0172 - 42 34 56

Werkplekleren & Opleiden

Werkplekleren is een zeer effectieve manier van leren. ‘Leren door te doen’ is het uitgangspunt van IMK Opleidingen. Ook binnen jouw organisatie kan dit een effectieve manier zijn om de prestaties en kwaliteit van medewerkers te verbeteren. Werknemers leren immers veel beter, sneller en efficiënter op de werkvloer zelf! Met werkplekleren zorg je ervoor dat een werkplek wordt omgezet naar een werkplek waar medewerkers elke dag opnieuw leren. Je creëert een werkomgeving waarin medewerkers in staat zijn om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat is een zij-instromer - IMK Opleidingen
Filters
Zoeken
Regio
Regio Sluiten
0
0
0
0
0
0
Aantal dagen
Aantal dagen Sluiten
0
0
0
0
0
0
Eerstvolgende startmoment
Startmoment Sluiten
0
0
0
0
0
0
0
0
Prijs
Prijs Sluiten
0
0
0
0
Beoordeling
Beoordeling Sluiten
0
0
0
Vraag de IMK Opleidingen studiegids aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze studiegids aan! Hierin staat ons gehele aanbod van trainingen en opleidingen. Kies zelf of je deze digitaal of per post wilt ontvangen.

Vraag studiegids aan
Cursus werkplekleren
In de techniek
Incompany training
Opleiden bij IMK Opleidingen
Praktijkcoaching

Cursus werkplekleren en praktijkbegeleiden

Wij bieden diverse cursussen en trainingen op het gebied van werkplekleren en praktijkbegeleiding om medewerkers, leerlingen en stagiaires binnen de organisatie effectief te kunnen opleiden én begeleiden. De training Praktijkopleider is zorgvuldig samengesteld met én voor praktijkopleiders. Tijdens deze cursus krijgen de deelnemers handvatten aangereikt om hun rol als praktijkopleider zo goed mogelijk te vervullen.

Werkplekleren in de techniek

Stilstand betekent achteruitgang, dat geldt zeker in de technische branche. Medewerkers moeten zich tegenwoordig in een razend tempo aanpassen aan innoverende producten of processen, veeleisende klanten én concurrentie. Deze ontwikkeling vindt het meest effectief plaats op de werkvloer. Een cursus waarin de focus op werkplekleren ligt is daarom een zeer waardevolle toevoeging binnen het bedrijf! Voor werkplekleren in de techniek bieden wij de cursus Technisch trainer. Deze cursus is ontwikkeld voor specialisten die veel kennis en ervaring in hun vak hebben, maar nog niet de benodigde didactische vaardigheden bezitten om professionals op te leiden en te begeleiden.

Incompany training werkplekleren en opleiden

Werken er meerdere praktijkopleiders of technische trainers binnen de organisatie en wil je hen tegelijkertijd een training op het gebied van werplekleren laten volgen? Dan biedt een incompany training op maat de uitkomst. Gezamenlijk brengen we de leerbehoeften en doelen in kaart, zodat de training hier volledig op toegespitst is. Stuur ons vrijblijvend een maatwerk informatieaanvraag waarin je jouw situatie voorlegt. Onze studieadviseurs denken graag met je mee!

Cursus Werkplekleren en opleiden volgen bij IMK Opleidingen?

Bij IMK Opleidingen bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan, waarmee je werkplekleren kunt invoeren of bevorderen binnen jouw organisatie. Deze trainingen zijn vooral gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden omtrent het invoeren van opleiden in de praktijk. Heb je interesse in één van onze trainingen? Neem dan contact met ons op via de website of bel ons op het telefoonnummer 0172 - 42 34 56.

Praktijkcoaching

Bij IMK Opleidingen bieden we praktijkcoaching aan als een waardevolle aanvulling op je training of opleiding. Met deze praktijkgerichte coaching kun je de kennis en vaardigheden die je tijdens je training hebt verworven, effectiever toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Dit stelt je in staat om je nieuwe skills sneller, krachtiger en duurzamer te benutten. Praktijkcoaching maakt het mogelijk om gericht te werken aan je persoonlijke leerdoelen en om je competenties verder te ontwikkelen in je werk. Je hebt de flexibiliteit om praktijkcoaching toe te voegen bij inschrijving voor een training of opleiding, deze optie blijft beschikbaar zowel tijdens als na de training. Meer informatie over praktijkcoaching vind je hier.

Reviews van deelnemers
8.7 / 10

Gemiddelde van 112 beoordelingen

9 / 10
05 juni 2024
Michel Nieuwendorp
Training Schrijven van handleiding en instructie
Dit was een heel informatieve training waar je er veel van opsteekt.
8 / 10
05 juni 2024
Sylvia Giessen van der
Training Schrijven van handleiding en instructie
Interessante en leerzame training. fijne kleine groep.
9 / 10
16 mei 2024
Marco Mehagnoul
Cursus Train de trainer
Een training wat je bewust maakt. Het laat je leren wat groepsdynamiek kan doen voor je training.
9 / 10
13 februari 2024
Michel Tromp
Training Werkplekbegeleider
Zeer leerzaam. Het helpt je te groeien. Een echte aanrader.
10 / 10
13 februari 2024
Enthony Martien
Training Werkplekbegeleider
Deze training is zo leerzaam en hier heb je zeker veel voor je dagelijkse werk als werkvloer begeleiding. Ik raad het van harte om te...
9 / 10
23 januari 2024
Matthijs Ophorst
Cursus Praktijkopleider
Zeker aan aanrader. Vooral ook als je hier nog nooit mee bezig bent geweest.
10 / 10
23 januari 2024
Erwin Duits
Cursus Praktijkopleider
Zeker aan te raden aan collega’s. Zowel op de leerschool alsook aan collega’s leidinggevende!
9 / 10
23 januari 2024
Hanneke de Bresser
Cursus Praktijkopleider
Veilige prettige sfeer. Veel diverse onderwerpen. Niet te lang
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.