Praktisch leidinggeven, hét handboek voor leidinggevenden is bedoeld voor vakmensen die zijn doorgegroeid vanuit de praktijk. Je bent leidinggevende geworden vanwege je harde werken en uitstekende vakkennis. Maar een team aansturen vraagt opeens om hele andere vaardigheden. Leidinggeven is een vak apart. In dit makkelijk leesbare en praktische handboek neemt Bert Pol, directeur Training & Development van IMK Opleidingen je mee in de wereld van leidinggeven.

In het boek wordt verwezen naar handige modellen en werkbladen die je zelf kunt invullen en uiteraard toepassen in je eigen functie en werkomgeving.  Ook wordt er geschreven over de DISC-test. Op www.praktischleidinggeven.nl lees je hier meer over.

  Download het eerste hoofdstuk!

  Schrijf je in voor onderstaande training of opleiding en ontvang het boek gratis!

  Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig bij de trainingen Praktisch leidinggeven op de werkvloer, Praktisch leidinggeven op de werkvloer – Het vervolg, De effectieve teamleider, Leidinggeven op afstand én Leidinggeven aan verandering en de opleiding Middle Management A die starten in de periode van 16 november 2020 tot en met 31 december 2021.
  • Aanmelding dient plaats gevonden te zijn tussen 16 november 2020 en 30 oktober 2021.
  • Gebruik bij het inschrijven de code: BOEK21 (niet in te ruilen voor geld of korting).
  • Niet in combinatie met andere acties.
  • Het boek wordt naar je opgestuurd.

  Het boek liever bestellen?

  Het boek is te koop bij (online) boekenwinkels, zoals managementboek.nl.