienduizenden vrouwen te maken met ongewenste seksuele aandacht van hun collega’s of leidinggevende. Volgens de Arbowet moet de werkgever er alles aan doen om te zorgen voor een sociaal veilige werkomgeving. Veel organisaties moeten op dat vlak echter nog heel wat verbeteren!

  dinsdag 21 november 2017
 • Menselijk contact is belangrijker dan ooit - kader2 vierkant

  Menselijk contact is belangrijker dan ooit

  Computers nemen ons steeds meer werk uit handen en creëren tegelijk ook nieuwe behoeften. Wat betekent dit voor de ontwikkeling van organisaties? Hoe blijven ze toekomstbestendig? Eén ding is zeker: menselijk contact is belangrijker dan ooit.

  dinsdag 21 november 2017
 • IMK LOL ICOON inspiratie 2

  6 belachelijk simpele manieren om ‘nee’ te zeggen

  Voor anderen klaar staan is mooi. Maar als het ten koste gaat van jezelf, dan wordt het een ander verhaal. Trainer Denise Rösken liep haarzelf flink voorbij, maar wist dit gelukkig te veranderen. Graag deelt ze haar kennis en inzichten. Lees de 6 belachelijk simpele manieren om nee te zeggen, welke je direct kunt toepassen in de praktijk.

  donderdag 16 november 2017
 • Denise Rosken witte achtergrond 400x400

  Even voorstellen: Denise Rösken

  In mijn leven ben ik een aantal keer over mijn eigen grenzen heen gegaan. Ik hield veel rekening met anderen, maar geen rekening met mezelf. Dat ging natuurlijk een keer goed mis.

  maandag 13 november 2017
 • MMA oranje 197 x 197 nieuwsbrief

  Ik kan toch niet nóg harder werken

  Productieleider Erik is doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Toen hij begon was hij radeloos over de hoge werkdruk en de vele fouten. Nu is hij een voorbeeld voor zijn collega productieleiders.

  donderdag 9 november 2017
 • IMK LOL ICOON inspiratie 2

  Zelfsturende teams hebben de toekomst

  Rinio van der Ven weet als geen ander dat zelfsturing gaat met vallen en opstaan. “Toen ik zelfsturing introduceerde, liep eerst 24% van de medewerkers weg. Maar de mensen die bleven hebben het fantastisch opgepakt en het bedrijf gaat beter dan ooit.”

  woensdag 8 november 2017
 • 208323-OW-IMK-Bro_2017-Q3_omsl_197x197px

  Cursusbrochure 2018 ligt voor u klaar

  U kunt vanaf nu onze cursusbrochure 2018 aanvragen. De digitale versie kunt u zelfs gelijk bekijken! Bovendien maakt u kans op het winnen van een gratis training.

  maandag 6 november 2017
 • sales_van goed naar beter_3 tips_2016_vierkant - kopie

  Het gaat goed, maar kan het nog beter? 3 tips

  Hoe frustrerend is het als de sales targets niet worden gehaald? Medewerkers geven aan dat de werkdruk te hoog is of hebben andere excuses. Een training sales optimalisatie is dan een goed idee.

  woensdag 1 november 2017
 • IMK LOL ICOON disc

  DISC in de praktijk: teamwork – deel 2

  Als alles goed gaat binnen een team is er geen vuiltje aan de lucht, we zijn dan in staat om alles in goede banen te leiden. Maar als de druk oploopt door deadlines en stress stappen we in onze valkuilen. Hoe blijven we als team dan toch succesvol?

  donderdag 19 oktober 2017
 • IMK LOL ICOON info groot

  Personeelsplanning in 2020: waar gaan we naartoe?

  (HR-)managers voelen de druk van hogerhand en van medewerkers om constant te voldoen aan de laatste trends op de arbeidsmarkt. Deze trends veranderen echter snel! Welke vier zijn er geïdentificeerd?

  dinsdag 17 oktober 2017
Resultaat 1 tot 10 van 146