Inleiding Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Durf jij je als leidinggevende uit te spreken over het functioneren van jouw medewerker? Of ga je die confrontatie liever uit de weg? In deze praktijkgerichte training ontwikkel je vaardigheden om beoordelings- en functioneringsgesprekken zelfverzekerd, respectvol en doelgericht aan te pakken. Deze training heeft een sterk praktijkgericht karakter, waarbij de situatie van jouw organisatie centraal staat. Sluit dit aan bij jouw leerwensen? Schrijf je dan direct in.

Voor wie is de training Beoordelings -en functioneringsgesprekken?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die de communicatie en afstemming met hun medewerkers over het functioneren willen verbeteren.

Wat ontwikkel ik?

Beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn een belangrijk onderdeel van het personeelsmanagement. Na deze training ben je in staat:

  • Een op de bedrijfssituatie afgestemde systematiek van beoordelen en functioneringsgesprekken te hanteren
  • Reden en doel functioneringsgesprek aan je medewerkers uit te leggen
  • Reden en doel beoordelingsgesprek aan je medewerkers uit te leggen
  • Agenda functioneringsgesprek en onderwerpen functioneringsgesprek aan te geven
  • Gespreksvaardigheden toe te passen zodat je met meer tact en zekerheid deze gesprekken voert
  • De gemaakte afspraken helder te formuleren en vast te leggen

Programma

  • De beoordelingscyclus-gesprekken als onderdeel van een continu proces
  • Doel en aanpak
  • Vaststellen beoordelingscriteria en -normen
  • Beoordelingen maken
  • Competenties en bedrijfsdoelen voor het functioneringsgesprek
  • Gesprekstechnieken: valkuilen en lastige gesprekken
  • Omgaan met reacties van uw medewerkers
  • Afspraken maken
  • Inzicht in gedrag door middel van Q4 DISC gedragsanalyse.

Sluit dit aan bij jouw leerwensen? Schrijf je dan direct in.

Inzicht in gedrag

Als onderdeel van de training maak je digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft jou op eenvoudige wijze inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen.

>> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen.

Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT EINDHOVEN
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Eindhoven
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
21 mei 2021
10:00
17:00
4 juni 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ UTRECHT
0302567390
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
24 juni 2021
10:00
17:00
8 juli 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Eindhoven
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
27 september 2021
10:00
17:00
11 oktober 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Amsterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
15 oktober 2021
10:00
17:00
29 oktober 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Rotterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
2 november 2021
10:00
17:00
16 november 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
25 november 2021
10:00
17:00
9 december 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Zwolle
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
30 november 2021
10:00
17:00
14 december 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG AMSTERDAM
0205677977
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Amsterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
17 februari 2022
10:00
17:00
3 maart 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Zwolle
Lubeckplein 20
8017 JZ ZWOLLE
0302567391
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Zwolle
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
22 maart 2022
10:00
17:00
5 april 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB R'DAM (CAPELLE AD IJSSEL)
0107271020
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Rotterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
12 april 2022
10:00
17:00
26 april 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT EINDHOVEN
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken Eindhoven
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
20 mei 2022
10:00
17:00
3 juni 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ UTRECHT
0302567390
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
22 juni 2022
10:00
17:00
6 juli 2022
10:00
17:00

Tarieven

  • Cursusprijs Open Cursus € 790,-
  • Lesmateriaal Open Cursus Programma € 75,-
  • Locatiekosten Open Cursus Programma € 110,-
Totaal € 975,-

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Betaling

De factuur wordt na inschrijving per e-mail verstuurd. Uiterlijk 30 dagen vóór aanvang van de training dient de factuur te zijn voldaan. Plaatsing voor de training geschiedt op volgorde van betaling. Lees hier de betalingsvoorwaarden.

Overige informatie

10 / 10
27 mei 2019
Jan Aarnoudse
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Leerzaam en inspirerend!
8 / 10
10 december 2018
Erik Jan Lensselink
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Prima docent, prima uitleg en de mogelijkheid om verder uitleg te krijgen i.v.m. beperkte groepsgrootte.
8 / 10
2 maart 2018
Edith Meijer
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
De training was leerzaam. Er werd erg goed ingespeeld op de door ons geschetste situaties.
9 / 10
13 november 2017
Arion Bosch
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Het is voor mij een leerzame training geweest. Dit was mede door de ervaring van Helena, de voorbeelden uit haar praktijk en het overbrengen van...
Lees  meer   minder 

Onze aanpak

Bij IMK Opleidingen begint het leren al direct na de inschrijving. Wij bieden je een breed leerconcept, waarvan de training de kern vormt. Via ons online leerplatform kun je vooraf aan de slag met een digitale preview van het lesmateriaal en een voorbereidingsopdracht. De training zelf is bijzonder interactief. Zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Tussentijds en na afloop heb je via Leren Online contact met je medecursisten. Tot zes weken na de training kun je bovendien gebruik maken van e-coaching met jouw trainer, als je hulp wenst bij het toepassen in de werksituatie.

Wie is mijn trainer?

Deze training staat onder leiding van een praktijkgerichte HRM-professional die brede kennis van en ervaring met eigentijdse communicatie- en gesprekstechnieken heeft.

Leren doe je niet alleen in een leslokaal

Een opleiding of training staat bij IMK Opleidingen niet op zichzelf. Met de IMK Leerweg halen jouw medewerkers zoveel mogelijk uit hun training en blijft het effect zichtbaar. Vanaf het moment dat ze zijn aangemeld tot een jaar na de laatste lesdag worden ze geprikkeld en geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen. Gedragsverandering heeft tijd nodig om te verankeren en de IMK Leerweg faciliteert dat. Trainer Christine legt het hieronder uit.