0172 - 42 34 56
Subsidie opleiding | IMK Opleidingen

Subsidie opleiding: ontdek de mogelijkheden bij IMK Opleidingen!

Voor het volgen van een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen, bestaan er diverse subsidies. IMK Opleidingen werkt samen met diverse subsidieregelingen, waarbij je gratis of tegen een gereduceerd tarief een opleiding of training kunt volgen! Het volgen van een opleiding is niet alleen goed voor je (persoonlijke) ontwikkeling, maar ook voor je loopbaan. Toch is niet iedereen in de gelegenheid om een training, opleiding of cursus naar keuze te volgen. Bijvoorbeeld wegens financiële redenen. Gelukkig heeft de Nederlandse overheid daarom subsidies in het leven geroepen, zodat meer burgers in de gelegenheid worden gesteld om zich verder te ontwikkelen en een betere positie op de arbeidsmarkt te genereren. IMK Opleidingen heeft een groot aanbod van trainingen en opleidingen die jij kunt volgen met behulp van een subsidie!

 

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

Waarom een opleidingssubsidie?

In Nederland bestaan er diverse opleidingssubsidies. Denk bijvoorbeeld aan de Fit tot je pensioen regeling van A+O Metalektro, de FIT2030-subsidie van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) of de Scholingsvoucher Rotterdam. Met een opleiding subsidie wil de overheid werkenden en niet-werkenden stimuleren om zich om te scholen of (verder) te ontwikkelen op zakelijk gebied. In de steeds veranderende maatschappij is bij- of omscholing ontzettend belangrijk om bestaande banen te behouden of een nieuwe, verbeterde positie op de arbeidsmarkt te creëren. En laat IMK Opleidingen nu net een perfect opleidingsaanbod hebben voor (doorgroeiende) vakmensen! Omdat we samenwerken met diverse opleidingssubsidies, is er een grote kans dat je een van onze trainingen gratis, of tegen een gereduceerd tarief kunt volgen.

persoonlijk opleidingsbudget - IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
nederland-1

“Fit tot je pensioen” regeling

De 'Fit tot je pensioen' regeling is een subsidie van A+O-Metalektro, het opleidingsfonds dat zich richt op metalektro bedrijven. Deze subsidie wordt gefinancierd vanuit de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) van het ministerie van SZW. Via deze regeling kun je jaarlijks kosteloos kiezen uit tien geselecteerde trainingen. Deze regeling is ook in te zetten voor maatwerktrainingen waarbij een of meerdere team getraind worden. Voorwaarde is dat de werkgever aangesloten is bij A+O Metalektro.

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

FIT2030-subsidie

Ben jij als HR-medewerker, HR-manager, leidinggevende of directielid werkzaam in de levensmiddelenindustrie? Dan sta je voor unieke uitdagingen in een snel veranderende wereld. Met de FIT2030-subsidie van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid krijg je de kans om teams verder te ontwikkelen, vaardigheden te vergroten en je organisatie toekomstbestendig te maken. De subsidie biedt financiële ondersteuning tot wel 35% voor geselecteerde trainingen en cursussen. Alleen mogelijk voor incompany en maatwerktrainingen.

Vraag hier onze studiegids aan met ruim 65 trainingen en opleidingen voor jou of jouw collega's.

Studiegids aanvragen
Studiegids | IMK Opleidingen

Scholingsvoucher Rotterdam

De Scholingsvoucher Rotterdam is een subsidie van de gemeente Rotterdam. Inwoners kunnen een budget van € 2.500 aanvragen voor een training, cursus of opleiding die de kans op een baan vergroot in kansrijke sectoren zoals Haven, Bouw, Transport en logistiek, ICT, Zorg & Welzijn en de Bouw. Om de subsidie te verkrijgen moet je een aantal stappen doorlopen, waaronder een telefonisch gesprek met een adviseur van het Leerwerkloket. Scholingsvouchers kunnen niet ingezet worden voor maatwerktrajecten.

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

STL-subsidieprogramma

Ben jij werkzaam in de snelgroeiende sector Transport en Logistiek? Het STL-subsidieprogramma [Sectorinstituut Transport en Logistiek] biedt namelijk een subsidie aan. Een persoonlijk opleidingsbudget van € 2.500 staat klaar voor professionals zoals jij. Met dit budget kun jij je vaardigheden verbeteren en je werkervaring verrijken. Investeer in jezelf, want professionals die hun vaardigheden ontwikkelen, presteren beter, zijn gemotiveerder en hebben minder verzuim. Grijp deze waardevolle kans aan! Het aanvragen van het opleidingsbudget is eenvoudig; bezoek het portaal van het Sectorinstituut Transport en Logistiek om jouw budget aan te vragen en schrijf je in voor één van onze trainingen!

Maak kosteloos jouw eigen beknopte Q4-gedragsanalyse. En ontdek jouw voorkeursstijl.

Naar de Q4-gedragsanalyse
DISC analyse -IMK Opleidingen

Stichting Mijn Carrière subsidieregeling

De Stichting Mijn Carrière [SMC] biedt werknemers die onder het cao voor Schilders-, Afwerkings-, Vastgoed- en Glaszetbedrijf vallen [en pensioen opbouwen bij BPF Schilders] de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen in hun vakgebied. Door deze subsidieregeling wordt er financieel ondersteunt bij het volgen van trainingen en/of het krijgen van loopbaanadvies, met als doel: nóg beter te worden in het vak én met veel plezier aan het werk blijven. Blijf up-to-date met nieuwe vaardigheden en groei professioneel met trainingen aangeboden door Stichting Mijn Carrière. De subsidieregelingen zijn beschikbaar tot 1 juli 2025, of zolang het subsidiebudget strekt. Zorg dat je je tijdig aanmeldt en profiteer van de financiële ondersteuning. Klik hier voor het trainingsoverzicht van Stichting Mijn Carrière en voor meer informatie om je aan te melden.

Ontwikkel jezelf met een subsidie opleiding van IMK Opleidingen

Wil jij jezelf graag uitdagen of ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan is een training, opleiding of cursus van IMK Opleidingen wellicht iets voor jou! En weet je wat het leukste is? Onze subsidieregelingen kunnen voor ons gehele aanbod worden gebruikt, waardoor de om- of bijscholing (zo goed als) kosteloos is! Wil je graag van start gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Je kunt bij onze subsidieadviseurs terecht voor al je vragen. Bel ons dus gerust vrijblijvend op 0172 - 42 34 56 of vul hier ons contactformulier in!

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4663 beoordelingen

8 / 10
01 juli 2024
Martine Timmermans
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Praktisch, goed in te zetten in de praktijk. Fijne handvatten om mee aan de slag te gaan.
8 / 10
28 juni 2024
Dion Jeurissen
Training Persoonlijk leiderschap
Er was een goede ervaren trainer die interessant kon vertellen, een mooie gevarieerde groep, veel praktijkoefeningen, beter inzicht in gedrag, doel vooruit en eigen verantwoordelijkheid.
9 / 10
21 juni 2024
John Van der veen
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Leuke training en een leuke dynamiek in de groep. Ook was er een leuke kalme trainer. Ik heb een hoop geleerd over hoe om te...
9 / 10
21 juni 2024
Jesse Groenendaal
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Er wordt duidelijk en concreet uitgelegd over alle manieren van mensen en stijlen die je nodig heb om leiding te geven. Er werd goed met...
10 / 10
21 juni 2024
Iwan Borren
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Het is heel leerzaam. Zowel werkgericht als privé. Je kunt hierdoor je commutatieve vaardigheden een grote boost geven. Ik raad het iedere ouder, leidinggevende of...
9 / 10
19 juni 2024
Jeroen Coret
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Dit is een goede en leuke training om te doen en ook zeker leerzaam!
9 / 10
19 juni 2024
Wendy Bakker
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Er werd respectvol met elkaar omgegaan, het was allemaal super interessant, veel informatie en een leuke groep.
10 / 10
12 juni 2024
Bas Sanderse
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
Spontane opgewekte nette trainer die veel zelfvertrouwen uitstraalt. Geeft veel handvatten voor een goede communicatie en laat je goed inzien hoe je zelf bent. Fijne...

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
veelgestelde vragen over arbeidsrecht

HR Management

10 antwoorden op veelgestelde vragen over arbeidsrecht
Als HR-medewerker is het beantwoorden van vragen over arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van het werk. We zetten de 10 meestgestelde vragen op een rijtje.
Nieuws
Verandermanagement - IMK Opleidingen

Management & Leiderschap

Hoe maak je van verandermangement een succes?
Verandermanagement draait om het vormgeven, organiseren en begeleiden van veranderingen binnen een organisatie. In dit artikel lees je hoe dat werkt.
Nieuws
Opleiding volgen naast je werk - IMK Opleidingen

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

10 redenen om een opleiding te volgen naast je werk
Wil je je graag verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Een mooie manier is door een opleiding te volgen naast je werk. Dat heeft volop voordelen!
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Liza Kollenburg
Liza Kollenburg
Leidinggevende
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Ik klink nu misschien als een oude taart, maar 15 jaar geleden ging leidinggeven echt anders. De laatste tijd is het team gegroeid en ik...
Lees het verhaal van
Liza ›
Peter van den Langenberg
Peter van den Langenberg
Voorman nachtploeg bij Spar Holding
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Na het volgen van deze training voel ik me sterker in mijn schoenen staan. Ik sta bijvoorbeeld echt anders tegenover het personeel, maar op een...
Lees het verhaal van
Peter ›
Wout Angevare
Wout Angevare
Chef werkplaats bij HBK 2000 Besturingstechniek
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Ik wilde graag beter leren communiceren met collega’s, met als doel te sturen en hun kwaliteiten op de juiste manier te benutten. Deze training heeft...
Lees het verhaal van
Wout ›
Koen Schellens
Koen Schellens
Teamleider magazijn bij VDL Parts
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Dankzij deze training heb ik mijn eigen communicatie verbeterd. Ik spreek de mensen in mijn team nu anders aan en dat werkt veel beter. Ik...
Lees het verhaal van
Koen ›
Peter Tetteroo
Peter Tetteroo
Hardware Test Engineer bij Siemens Industry Software
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
“Mijn doel was om mijn vorm van communicatie aan te passen en begrip te krijgen voor de ander zijn/haar manier van communiceren. Dat is echt...
Lees het verhaal van
Peter ›
Stephan Peters
Stephan Peters
Recruiter Transport bij Logistiek bij Banenbranderij
Cursus Effectief communiceren op de werkvloer
“Door de manier van uitleggen en het enthousiasme van de trainer heb ik veel aan deze training gehad. Al mijn leerdoelen zijn aan bod gekomen....
Lees het verhaal van
Stephan ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.