Inleiding Coaching binnendienst op de werkvloer

Jouw mensen hebben regelmatig contact met klanten en je zou graag het resultaat nog verder omhoog brengen. Deze coaching op de werkvloer zorgt ervoor dat de mensen direct feedback krijgen op echte gesprekken. Geen rollenspel, maar de werkelijkheid. Door deze intensieve coaching zien organisaties het resultaat omhoog gaan.

Voor wie is de training Coaching binnendienst op de werkvloer?

Deze coaching is geschikt voor iedereen die regelmatig klanten aan de telefoon heeft en daarbij betere resultaten wil behalen.

Wat ontwikkel ik?

Bij deze coaching gaat men aan de slag met eigen overtuigingen bij het bellen met klanten. Jouw medewerkers krijgen meer inzicht in hun kwaliteiten en valkuilen en werken aan een proactieve en commercieel alerte houding. Na de training bellen ze met meer zelfvertrouwen en plezier en dat werkt automatisch door op de resultaten.

Overige  informatie

Wil je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jouw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer wordt uitgevoerd door onze partner:
Nederlandse Sales Academie

Programma

Op basis van de leerwensen vult de trainer het programma verder in. Wat in ieder geval aan bod komt:

  • Overtuigingen van de binnendienst medewerker
  • Klantgericht of klant gezwicht?
  • Proactiviteit aan de telefoon
  • Breed kijken en doorvragen
  • Cross selling en deep selling
  • Opvangen van verborgen koopsignalen
  • Vragen om de opdracht
Incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer wordt uitgevoerd door onze partner:
Nederlandse Sales Academie

Wil je van gedachte wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jullie organisatie? En wil je weten wat de kosten hiervoor zijn? Neem gerust contact op met een van onze studieadviseurs voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl

Onze aanpak

Deze training kent een unieke, persoonlijke aanpak. In plaats van rollenspelen in een fictieve omgeving, gaat de coach op jullie eigen werkplek aan de slag. De coach kijkt één op één met jouw medewerkers mee, waardoor ze aan de hand van echte praktijksituaties meer inzicht krijgen in hun functioneren en het geleerde direct kunnen toepassen in het volgende gesprek.

Incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer wordt uitgevoerd door onze partner:
Nederlandse Sales Academie