Je leest het goed! Na onze fusie in 2021 zetten we nu de laatste logische stap: IPV Training & Advies wordt IMK Opleidingen om je nog beter van dienst te zijn. Dezelfde praktische aanpak, meer mogelijkheden, één aanspreekpunt.

Wat levert het op?

  • Eén aanspreekpunt voor al jouw opleidings- en coachingsbehoeften, waardoor je nog sneller en efficiënter geholpen wordt. Snellere reactietijden en een stabiele, hoogwaardige service. Elke keer weer!
  • De kwaliteit en de praktische aanpak blijft behouden en wordt zelfs versterkt.
  • We kunnen meer en sneller innoveren en jou nieuwe, verbeterde opleidingsmogelijkheden bieden.
  • Gemak dient de mens. Beheer al je trainingen, webinars en accountinformatie met slechts één inlog. Eenvoudiger kan bijna niet.
  • Naast de mkb-branche kunnen we nog beter grotere organisaties ondersteunen in de ontwikkeling van hun medewerkers.
  • De branchegerichte aanpak van IPV blijft: de ervaring en learnings vertalen we door naar andere branches waar IMK actief is zoals de bouw, logistiek, retail, overheid, waterschappen en ICT.
  • Door onze krachten te bundelen, kunnen we efficiënter opereren en onze ecologische voetafdruk verkleinen. Dat is niet alleen goed voor ons, maar ook voor jou en de planeet.

Samen sterker, samen onder één naam: IMK Opleidingen.

Veelgestelde vragen

Per wanneer gaat de naamswijziging in?

Per 1 januari 2024 gaat IPV Training & Advies verder onder de naam IMK Opleidingen.

Wat voor soort trainingen en opleidingen bieden jullie aan?

Wij bieden vaardigheidstrainingen voor praktische doeners die zijn doorgegroeid naar een rol met meer verantwoordelijkheid. Praktische trainingen voor praktische mensen in praktische organisaties.

Ik heb nog geen informatie hierover ontvangen van IPV Training & Advies, klopt dat?

In december ontvang je een e-mail waarin alles staat wat je wilt weten over onze verdergaande samenwerking. Heb je voor of na die tijd vragen, dan kun je het beste contact opnemen met info@imkopleidingen.nl of 0172 – 42 34 56.

Ik heb me net aangemeld voor een training of opleiding bij IPV Training & Advies. Gaat mijn training wel door?

Alle trainingen en opleidingen van IPV Training & Advies gaan gewoon door zoals gepland. Het kan zijn dat je e-mails ontvangt van IMK Opleidingen, maar we informeren je stap voor stap.

Blijft het certificaat dat ik bij IPV Training & Advies behaald heb, geldig?

De naamswijziging heeft geen invloed op de geldigheid van behaalde certificaten bij IPV Training & Advies.

Heeft het samenvoegen van de twee merken gevolgen voor de tarieven?

Na de fusie in 2021 hebben IPV Training & Advies en IMK Opleidingen de tarieven al geharmoniseerd. De naamswijziging zal geen effect hebben op de tarieven.

Onze organisatie heeft een preferred supplier contract met IPV Training & Advies. Zijn er gevolgen voor dit contract?

Alle bestaande afspraken over condities en tarieven blijven gehandhaafd en gelden vanaf 1 januari 2024 voor het gehele aanbod van IMK Opleidingen.

Hebben de fusie en de naamswijziging gevolgen voor het type trainers?

IMK Opleidingen en IPV Training & Advies werken met trainers die een ruime praktijkervaring hebben, vakkennis en didactische kwaliteiten. Het zijn inspirerende, enthousiaste mensen uit de praktijk waar je met plezier van wilt leren.