0172 - 42 34 56

Training Leidinggeven op afstand

Ontwikkel effectief leiderschap op afstand, waarbij verbinding en vertrouwen centraal staan

Icoon trainingsduur 2 dagen
Icoon agenda Do 13 juni 2024
Icoon prijs € 1.095,-
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
Icoon certificaat Met certificaat
Leidinggeven op afstand - IMK Opleidingen
Inhoud
Programma
Data & Locaties
Investering
Veelgestelde vragen
Incompany
Inschrijven
Inschrijven

Programma

 • Sturen op resultaat, verantwoordelijkheden vanuit vertrouwen
 • Jouw eigen rol als leidinggevende
 • Leidinggeven op afstand
 • Controle nemen of loslaten, autonomie geven
 • Van controle naar vertrouwen bewegen
 • Koersbepalen, organisatievisie, afspraken maken en kaderstellen
 • Het creëren van een interactieve virtuele samenwerking
 • De verschillende systemen en vormen van online meetings

Ook incompany 

Heeft jouw organisatie meerdere leidinggevenden, teamleiders of coördinatoren die hun teamleden op afstand managen? Dan is het zeker de moeite waard om naar de mogelijkheid van een incompany training te kijken. Wij maken deze training effectief voor jullie organisatie op maat. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56 of via studieadvies@imkopleidingen.nl 

Data & locaties
StartdatumLocatiePlanningInschrijven
Startdatum: Do 13 juni 2024 Locatie: TILBURG Verberg Bekijk planning Offerte aanvragen of optie nemen Inschrijven
Planning: Training Leidinggeven op afstand
DatumBegintijdEindtijd
Do 13 juni09:3016:30
Do 27 juni09:3016:30
Tarieven
Toon prijzen incl. btw
 • Cursusprijs Open Cursus € 895.00 € 1082.95
 • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 90.00 € 108.90
 • Locatiekosten Open Cursus Programma € 110.00 € 133.10
Totaal (excl. btw) (incl. btw) € 1095.00 € 1324.95
 • STAP-budget - €1000.00
Te betalen €95.00

Overige informatie

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Inleiding Leidinggeven op afstand

Steeds meer organisaties en functies vragen om een flexibele manier van werken. En van jou als leidinggevende wordt verwacht dat je de externe medewerkers online of telefonisch begeleidt en aanstuurt. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat iedereen verbonden blijft en dat gezamenlijke doelen behaald worden? En hoe ga je om met jouw eigen onrust? In deze training Leidinggeven op afstand gaan we hiermee aan de slag. Schrijf je nu in.

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Incompany

Wil je dat jouw leidinggevenden gezamenlijk groeien en zich ontwikkelen? Onze op maat gemaakte incompany training biedt daarvoor de perfecte gelegenheid. Wij komen naar jouw bedrijfslocatie, of een locatie naar keuze, om exclusief voor jouw team een training te verzorgen.

Benieuwd hoe we de training precies afstemmen op jullie specifieke behoeften en werkomgeving? Voorafgaand aan de training voeren we een uitgebreid oriënterend gesprek waarin we jouw organisatie en leerwensen in kaart brengen. We passen het lesmateriaal en de voorbeelden volledig aan op jullie dagelijkse praktijk.

Met een incompany training investeer je niet alleen in individuele groei, maar ook in teamontwikkeling. Door de perfecte afstemming op de werksituatie vergroten we niet alleen het leerplezier, maar versterken we ook de onderlinge band tussen collega’s.

Interesse?Meer informatie vind je op onze incompany-pagina of neem direct contact op.

Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Voor wie is de training Leidinggeven op afstand?

De training Leidinggeven op afstand is bestemd voor leidinggevenden, teamleiders, projectleiders, coördinatoren en managers op alle niveaus in organisaties, die medewerkers op afstand aansturen en/of projectmatig leidinggeven.

Onze aanpak

Je neemt online deel aan deze training. Bij deze online training krijg je dezelfde praktijkgerichtheid als bij een klassikale training. Na je inschrijving ga je meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief. De verschillende werkvormen in de training en de online leeromgeving maken het leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Na de training zet je het geleerde direct in de praktijk in.

Leidinggeven op afstand - IMK Opleidingen

Wat ontwikkel ik?

Tijdens de training Leidinggeven op afstand ontwikkel je vaardigheden hoe je contact maakt en in verbinding blijft met medewerkers die je zelden of nooit ziet. Ook de samenwerking onderling tussen medewerkers is een belangrijk aandachtspunt, waar jij je leidinggevende rol kunt pakken. Je leert ook om goed op de hoogte te zijn van het welzijn van je team en wat medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen werken, waar dan ook. Zo houd je de productiviteit en motivatie hoog en behalen jullie samen de beoogde teamresultaten.

Inclusief­ coaching­ na afloop

>Na enkele weken krijg je een online sessie één op één met de trainer. Je reflecteert samen hoe het gaat in de praktijk en jullie bekijken meteen waar jij eventueel nog behoefte aan hebt. Op die manier haal je alles uit de training.

Competenties
Delegeren
Delegeren betekent dat je op een duidelijke manier taken en beslissingsbevoegdheden aan anderen geeft, en ervoor zorgt dat het werk goed wordt uitgevoerd.
Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid betekent dat je duidelijke resultaten kunt stellen en actief stuurt om deze te behalen en te evalueren.
Zelfsturing (zelfmanagement)
Zelfsturing of zelfmanagement betekent dat je je eigen richting bepaalt en realiseert, zowel binnen als buiten de organisatie. Je houdt rekening met je sterke en zwakke punten, interesses, waarden en ambities. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen groei en ontwikkeling en onderneemt actieve stappen om je doelen te bereiken.
Samenwerken
Samenwerken betekent dat je bijdraagt aan een gezamenlijk resultaat door je eigen kwaliteiten en belangen goed af te stemmen op die van de groep. Je houdt rekening met de behoeften en kwaliteiten van zowel jezelf als de andere groepsleden. Samen bereiken jullie een resultaat waar iedereen voordeel van heeft.
Mensgericht leiderschap
Mensgericht leiderschap betekent dat je op een inspirerende manier richting en begeleiding geeft aan medewerkers, en daarbij rekening houdt met hun gevoelens en wat ze nodig hebben.
Praktijkcoaching – IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
Incompany training bij IMK Opleidingen

Voordelen van een incompany training

De trainer stemt de inhoud van de training af op herkenbare praktijksituaties van jouw medewerkers. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid en betrokkenheid bij de onderwerpen. Deelnemers weten meteen wat ze morgen anders kunnen doen.

Van de werkvloer tot en met de directie: na een incompany training groeit iedereen in zijn of haar rol en is zo van betekenis in de organisatie!

 • Volledig toegespitst op jouw praktijk
 • Meer betrokkenheid door herkenbare situaties
 • Vandaag geleerd = morgen toegepast
 • Meer werkplezier en productiviteit als resultaat
 • Teamontwikkeling: medewerkers leren samen en van elkaar
Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de training Leidinggeven op afstand
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen over de training Leidinggeven op afstand

Nog andere vragen over de training Leidinggeven op afstand? Onze studieadviseurs helpen je graag via 0172 – 42 34 56.

Er zijn meedere medewerkers waarvoor deze training interesssant is. Kan ik die allemaal aanmelden voor dezelfde datum en locatie?

Ja dat kan, tot een maximum van drie personen van één organisatie. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat andere deelnemers niet op de achtergrond raken. Heb je er vier of meer? Informeer dan bij onze studieadviseur naar de mogelijkheden. Wellicht is Incompany dan een meer geschikte optie.

Hoe wordt er les gegeven?

Onze trainingen en opleidingen worden op een praktijkgerichte manier gegeven, zodat je er direct de volgende dag mee aan de slag kan. Kortom: met plezier en resultaat!

Hoeveel tijd ben ik tussendoor nog aan de training kwijt?

De tijd die je kwijt bent aan de training verschilt vaak per persoon en per situatie. Als je al wat meer ervaring hebt met het onderwerp zul je de huiswerkopdrachten wat sneller maken dan wanneer het allemaal nieuw is.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

  Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.