Resultaat 1 tot 10 van 136
 • IMK LOL ICOON certificaat

  Gefeliciteerd met je diploma

  Onlangs hebben alle geslaagden van onze Middle Management en Human Resource Management opleidingen hun diploma in ontvangst mogen nemen. Samen met familie, collega’s en trainers hebben we genoten van de diploma uitreiking. We zijn trots op jullie prestaties. Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd!

  dinsdag 19 september 2017
 • IMK LOL ICOON disc

  DISC in de praktijk: teamwork

  Als alles goed gaat binnen een team is er geen vuiltje aan de lucht, we zijn dan in staat om alles in goede banen te leiden. Maar als de druk oploopt door deadlines en stress stappen we in onze valkuilen. Hoe blijven we als team dan toch succesvol?

  donderdag 14 september 2017
 • IMK LOL ICOON start groot

  Startgarantie voor alle A-opleidingen!

  Al onze A-opleidingen in diploma die starten in oktober hebben startgarantie! Schrijf nu in en verzeker uzelf van een plek.

  dinsdag 12 september 2017
 • IMK LOL ICOON mail

  Sollicitant blij met afwijzing

  Sollicitanten afwijzen is nooit leuk. Toch heeft onze HR manager Edith een manier gevonden om afgewezen sollicitanten een positief gevoel te geven. Hierdoor was een van de kandidaten zo aangenaam verrast dat ze ons heeft voorgedragen aan Kijk Haar!. Wilt u ook weten hoe Edith dit doet?

  donderdag 7 september 2017
 • IMK LOL ICOON signaal extra

  5 HR-trends met impact op de werkplek

  Flexibilisering, nieuwe generaties op de werkvloer, technologische innovaties, gecombineerd met een aantrekkende economie… Welke HR-gerelateerde trends hebben directe impact op de werkplek?

  dinsdag 5 september 2017
 • Leren doe je niet alleen in een leslokaal_IMKOpleidingen_2016_vierkant

  ANWB besteedt niet-technische opleidingsactiviteiten uit

  IMK Opleidingen is door ANWB geselecteerd om exclusief de niet-technische vaardigheidstrainingen te verzorgen. IMK directeur Training & Development Bert Pol ziet hierin het bewijs dat IMK Opleidingen een geschikte business partner is voor deze trajecten bij vergelijkbare organisaties.

  vrijdag 1 september 2017
 • Regiokalender 400x400

  De IMK regiokalender, een handig overzicht om bij de hand te hebben

  In één oogopslag zien welke trainingen bij u in de buurt plaatsvinden. Dat kan met behulp van de IMK Regiokalender!

  dinsdag 29 augustus 2017
 • IMK LOL ICOON formulier checklist

  Werkgevers onderschatten nieuwe privacywetgeving

  Bedrijven hebben grote moeite om te voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving voor bescherming van persoonsgegevens, die mei volgend ingaat. Volgens experts zal dan ongeveer de helft van de bedrijven nog niet compliant zijn. Bent u wel op de hoogte van de nieuwe privacyregels en de consequenties voor uw personeelsdossiers?

  donderdag 24 augustus 2017
 • Laura van Middelkoop 400x400

  Even voorstellen: Laura van Middelkoop

  Laura zorgt voor alles ‘achter de schermen’, zodat het de deelnemers aan niets ontbreekt. Op dit moment is ze druk met de opleidingen die volgende maand van start gaan. En wat vindt ze het leukste aan haar werk?

  dinsdag 15 augustus 2017
 • IMK LOL ICOON inspiratie 2

  Ongelimiteerd herhalen

  Bij IMK Opleidingen mag u de training of opleiding zo vaak herhalen als wenselijk is. U betaalt alleen voor de extra kosten zoals catering.

  woensdag 26 juli 2017
Resultaat 1 tot 10 van 136