0172 - 42 34 56

Workshop Inzicht in gedrag

Ontdek en begrijp jouw gedragsprofiel in deze maatwerktraining. Gericht op het versterken van zelfvertrouwen en functioneren, inclusief inzicht in het omgaan met diverse gedragsstijlen.

Icoon trainingsduur Nog niet bekend
Icoon agenda Op aanvraag
Icoon prijs Prijs op aanvraag
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
Workshop Inzicht in gedrag
Inhoud
Programma
Investering
Veelgestelde vragen
Inschrijven

Programma

Op basis van de leerwensen vult de trainer het programma verder in. Wat in ieder geval aan bod komt:

 • Inzicht in gedrag en communicatie
 • Toelichting op het DISC-gedragsmodel
 • Emoties van verschillende stijlen
 • Het botsen van gedrag
 • Effectieve communicatie
 • Natuurlijk gedrag versus gewenst gedrag
 • Uitreiken van je eigen persoonlijke stijl profiel
 • Nadere toelichting op het profiel in algemene zin
 • Ervaringsuitwisseling en interactie
 • Gebruiksmogelijkheden en persoonlijke waarde

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining.
Klik hier voor meer informatie.

Data & locaties

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via studieadvies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining. Klik hier voor meer informatie.

Wil je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jullie organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl

 

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Inleiding Inzicht in gedrag

Deze workshop van één dagdeel heeft als doel om jouw persoonlijke talenten helder in beeld te brengen. Daardoor kun je focussen op de dingen waar je goed in bent. Dit helpt je zelfvertrouwen te versterken en laat je effectiever functioneren.

De basis wordt gelegd met een uitgebreide analyse van je gedragsprofiel, die je vooraf online maakt. Tijdens de workshop ontvang je een uitgebreid rapport over jouw profiel. Op discrete en integere wijze worden de opbouw en achtergronden van het rapport besproken. Er is voldoende gelegenheid om jouw persoonlijke vragen te stellen of situaties in te brengen.

Tevens leer je veel over het botsen van verschillende gedragsstijlen en hoe je daar met behulp van effectieve communicatie mee om kunt gaan. Deelnemers verbazen zich over de hoeveelheid herkenbare gedragingen die op basis van deze korte analyse op papier staan.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar eigen gedragsprofiel met als doel daarvan te leren.

DISC en leiderschap - IMK Opleidingen

Wat ontwikkel ik?

Je versterkt je zelfkennis door je eigen gedragspatroon te analyseren. Hierdoor ontstaat een scherp beeld van jouw talenten, waardoor je kunt focussen op zaken waar je écht goed in bent. Tevens leer je veel over het botsen van gedragsstijlen en hoe je daarmee om kunt gaan. Denk aan het functioneren van de medewerkers binnen jouw team. Daarnaast zul je ontdekken dat de profielen zeer goed inzetbaar zijn bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Gratis voorproefje

Klik hier voor meer informatie over het gratis maken van een gedeelte van het profiel

Onze aanpak

De beste manier om het gedragsanalyse instrument te begrijpen, is door het zelf te ervaren. Na je aanmelding ontvang je een code met instructie, waarmee je online je eigen gedragsanalyse kunt maken door het beantwoorden van de vragen. Tijdens de workshop krijg je het rapport uitgereikt. Verder kenmerkt de workshop zich door veel interactie en ervaringsuitwisseling. Je hebt de mogelijkheid om eigen situaties in te brengen.

Wie is mijn trainer?

Deze workshop staat onder leiding van een praktijkgerichte gecertificeerde trainer, met brede kennis én praktijkervaring.

Praktijkcoaching | IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de workshop Inzicht in gedrag
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen over de workshop Inzicht in gedrag

Wil je meer weten over deze workshop? Onze studieadviseurs helpen je graag via 0172 – 42 34 56.

Kan ik met iemand overleggen over een incompany of maatwerktraining?

Zeker! Daar zijn onze maatwerkadviseurs voor. Ze helpen je graag verder via 0172 – 42 34 56 of doe een aanvraag via de website.

Waarom kan ik mij niet inschrijven voor deze training?

Dit is een incompany training. Dat betekent dat de training gegeven wordt op jouw locatie (bijvoorbeeld bij je bedrijf of op een extern gekozen locatie) en de trainer naar jou toekomt. In de training zitten alleen deelnemers van jullie eigen organisatie.

Waarom is de prijs op aanvraag?

Dit is een incompany training. Dat betekent dat de training aangepast kan worden op de wensen van jullie organisatie. Aan de hand van jullie wensen maken we een offerte en dus een prijs op maat.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

  Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.