0172 - 42 34 56
sales cursus

Sales cursus

Verkopen is een vaardigheid die je kunt leren. Het gaat om: verkoopsignalen herkennen, alert zijn op kansen in de markt en bestaande klanten tevreden houden. Zo draag je bij aan extra omzet en groei voor het bedrijf. Tijdens een sales cursus, training of opleiding van IMK Opleidingen maken deelnemers kennis met alle verschillende aspecten die bij de kunst van het verkopen horen.

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

Onze sales opleiding

Nieuwe klanten werven en bestaande klanten behouden. Dat is de kunst van sales. Hiervoor is het belangrijk om een band op te bouwen met de klanten. Wat zijn hun interesses, welke probleem kun je voor ze oplossen en hoe kan het bedrijf hierop inspelen? De opleiding Account Management A richt zich hier volledig op. Deelnemers leren hun verkoopvaardigheden uit te breiden. En bovenal om op een strategische wijze te verkopen. Je leert de fijne kneepjes omtrent onderwerpen als marketing, planning en nieuwe media.

Sales trainingen

IMK Opleidingen biedt verschillende trainingen om jouw salesvaardigheden (verder) te ontwikkelen. Tijdens de training Proactief en klantgericht bellen leer je met plezier en resultaat telefonische contact leggen. En tijdens de training Adviserend verkopen leer je betere resultaten te behalen door goed naar klanten te luisteren en ze beter te begrijpen. En zo hebben we nog veel meer trainingen om specifieke skills te verbeteren. Bekijk het aanbod hierboven!

Verkopen en adviseren cursussen – IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

Sales cursussen voor specifieke functies

Sales bestaat in vele vormen en veel functies krijgen ermee te maken. Daarom hebben we bij IMK Opleidingen ook voor specifieke beroepen trainingen en curssen ontwikkeld. Zoals de training De monteur als ambassadeur, waarbij je als monteur leert om jouw positie in te zetten voor meer verkopen. Maar denk ook aan de training Commerciële binnendienst, waarin we aan de slag gaan met commerciële gesprekstechnieken, commerciële vaardigheden, de verschillende fases in het verkoopproces en de samenwerking tussen binnen- en buitendienst.

Verkooptraining op maat

Bij IMK Opleidingen is het ook mogelijk om een sales cursus op maat samen te stellen en op (jouw) locatie te geven. De incompany training DISC voor sales en accountmanagers is hiervoor zeer geschikt, maar we kunnen elke training uit ons aanbod op maat maken. Gezamenlijk met één van onze trainers wordt dan in een oriënterend gesprek en middels een praktijkoriëntatie uitgezocht welke uitdagingen er binnen jouw organisatie bestaan. Op basis van deze bevindingen wordt er een incompany training op maat samengesteld en aan jou gepresenteerd in een trainingsplan. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Incompany training DISC voor sales en accountmanagers | IMK Opleidingen

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke sales cursus, training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Welke opleiding heb je nodig voor sales?

Veel verkopers hebben een commerciële studie als achtergrond. Maar het is absoluut geen vereiste. Verkopen leer je namelijk vooral door het veel te doen. Daarbij kan een training, workshop of praktische cursus helpen om te oefenen in een gecontroleerde omgeving en feedback te krijgen op je handelen.

Welke sales training is geschikt voor beginners?

Wil je je verdiepen in sales, maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens telefoongesprekken kun je veel ervaring op doen met verkopen. Wij adviseren beginners daarom te starters met de praktische training Proactief en klantgericht bellen. Je ontwikkelt een proactieve en klantgerichte houding, gaat aan de slag met commerciële gesprekstechnieken en leert structuur in telefoongesprekken aanbrengen.

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4663 beoordelingen

10 / 10
03 april 2024
Jessica Kolf
Training Adviserend verkopen
Deze training is echt heel goed en kan een goede toevoeging zijn.
8 / 10
03 april 2024
Gino Puit
Training Adviserend verkopen
Erg leerzaam. Je leert veel over jezelf en hoe je dit kan gebruiken in een verkoopgesprek.
8 / 10
03 april 2024
Chris van Kooij
Training Adviserend verkopen
Leuke training en het geeft je veel inspiratie om jezelf te verbeteren.
8 / 10
02 april 2024
Kamal Rahimbaksh
Training Commerciële binnendienst
Leerzaam traject en de sfeer was ook gezellig.
9 / 10
02 april 2024
Maayke ten Tusscher
Training Commerciële binnendienst
Enthousiaste aanpak, ruimte voor wat lol met elkaar. Ook was het Leuk om uit te wisselen met anderen. Leerzaam en een eye opener.
8 / 10
02 april 2024
Maya De Haas
Training Commerciële binnendienst
Leerzame training, gezellige trainster met veel kennis over het vak.
9 / 10
07 december 2023
Damian Apeldoorn
Training Proactief en klantgericht bellen
Erg interessant, leuke actieve training dus niet alleen zitten en luisteren maar ook “doe” opdrachten waardoor je een actievere houding houd.
10 / 10
07 december 2023
Peter Jager
Training Proactief en klantgericht bellen
Zeer aan te raden voor de mensen die totaal geen ervaring hebben op commercieel gebied.

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
veelgestelde vragen over arbeidsrecht

HR Management

10 antwoorden op veelgestelde vragen over arbeidsrecht
Als HR-medewerker is het beantwoorden van vragen over arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van het werk. We zetten de 10 meestgestelde vragen op een rijtje.
Nieuws
Verandermanagement - IMK Opleidingen

Management & Leiderschap

Hoe maak je van verandermangement een succes?
Verandermanagement draait om het vormgeven, organiseren en begeleiden van veranderingen binnen een organisatie. In dit artikel lees je hoe dat werkt.
Nieuws
Opleiding volgen naast je werk - IMK Opleidingen

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

10 redenen om een opleiding te volgen naast je werk
Wil je je graag verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Een mooie manier is door een opleiding te volgen naast je werk. Dat heeft volop voordelen!
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Rob Welles
Rob Welles
Customer Care Representative bij OVATA
Training Commerciële binnendienst
“Ik wilde vooral een gesprekspartner op niveau worden voor klanten. Door deze training ben ik dat nu. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik aandachtig luister, samenvat...
Lees het verhaal van
Rob ›
Edwin ter Braak
Edwin ter Braak
Technisch Accountmanager bij Schipper Technisch Handelsbureau
Training De vakman als accountmanager
“De rollenspellen waren voor mij heel leerzaam. Het is een mooie methode om mee te oefenen, en je wordt uit je ‘comfort zone’ gehaald, wat...
Lees het verhaal van
Edwin ›
Niels Burema
Niels Burema
Accountmanager bij Hypex Electronics BV
Opleiding Accountmanagement A
“Ik kijk nu verder naar de toekomst. Dankzij de opleidingen die ik bij IMK heb gevolgd, zijn we nu een Sales & Marketing plan aan...
Lees het verhaal van
Niels ›
Robert van Dok
Robert van Dok
Accountmanager bij HIGH SECURITY international
Training De vakman als accountmanager
Mijn gesprekken lopen beter, omdat ik mensen nu sneller kan inschatten die anders zijn dan ik. Ik begrijp waarom die ander op een bepaalde manier...
Lees het verhaal van
Robert ›
Koen van Gurp
Koen van Gurp
Inside Sales Support bij Avnet Abacus
Training Commerciële binnendienst
Ik heb de les als prettig, persoonlijk, ongedwongen en als praktijkgericht ervaren. Dit komt zeker mede door onze goede trainer die we voor de klas...
Lees het verhaal van
Koen ›
Jasper Vernes-Sewratan
Jasper Vernes-Sewratan
Internal Sales Representative bij Camfil
Training Commerciële binnendienst
“Door deze training heb ik prettigere commerciële gesprekken met klanten. Dat komt met name doordat ik beter naar mijn klanten luister en doorvraag. Met deze...
Lees het verhaal van
Jasper ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.