Communicatieve vaardigheden

Talenten en kwaliteiten van werknemers komen lang niet altijd tot uiting. Communicatieve vaardigheden spelen hierbij een grote rol. In onze trainingen zit altijd een stukje bewustwording van de eigen stijl van communiceren en wat voor effect dit heeft op anderen. Omdat onze trainingen praktijkgericht zijn, kunnen de nieuwe inzichten en communicatieve vaardigheden direct worden toegepast. U leert omgaan met uw overtuigingen die beperkend en versterkend werken. Dit zorgt ervoor dat u steviger in uw schoenen komt te staan, met meer zelfvertrouwen te werk kunt gaan en hierdoor komen uw talent en kwaliteiten sterker tot uiting.


Praktisch communiceren op de werkvloer

Is het voor u herkenbaar dat uw goede bedoelingen door mensen binnen de organisatie niet worden erkend, maar u weet niet wat de oorzaak hiervan is? Vaak ligt de oorzaak in de communicatie. Wanneer u achteraf terugdenkt, denkt u dan dat u sommige dingen beter op een andere wijze had kunnen communiceren? In deze communicatietraining doet u praktische communicatieve vaardigheden op die u helpen bij het communiceren op de werkvloer richting collega's, leidinggevenden en klanten.

Krachtig schrijven

Schriftelijk communiceren is een grote spil in het huidige digitale tijdperk. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het aantal zakelijke e-mails dat per dag wordt verstuurd. Voor iedereen die krachtige zakelijke e-mails en teksten wil kunnen schrijven, hebben wij de training Krachtig schrijven ontwikkeld. Deze training is uitermate effectief voor secretaresses, beleidsbepalers en medewerkers van allerlei binnendienst functies.

Presentatievaardigheden

Een presentatie geven aan collega's of klanten? Daar kunnen sommige mensen nachten van wakker liggen. De communicatieve vaardigheden worden tijdens het spreken voor een groep aardig op proef gesteld. Tijdens onze twee-daagse training Presentatievaardigheden worden de deelnemers geholpen om zonder plankenkoorts presentaties te geven. Naast de vele handvatten welke er gegeven worden, wordt er vooral veel geoefend met het geven van presentaties.

Deze trainingen als maatwerk?

Onze trainingen zijn ook geschikt als teamtraining op uw eigen locatie. De training wordt dan toegespitst op uw bedrijfssituatie. Interesse? Een trainer komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Communicatieve vaardigheden opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 206 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.