0172 - 42 34 56

Schriftelijke communicatie

In deze tijd van digitale communicatie via e-mail, WhatsApp en social media, is het belangrijker dan ooit om jezelf goed en duidelijk te kunnen uitdrukken in het geschreven woord. In veel functies is professioneel schrijven een groot onderdeel van het werk. Bij schriftelijke communicatie is de inhoud belangrijk, maar zeker ook de formulering en toon. Vindingrijkheid kun je ontwikkelen door oefening en de juiste sturing.

Schriftelijke communicatie | IMK Opleidingen
Filters
Zoeken
Regio
Regio Sluiten
0
0
0
0
0
0
Aantal dagen
Aantal dagen Sluiten
0
0
0
0
0
0
Startmoment
Startmoment Sluiten
0
0
0
0
0
0
0
0
Prijs
Prijs Sluiten
0
0
0
0
Beoordeling
Beoordeling Sluiten
0
0
0
Startgarantie
Beoordeling Sluiten
0
0
Vraag de IMK Opleidingen studiegids aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze studiegids aan! Hierin staat ons gehele aanbod van trainingen en opleidingen. Kies zelf of je deze digitaal of per post wilt ontvangen.

Vraag studiegids aan
Training schriftelijke communicatie
Praktijkgerichte training
Op maat
Praktijkcoaching

Training schriftelijke communicatie

Een professionele schrijfstijl speelt in veel functies een belangrijke rol. Stel jij jezelf wel eens de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat de inhoud, de formulering én de toon van een zakelijke tekst correct is? Dan biedt een training schriftelijke communicatie van IMK Opleidingen jou de juiste handvaten. De training Schriftelijke communicatie is uiterst praktijkgericht en helpt iedereen die moeite heeft met het vinden van de juiste stijl en toon in zakelijke teksten. Ben je eerder op zoek naar opfrissing van jouw kennis van de Nederlandse taal? Dan is de Opfriscursus Nederlands schrijven ideaal voor jou! Ook de training Schrijven van handleiding en instructie is ideaal om je schriftelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Praktijkgerichte training schriftelijke communicatie

Onze trainingen kenmerken zich door hun praktijkgerichte aanpak. Het doel van onze schriftelijke communicatie trainingen is om alle deelnemers handvatten en kennis te bieden die ze onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk. Daarom werken wij tijdens de verschillende schriftelijke communicatie trainingen altijd met oefeningen en praktijkvoorbeelden. Zo kunnen wij garanderen dat onze trainingen schriftelijke communicatie direct effect hebben op jouw professionele schrijfstijl.

Training schriftelijke communicatie op maat

Ben je op zoek naar een training schriftelijke communicatie die een groep of de volledige organisatie kan volgen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij bieden namelijk ook incompany trainingen aan. Indien je een incompany training wenst, stellen wij met jullie hulp een training schriftelijke communicatie volledig op maat samen. We kijken specifiek naar jullie situatie en de leerbehoeften die de organisatie heeft. Stuur ons gerust vrijblijvend een maatwerk informatieaanvraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijkcoaching

Bij IMK Opleidingen bieden we praktijkcoaching aan als een waardevolle aanvulling op je training of opleiding. Met deze praktijkgerichte coaching kun je de kennis en vaardigheden die je tijdens je training hebt verworven, effectiever toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Dit stelt je in staat om je nieuwe skills sneller, krachtiger en duurzamer te benutten. Praktijkcoaching maakt het mogelijk om gericht te werken aan je persoonlijke leerdoelen en om je competenties verder te ontwikkelen in je werk. Je hebt de flexibiliteit om praktijkcoaching toe te voegen bij inschrijving voor een training of opleiding, deze optie blijft beschikbaar zowel tijdens als na de training. Meer informatie over praktijkcoaching vind je hier.

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 26 beoordelingen

9 / 10
03 april 2024
Dave Buskes
Training Schriftelijke communicatie
Ik heb goed geleerd hoe een krachtig bericht juist wordt opgesteld.
8 / 10
03 april 2024
Goedele Furst
Training Schriftelijke communicatie
Het is een leerzame training waar je veel handvaten krijgt om beter te worden in je schriftelijke communicatie.
8 / 10
31 oktober 2023
Rik Van der Eijk
Opfriscursus Nederlands schrijven
Erg verstandig om dit te volgen.
9 / 10
28 september 2023
Hub Peerboom
Training Schriftelijke communicatie
Deze training is erg waardevol voor iedereen die zich schriftelijk nog verder wil verbeteren. Ik heb in de twee trainingsdagen veel geleerd en per direct...
8 / 10
29 juni 2023
Gemma Borst
Opfriscursus Nederlands schrijven
Dat het zeker een aanrader is voor een opfris van de nederlandse taal in de basis.
8 / 10
21 november 2022
Gertjan Bakker
Training Schriftelijke communicatie
Leerzaam, interactief en verreikend.
9 / 10
21 oktober 2022
Evelyne Tol
Training Schriftelijke communicatie
Een leerzame training. De docent is enthousiast en weet veel van de Nederlandse taal. Ik heb veel geleerd deze 2 cursusdagen. Wat ik heb geleerd...
10 / 10
22 september 2022
olesja hadziev
Training Schriftelijke communicatie
Super veel van geleerd.
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.