Training Werving en selectie via social media

Recruitment met inzet van social media

Opleidingsduur
1 dag

Prijs
€   590,-

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding cursus

Social media zijn hot, maar zeker geen hype. De inzet van sociale kanalen is een ideale manier om je vacatures op een menselijke manier onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen. Maar hoe zet je LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en andere social media effectief in om die ideale kandidaat te vinden?

Voor wie?

Voor iedere HR-medewerker die social media gerichter en effectiever wil inzetten bij arbeidscommunicatie en het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.

Wat ontwikkel ik?

In deze boostcamp leert u vanuit de praktijk snel denken over een strategie voor social media en het bedenken van mogelijke content daarvoor (berichten, beelden, aanpak). Doordat u direct aan de slag gaat met een praktijkcase, in een team met een uitdagende opdracht, leert u razendsnel hoe u social media in de praktijk inzet. Na deze boostcamp kunt u zelf aan de slag met de opgedane kennis.

Onze aanpak

In een Boostcamp werkt u in een klein groepje onder begeleiding van professionals aan een challenge. Het is de bedoeling dat in korte tijd een concreet concept wordt opgeleverd. Snel schakelen en denken stimuleert alertheid, focus en creativiteit. Aan het eind van de dag moet een concreet product of idee worden gepresenteerd. U werkt aan vaardigheden als samenwerken, kennisconstructie, probleemoplossend denken, creativiteit en planmatig werken.
We bieden de mogelijkheid om na de boostcamp nog verder te sparren over het opstellen van een social media strategie, het uitwerken van content of om feedback te ontvangen. Via Skype kunt u een persoonlijk consult hebben met de trainer. Als u gebruik wilt maken van deze extra optie dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Wie is mijn trainer?

Katja Staring is expertise marketeer, creatief ondernemer en professioneel ideeëntapper voor als er goede plannen moeten worden bedacht. Katja is mede verantwoordelijk voor de succesvolle arbeidsmarktcommunicatie website daarzitmeerachter.nl. Met deze website worden HBO-verpleegkundigen gestimuleerd om juist voor de ouderenzorg te kiezen.


Programma

Overzicht trainingsdag

 • Uitleg over de verschillende sociale media
 • Strategische aanpak
 • Succesvolle praktijkvoorbeelden
 • Boostcamp: challenge over werving en selectie via social media
 • Eindpresentatie
 • Bespreking van de strategie en content

Startdata & locaties

De training bestaat uit 1 dag van 09.00 tot 16.00 uur.


Investering

Het all-in tarief per deelnemer bedraagt € 590,- exclusief btw.

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar support@IMKopleidingen.nl.

Samenwerking tussen HR Academy en IMK Opleidingenlogo_weka HR Academy

Dit seminar wordt georganiseerd door onze samenwerkingspartner HR Academy. Na uw aanmelding zullen wij uw gegevens aan hen overdragen. Verdere communicatie en facturatie verloopt via hen. 

Waarom IMK Opleidingen?

 • Praktisch, plezier, resultaat!
 • Hoge klanttevredenheid
 • Volledig toegespitst op uw praktijk
 • Praktijkgerichte trainers
 • Vandaag geleerd is morgen toegepast