IMK Opleidingen voldoet aan diverse keurmerken en bezit diverse certificaten die de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen garanderen!

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

IMK Opleidingen is trots op hun NRTO keurmerk. De NRTO stelt zich tot doel de kwaliteit van het privaat trainen en opleiden inzichtelijk te maken én te bevorderen.

Een opleidingsinstituut met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen, is hierop getoetst door een externe certificerende instelling, is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Als lid van de NRTO zijn wij automatisch aangesloten bij de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO. Wij houden ons aan de NRTO Gedragscode bedroep en bedrijf. Als jij vindt dat een klacht niet naar tevredenheid door ons is afgehandeld, kun je je richten tot de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO (Papiermolen 34, 3994 DK Houten (info@nrto.nl). De uitspraak van de NRTO is hierbij bindend.

Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid

IMK Opleidingen beschikt vanaf 2001 voor haar open cursusprogramma en voor haar maatwerk trainingen officieel de Cedeo-Erkenning. Deze erkenning houdt in dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten en de manier waarop wij deze uitvoeren.

In maart 2021 heeft IMK Opleidingen haar Cedeo-erkenning verlengd met een unieke klanttevredenheidsscore van 97,5% voor het open programma en 92,7% voor maatwerk!

Cedeo is gespecialiseerd in het meten en waarborgen van de kwaliteit van opleidingsinstituten. Door de toetsing over de jaren steeds strenger te maken, groeit de kwaliteit van de erkende instituten mee. De Cedeo-erkenning geldt voor twee jaar. Op die manier nemen ze de opleidingsinstituten regelmatig onder de loep.

Lees hier het complete rapport

SBB erkend leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is ervoor in opleiding. SBB is een van de zeventien kenniscentra die ons land telt. Samen vormen zij de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: een arbeidsmarkt in balans voor iedereen. IMK Opleidingen is erkend leerbedrijf op de gebieden Administratief, Secretarieel en Commercieel & Marketing. In 2015 werden we zelfs genomineerd voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf, we bereikten de top 5! In 2018 waren we wederom een van de genomineerden.

Beste Opleider van Nederland

IMK Opleidingen is uitgeroepen tot Beste Management en HR Opleider van Nederland 2014. Dit is het resultaat van meer dan 6.500 uitgebrachte stemmen en beoordelingen door het Nederlandse publiek. Opleiders werden door middel van cijfers en toelichting beoordeeld op de inhoudelijke kwaliteit van hun aanbod, de trainers, de organisatie en het klantcontact. Lees meer »

In 2015 werden we tweede in de categorieën Management en HR en wonnen we een derde plaats in de categorie Persoonlijke effectiviteit. Met voor alle drie een 8,6 als eindcijfer. En dat is zeker iets om trots op te zijn!

In 2016 hadden we een score van 8,3 op basis van 388 ervaringen. Helaas vielen we hiermee net buiten de prijzen. Ondanks dat zijn we zeker trots op dit resultaat.

Meer weten?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0172 – 42 34 56.