Esther Huisman - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Management, leiderschap en sales
"Alles begint met zelfkennis."

Hallo! Ik ben Esther Huisman, Ik vind het geweldig om mensen écht te kunnen helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik geef trainingen in communicatie, leiderschap, timemanagement en HR. Ik heb een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie. Ook ben ik DISC-specialist. In mijn trainingen gebruik ik DISC zodat je jezelf beter leert begrijpen, je collega’s beter leert begrijpen, om vervolgens te leren hoe je je eigen communicatie beter afstemt op de ander.

Mijn passie

Het intrigeert me enorm om me bezig te houden met menselijk gedrag binnen organisaties. Hoe kun je als organisatie de juiste talenten binden, boeien, en behouden? En welke rol speelt de bedrijfscultuur bij het stimuleren van productiviteit, het verminderen van ziekteverzuim en het behouden van medewerkers? Het is voor mij een ware passie om me hierin te verdiepen, kennis hierover te delen en deze toe te passen in de praktijk.

Mijn aanpak

De trainingen zijn praktijkgericht en no-nonsense. Deelnemers kunnen het geleerde meteen in hun werk toepassen. Dit krijg ik keer op keer terug als pluspunt van deelnemers!

Belangrijk is voor mij

Eerlijkheid is voor mij van onschatbare waarde; ik streef er altijd naar om volledige inzet te tonen in alles wat ik onderneem.