Opleiding personeelsmanagement

Als HR medewerker bent u de verbindende schakel tussen het personeel en de organisatie. Net als veel andere HRM’ers bent u het vak ingerold vanuit een andere functie. Gaandeweg heeft u er steeds meer personeelsmanagement taken bij gekregen, zonder dat u daarvoor bent opgeleid. Het volgen van een praktijkgerichte opleiding, cursus of training personeelsmanagement biedt dan uitkomst! Wilt u advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.


HR Management

Tijdens het geven van onze HR-trainingen, cursussen en opleidingen horen wij vaak van deelnemers dat zij de HR-functie min of meer zijn ingerold, zonder gedegen personeelsmanagement opleiding. Binnen dit thema vindt u daarom diverse disciplines die u helpen bij het effectief invullen van uw taken als HRM’er.

Praktijkgerichte Opleiding personeelsmanagement

Wanneer u zich meer wilt verdiepen in het vak als medewerker op de HR-afdeling, kunt u bij IMK Opleidingen een keuze maken uit een tweetal HR-opleidingen. Heeft u nog geen vooropleiding genoten met betrekking tot personeelsmanagement, dan raden wij u aan om te starten met de opleiding Human Resource Management A. Bij deze opleiding van 8 dagen óf 16 avonden ontwikkelt u een sterke basis die nodig is bij het effectief invullen van uw functie. Door de praktijkgerichte aanpak, zijn de geleerde vaardigheden direct toepasbaar voor u in de praktijk.

De vervolgopleiding Human Resource Management B gaat dieper in op het vak en is voor HRM’ers die de A-opleiding succesvol hebben afgerond of een vergelijkbare opleiding hebben gevolgd. Deze intensieve opleiding duurt eveneens 8 dagen óf 16 avonden. De competenties die u hierbij ontwikkelt zullen uw kwaliteiten als personeelsmanager naar een hoger niveau tillen.

HR cursussen en trainingen

In plaats van een complete opleiding personeelsmanagent, vindt u binnen ons scala aan HR trainingen en cursussen die zijn gericht op de verschillende aspecten die terugkomen binnen uw takenpakket als medewerker op de HR-afdeling.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Opleiding personeelsmanagement opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 341 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.