De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Communicatieve vaardigheden

Talenten en kwaliteiten van werknemers komen lang niet altijd tot uiting. Communicatieve vaardigheden spelen hierbij een grote rol. In onze trainingen zit altijd een stukje bewustwording van de eigen stijl van communiceren en wat voor effect dit heeft op anderen. Omdat onze trainingen praktijkgericht zijn, kunnen de nieuwe inzichten en communicatieve vaardigheden direct worden toegepast. U leert omgaan met uw overtuigingen die beperkend en versterkend werken. Dit zorgt ervoor dat u steviger in uw schoenen komt te staan, met meer zelfvertrouwen te werk kunt gaan en hierdoor komen uw talent en kwaliteiten sterker tot uiting.

Praktisch communiceren op de werkvloer

Is het voor u herkenbaar dat uw goede bedoelingen door mensen binnen de organisatie niet worden erkend, maar u weet niet wat de oorzaak hiervan is? Vaak ligt de oorzaak in de communicatie. Wanneer u achteraf terugdenkt, denkt u dan dat u sommige dingen beter op een andere wijze had kunnen communiceren? In deze cursus communicatie doet u praktische communicatieve vaardigheden op die u helpen bij het communiceren op de werkvloer richting collega’s, leidinggevenden en klanten.

Communicatieve vaardigheden voor technici

Speciaal voor de technische mensen binnen de organisatie hebben wij de training Communicatieve vaardigheden voor technici ontwikkeld. Binnen deze training leren zij hoe zij een gesprek kunnen sturen richting de beoogde uitkomst, door non-verbale signalen te herkennen en door inzicht te krijgen in gespreksstructuren. Tevens leren de technische mensen zich helder uit te drukken en zullen ze moeiteloos in contact treden met anderen.

Krachtig schrijven

Schriftelijk communiceren is een grote spil in het huidige digitale tijdperk. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het aantal zakelijke e-mails dat per dag wordt verstuurd. Voor iedereen die krachtige zakelijke e-mails en teksten wil kunnen schrijven, hebben wij de training Krachtig schrijven ontwikkeld. Deze training is uitermate effectief voor secretaresses, beleidsbepalers en medewerkers van allerlei binnendienst functies.

Onze trainingen zijn ook geschikt als teamtraining

 

Waarom IMK Opleidingen?

         98,8% klanttevredenheid volgens CEDEO onderzoek
         Beste Management en HR opleider van Nederland
         Trainers komen uit de praktijk
         De training wordt afgestemd op uw praktijksituatie
         Vandaag geleerd is morgen toegepast
Communicatieve vaardigheden