0172 - 42 34 56
Fit tot je pensioen regeling - Metalektro - IMK Opleidingen

Volg een kosteloze training via de A+O-Metalektro “Fit tot je pensioen” regeling

A+O-Metalektro, het opleidingsfonds gericht op metalektro bedrijven heeft een nieuwe subsidie geïntroduceerd, de zogeheten Fit tot je pensioen (MDIEU) regeling. Dit wordt gefinancierd vanuit de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) van het ministerie van SZW.

Technologische ontwikkelingen wisselen elkaar in rap tempo af en er is een tekort aan medewerkers. Jezelf opleiden en ontwikkelen is daarom erg belangrijk.

A+O-Metalektro heeft bij ons tien trainingen geselecteerd welke via deze regeling kosteloos te volgen zijn. Ieder jaar mag je drie trainingen volgen via deze regeling.

Lees hier verder

AO Metalektro -MDIEU Fit tot je pensioen regeling - IMK OpleidingenJouw voordeel om een Fit tot je pensioen training te volgen?

Door een training te volgen kun je werken aan jouw competenties, werkgeluk en vitaliteit. Met vernieuwd zelfvertrouwen word je zichtbaarder binnen een organisatie en maak je meer impact.

Wanneer jouw werkgever aangesloten is bij A+O Metalektro kun je tot en met eind 2024 tien van onze trainingen kosteloos volgen vanuit het A+O Fonds Metalektro (er is geen maximum aantal te volgen trainingen).

Aanmelden voor een training

Valt jouw werkgever onder de CAO Metalelektro, dan zijn ze aangesloten bij A+O Metalektro en kun jij gebruik maken van deze regeling. Weet je niet zeker of deze regeling ook op jou van toepassing is? Vraag het na bij je leidinggevende of een HR-medeweker. Zij weten of jouw organisatie is aangesloten bij dit fonds.

Facturatie en aanvragen MDIEU subsidie

Je kunt jezelf via deze website inschrijven voor een van de tien aangeboden trainingen. Kies dan in de laatste stap van je aanmelding bij “Hoe ben je bij ons terecht gekomen” de optie A+O-Metalektro. De factuur wordt na inschrijving direct naar jouw werkgever gestuurd. Jouw werkgever is verantwoordelijk om de factuur aan ons te betalen.

Je werkgever dient maximaal drie maanden voor of binnen drie maanden na de start van de training een aanvraag in bij A+O Metalektro via Mijn A+O. Na afronding van de training doen zij een upload van de factuur en jouw certificaat van deelname in dit zelfde portaal. Een kopie van jouw certificaat lever je als deelnemer zelf aan bij jouw werkgever.

De exacte aanvraagprocedure lees je op de website van A+O-Metalektro.

Met jouw gehele team een kosteloze training volgen?

Denk je na het lezen van de inhoud van een training “dit is ook interessant voor meer collega’s waarmee ik werk”. Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze tien trainingen kunnen ook incompany georganiseerd worden. Bij jullie op locatie of in de buurt. Jullie doen de aanvraag bij A+O-Metalekto, uiteraard helpen wij jullie hierbij en wij verzorgen de training exclusief voor jouw organisatie. De enige kosten welke jullie zelf hebben, zijn die van de locatie en catering.

Wees er snel bij

Je kunt de regeling vanaf 15 november inzetten bij IMK Opleidingen en onze samenwerkingspartner IPV Training & Advies. De regeling geldt tot en met eind 2024, maar wacht niet te lang want OP = OP.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke training het beste bij jou of jouw organisatie past? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56 of studieadvies@imkopleidingen.nl.

Heb je vragen over de inhoud van de regeling neem dan contact op met A+O-metalektro via 088-60 50 960 of vergoedingen@ao-metalektro.nl.

Hoe weet ik of mijn werkgever bij OOM of bij A+O-metalektro is aangesloten ?

Je bedrijf is aangesloten bij A+O Metalektro als je onder de cao Metalektro valt. Je kunt dit bij je werkgever navragen

Wat is het verschil tussen OOM en A+O-Metalektro?

A+O-Metalektro is het scholingsadviesbureau voor bedrijven in de metaalindustrie, de elektrotechnische industrie of installatie vallen. Metalektro wordt ook wel grootmetaal genoemd. Bij deze bedrijven zijn meer dan 30 fulltimers in dienst.

OOM is het scholingsadviesbureau voor bedrijven in de sector kleinmetaal. Zoals technische installatiebedrijven, goud- en zilvernijverheid, carrosseriebedrijven, metaalbewerkingsbedrijven en isolatiebedrijven. Er werken minder dan 30 fulltimers.

Via A+O-Metalektro volg ik een training, echter ben ik verhinderd en wil ik annuleren. Kan dat?

Als je wilt annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden voor trainingen die je via een overheidsregeling of A&O-regeling volgt. Voor annulering of verplaatsingen binnen vijf werkdagen voor start van de training, brengen wij kosten in rekening. Voor die tijd kan dit kosteloos.

 

De training die ik via A+O-Metalektro gaat niet door vanwege een tekort aan deelnemers? Wat nu?

Indien een training niet doorgaat omdat het minimum aantal deelnemers niet bereikt is, dan verplaatsen we je kosteloos, in onderling overleg, naar een andere startdatum (voor 31 mei 2024).

 

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4624 beoordelingen

10 / 10
08 mei 2024
Patrick Goud
Training Persoonlijk leiderschap
Duidelijke lijnen , fijne communicatie en goede inzichten eruit gehaald. Fijne groepsdynamiek.
8 / 10
23 april 2024
Kees Van Rijn
Cursus Starten met leidinggeven
Het is zeer interessant om andere situaties van andere mensen te horen, en het ook bespreekbaar maken in de groep. De trainster was duidelijk en...
8 / 10
23 april 2024
Wiebe Mullink
Cursus Starten met leidinggeven
Goede bewustwording en handige allround tips voor degene die denken leidinggevende te willen worden of die net begonnen zijn.
8 / 10
23 april 2024
Marloes de Haan
Cursus Starten met leidinggeven
Geeft veel inzicht over eigen karakter en handelen/gedrag. Maar ook over typen karakters van medewerkers. Daardoor kun je vanuit begrip effectiever leiding geven en communiceren.
8 / 10
23 april 2024
Bria n Brosius
Cursus Starten met leidinggeven
Leuke interactieve training met een leuke docente.
9 / 10
19 april 2024
Patricia Radix
Training Verandermanagement
Zeer leerzaam, fijne praktijk voorbeelden! Geweldige trainster!
8 / 10
19 april 2024
Rémon IJlenhave
Training Verandermanagement
Zeer leerzaam en informatief. Er wordt veel informatie vanuit boeken verteld. Waardoor je handvaten krijgt om een verandering uit te voeren. Deze boeken werden benoemd...
8 / 10
19 april 2024
Natasha Markides
Training Verandermanagement
Aanpak van de trainer erg fijn, combi van theorie met oefeningen. Goede training voor midden management.
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Sjoerd Goodijk
Sjoerd Goodijk
Zelfstandige
Cursus Timemanagement
“Mijn werkweek plannen, het stellen van doelen, het bijhouden van mijn mailbox, dat zat niet in mijn systeem. Mijn ogen zijn echt geopend. Ik ben...
Lees het verhaal van
Sjoerd ›
Liza Kollenburg
Liza Kollenburg
Leidinggevende
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Ik klink nu misschien als een oude taart, maar 15 jaar geleden ging leidinggeven echt anders. De laatste tijd is het team gegroeid en ik...
Lees het verhaal van
Liza ›
Ruth Jochems
Ruth Jochems
Praktijkbegeleider
Cursus Praktijkopleider
“Gemiddeld werk ik elke maand twee nieuwe medewerkers in, en meestal begeleid ik ook nog stagiairs”, vertelt Ruth. “En dat is echt pompen! Wij zijn...
Lees het verhaal van
Ruth ›
Simone van Rens
Simone van Rens
Re-integratiecoach
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
“Bij IMK Opleidingen worden de trainingen op een erg praktische manier gegeven. Op de universiteit ging dat echt anders. Wat ik ook fijn vond was,...
Lees het verhaal van
Simone ›
Wendy Smit
Wendy Smit
Organisatie & talent manager
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
"Tijdens deze cursus wordt niet alleen gekeken naar vitaliteit maar ook naar strategie. Je leert hoe je voor de directie een samenwerkingspartner kunt zijn. En...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Emile van der Burgt
Emile van der Burgt
Manager - Leidinggevend Voorman bij Caromi B.V.
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
“Als leidinggevende wilde ik graag mijn team blijven motiveren en inspireren. In deze training leer je veel over je eigen positieve punten, maar ook over...
Lees het verhaal van
Emile ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.