0172 - 42 34 56

Incompany Middle Management Development traject op maat

Optimaliseer managementvaardigheden met dit exclusieve maatwerktraject. Dit traject zorgt voor consistente leiderschapswaarden en bevordert uniformiteit in aansturing en motivatie van teams

Icoon trainingsduur Nog niet bekend
Icoon agenda Op aanvraag
Icoon prijs Prijs op aanvraag
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
Incompany Middle Management Development traject op maat
Inhoud
Programma
Investering
Veelgestelde vragen
Incompany
Inschrijven

Programma

Op basis van de leerwensen vult de trainer het programma verder in. Wat in ieder geval aan bod komt:

 • Communicatie
 • Organisatie
 • Leiderschap
 • Personeelsbeleid
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Flexibele leiderschapsstijlen
 • Effectief samenwerken
 • Teamcoaching
 • Analyse & Strategie
 • Businessplan & Implementatie
 • Financieel management
 • Verandermanagement
 • Beoordelings- en functioneringsgesprekken
 • Timemanagement

 

Data & locaties

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via studieadvies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Wil je van gedachte wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jullie organisatie? En wil je weten wat de kosten hiervoor zijn? Neem gerust contact op met een van onze studieadviseurs voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Inleiding Middle Management Development traject op maat

Leiderschap is een belangrijke succesfactor voor iedere organisatie. Veel managers zijn doorgegroeid vanuit een ander type functie en komen terecht op een belangrijke positie tussen directie en medewerkers in. De manier waarop zij hun team weten aan te sturen en te motiveren is vaak bepalend voor het resultaat. Daarbij is het ook van belang dat iedere leidinggevende handelt vanuit nagenoeg dezelfde normen en waarden die binnen de organisatie hoog in het vaandel staan. We verwachten dus nogal wat van het middle management. Die verwachting komt alleen uit wanneer er een gedegen opleiding aan ten grondslag ligt. Met een management development traject op maat train je niet alleen de inzichten en vaardigheden van de leidinggevenden, maar zorg je ook dat de neuzen allemaal dezelfde kant op staan.

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Incompany

Zijn er meerdere managers klaar om de volgende stap te zetten? We bieden deze training incompany aan. De trainer komt naar jullie bedrijfslocatie (of een andere trainingslocatie naar keuze) op momenten die jullie uitkomen.

Tijdens een incompany training past de trainer de inhoud van de modules volledig aan op jouw organisatie, leerwensen en ambities. Dit wordt van tevoren besproken in een verkennend gesprek. De herkenbare situaties zorgen voor meer betrokkenheid en plezier tijdens het leerproces.

Klinkt dit interessant? Vind meer informatie op onze incompany pagina of neem direct contact met ons op.

Kwalificerend beoordelen - IMK Opleidingen

Groei in hele organisatie

Wanneer je ervoor kiest om een eigen management development opleiding te starten, is het belangrijk dat je jezelf de volgende vraag stelt: hoe zorg ik ervoor dat dit niet alleen een ontwikkeltraject is voor de deelnemers, maar ook voor het hele bedrijf? Wij kunnen je helpen om jullie medewerkers uit elke laag van de organisatie erbij te betrekken en je zult merken dat dan de veranderingen leiden tot resultaat. Zo kun je bijvoorbeeld de eerste sessie starten met een korte toespraak van de directie en/of HR manager.

Daarnaast adviseren wij je graag met betrekking tot een goede informatievoorziening, intake, tussentijdse rapportage en communicatie. Deze zaken zijn essentieel voor het slagen van het traject. IMK Opleidingen is graag jouw partner om het totale project succesvol te laten zijn. De volgende stap is dat jullie medewerkers gefaciliteerd worden om het geleerde daadwerkelijk toe te passen in de praktijk.

Competenties
Mensgericht leiderschap
Mensgericht leiderschap betekent dat je op een inspirerende manier richting en begeleiding geeft aan medewerkers, en daarbij rekening houdt met hun gevoelens en wat ze nodig hebben.
Zelfkennis
Zelfkennis betekent dat je weet wie je bent, wat je belangrijk vindt, waar je goed en minder goed in bent, wat je sterke punten zijn en waar je interesses en ambities liggen. Je begrijpt jezelf en kunt bewuste keuzes maken, jezelf verder ontwikkelen en effectief handelen op basis van je eigen mogelijkheden en behoeften.
Gespreksvaardigheid
Gespreksvaardigheid betekent dat je gesprekken goed kunt beginnen en sturen, zodat je je doel bereikt.
Coachen
Besluitvaardigheid betekent dat je in staat bent om beslissingen te nemen en actie te ondernemen, ook als je niet alle informatie hebt.
Confronteren (feedback geven)
Confronteren of feedback geven betekent dat je in staat bent om op een directe manier met iemand te praten over zijn of haar gedrag. Zo help je die persoon bewust te worden hoe zijn of haar gedrag anderen beïnvloedt.
Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Middle Management A, B en C als basis

Om een eigen management opleiding te ontwikkelen kun je heel eenvoudig gebruik maken van modules uit Middle Management A, B en C. Je kiest uitsluitend die modules die voor jullie leidinggevenden belangrijk zijn. Sommige organisatie vinden vier modules voldoende, aangevuld met eigen wensen. Andere organisaties kiezen voor het complete pakket. Onze trainers zorgen ervoor dat jullie praktijkvoorbeelden en jullie normen en waarden worden geïntegreerd in de opleiding. Indien jullie een eigen systeem hebben voor functioneringsgesprekken, dan kan dit ook meteen worden meegenomen. Op deze wijze betaalt jouw organisatie geen dure ontwikkelingskosten en heb je een prachtige management development opleiding op maat. Indien gewenst kunnen ook de examens worden afgenomen, zodat jullie leidinggevenden een managementdiploma behalen.

Meer informatie over de opleidingen in het open programma:
Middle Management A
Middle Management B
Middle Management C

Praktijkcoaching | IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
Training met certificaat - IMK Opleidingen

Vandaag leren, morgen toepassen

De manier waarop onze trainers de managementopleiding geven is totaal niet schools, maar zeer praktijkgericht en direct toepasbaar. Vandaag leren is morgen toepassen. Jullie leidinggevenden ervaren steun en doen inspiratie op. Ze worden enthousiast en gaan in korte tijd, zichtbaar beter functioneren. Jullie zullen zien dat het effect heeft op het rendement van de diverse afdelingen.

Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de incompany Middle Management Development traject op maat
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen over Middle Management Development traject op maat

Wil je sparren met een maatwerkadviseur? Neem contact op via 0172 – 42 34 56.

Waarom is de prijs op aanvraag?

Dit is een incompany training. Dat betekent dat de training aangepast kan worden op de wensen van jullie organisatie. Aan de hand van jullie wensen maken we een offerte en dus een prijs op maat.

Hoe ziet het voortraject van een incompany training eruit?

Op basis van jullie vraag kiezen we een geschikte trainer. Deze komt bij jullie langs voor een oriënterend gesprek. Samen bespreken jullie de situatie die om een training of verandertraject vraagt. De trainer maakt een offerte en jullie kunnen daarin ook weer wijzigingen aanbrengen. De training wordt voorbereid, deelnemers uitgenodigd en de digitale leeromgeving wordt gereed gemaakt. Voor alle vragen hebben jullie bij IMK Opleidingen één aanspreekpunt. Wel zo fijn! Vaak is er ook nog contact met de trainer tussentijds, hij of zij stemt bijvoorbeeld met de leidinggevenden af wat hun verwachtingen zijn. Dan is het tijd voor de training!

Kan ik met iemand overleggen over een incompany of maatwerktraining?

Zeker! Daar zijn onze maatwerkadviseurs voor. Ze helpen je graag verder via 0172 – 42 34 56 of doe een aanvraag via de website.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

  Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.