Beoordelings- en functioneringsgesprekken anno nu

Lopen jouw medewerkers met klamme handjes het jaarlijkse functioneringsgesprek binnen? Dat is niet meer van deze tijd. Het doel van beoordelingsgesprekken is tegenwoordig vooral om in contact te blijven. Niet één keer per jaar, maar continu. Zo wordt beoordeling een onderdeel van een grote cyclus.

Een beoordelingsgesprek is geen eenrichtingsverkeer meer, maar gaat om feedback geven én ontvangen. Een goed gesprek om de ontwikkeling te volgen en bij te sturen waar nodig. Zo weten leidinggevenden altijd wat er speelt en blijven medewerkers zo lang mogelijk gelukkig, effectief en betrokken bij de organisatie.

Tijdens deze training ontwikkel je de vaardigheden om dit soort gesprekken gestructureerd te voeren en effectief aan te pakken.

Voor wie is de training Beoordelings -en functioneringsgesprekken?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die de ontwikkeling van hun medewerkers willen monitoren en bijsturen. Daarbij staan de behoeften en kwaliteiten van medewerkers centraal.

Wat ontwikkel ik?

Beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn een belangrijk onderdeel van het personeelsmanagement. Na deze training ben je in staat:

  • Op de bedrijfssituatie afgestemde aanpak van beoordelen en functioneringsgesprekken te hanteren.
  • Het doel van het functionerings- en beoordelingsgesprekken aan je medewerkers uit te leggen.
  • Agenda en onderwerpen aan te geven.
  • Gespreksvaardigheden toe te passen voor maximale effectiviteit.
  • Gemaakte afspraken helder te formuleren en vast te leggen.

Programma

  • De beoordelingscyclus-gesprekken als onderdeel van een continu proces
  • Doel en aanpak
  • Vaststellen beoordelingscriteria en -normen
  • Beoordelingen maken
  • Competenties en bedrijfsdoelen voor het functioneringsgesprek
  • Gesprekstechnieken: valkuilen en lastige gesprekken
  • Omgaan met reacties van uw medewerkers
  • Afspraken maken
  • Inzicht in gedrag door middel van Q4 DISC gedragsanalyse.

Sluit dit aan bij jouw leerwensen? Schrijf je dan direct in.

Inzicht in gedrag

Als onderdeel van de training maak je digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft jou op eenvoudige wijze inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen.

>> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Maak een STAP-vooraanmelding zonder risico

Het volgende aanmeldmoment voor het STAP-budget is op 2 januari 2022. Maak nu alvast jouw keuze. Bij ons hoef je niet deel te nemen als je het budget niet gekregen hebt. Je kunt het in de volgende periode nog een keer proberen of je in overleg met ons annuleer je de vooraanmelding. Daar doen wij niet moeilijk over.

Zorg wel dat je vóór 2 januari in bezit bent van een STAP-aanmeldbewijs. Dit bewijs heb je nodig om via het STAP-portaal jouw aanvraag in te dienen. Bij ons ontvang je dit document direct na jouw STAP-inschrijving.

In de komende periode kun je een training volgen tussen 29 januari en 31 augustus. Doe gerust al een vooraanmelding voor de periode daarna.

Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen.

Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Amsterdam
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
Do 23 Februari 2023
09:30
16:30
Do 09 Maart 2023
09:30
16:30
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Eindhoven
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
Do 23 Maart 2023
09:30
16:30
Do 06 April 2023
09:30
16:30
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Rotterdam
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
Di 11 April 2023
09:30
16:30
Di 25 April 2023
09:30
16:30
Adresgegevens
POSTILLION HOTELS UTRECHT BUNNIK
Baan van Fectio 1
3981 HZ UTRECHT (BUNNIK)
0306561916
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
Wo 14 Juni 2023
09:30
16:30
Wo 28 Juni 2023
09:30
16:30

Tarieven

Toon STAP-budget prijzen
Toon prijzen incl. btw
  • Cursusprijs Open Cursus € 845.00 € 1022.45
  • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 80.00 € 96.80
  • Locatiekosten Open Cursus Programma € 110.00 € 133.10
Totaal (excl. btw) (incl. btw) € 1035.00 € 1252.35
  • Lunchkosten* - €40.00
  • STAP-budget - €995.00
Te betalen €0.00

* De lunchkosten vallen buiten de vergoeding van de STAP-subsidie. Deze nemen wij voor onze rekening.

Betaling

De factuur wordt na inschrijving per e-mail verstuurd. Uiterlijk 30 dagen vóór aanvang van de training dient de factuur te zijn voldaan. Plaatsing voor de training geschiedt op volgorde van betaling. Lees hier de betalingsvoorwaarden.

Overige informatie

9 / 10
26 april 2022
Daryl Frieser
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Een ontspannen en duidelijke training die alle aspecten behandeld over functionering en beoordelingsgesprekken. Een goede basis om verder op te borduren.
8 / 10
26 april 2022
Ashley Frieser
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Hele goede training als je beginnend leidinggevende bent.
8 / 10
26 april 2022
Arno De bruin
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Veel geleerd over hoe je een gesprek begint. En veel geleerd hoe je afspraken maakt in een gesprek.
9 / 10
26 april 2022
Susan van der Graaf
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Veel geleerd in twee dagen, nuttig en leuk!

Studiebelasting

De training heeft een studiebelasting van 24 uren. Dit omvat de voorbereiding, het maken van opdrachten en het bijwonen van de training.

Niveau van de training

Een formeel diploma is geen vereiste voor deelname. Het werk- en denkniveau van deze training is mbo+.

Twijfel je of je deze training kunt of wilt volgen, overleg dan gerust met onze studieadviseurs via 0172 - 42 34 56.

Onze aanpak

Bij IMK Opleidingen begint het leren al direct na de inschrijving. Wij bieden je een breed leerconcept, waarvan de training de kern vormt. Via ons online leerplatform kun je vooraf aan de slag met een digitale preview van het lesmateriaal en een voorbereidingsopdracht. De training zelf is bijzonder interactief. Zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Tussentijds en na afloop heb je via Leren Online contact met je medecursisten. Tot zes weken na de training kun je bovendien gebruik maken van e-coaching met jouw trainer, als je hulp wenst bij het toepassen in de werksituatie.

Wie is mijn trainer?

Deze training staat onder leiding van een praktijkgerichte HRM-professional die brede kennis van en ervaring met eigentijdse communicatie- en gesprekstechnieken heeft.

Leren doe je niet alleen in een leslokaal

Een opleiding of training staat bij IMK Opleidingen niet op zichzelf. Met de IMK Leerweg halen jouw medewerkers zoveel mogelijk uit hun training en blijft het effect zichtbaar. Vanaf het moment dat ze zijn aangemeld tot een jaar na de laatste lesdag worden ze geprikkeld en geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen. Gedragsverandering heeft tijd nodig om te verankeren en de IMK Leerweg faciliteert dat. Trainer Christine legt het hieronder uit.