0172 - 42 34 56

DISC profiel met uitgebreide uitleg

Verkrijg inzicht in jouw eigen DISC-profiel. Tijdens de individuele nabespreking met de gecertificeerde DISC-trainer ga je dieper in op jouw voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen.

Icoon trainingsduur Nog niet bekend
Icoon agenda Op aanvraag
Icoon prijs Prijs op aanvraag
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
DISC profiel met uitgebreide uitleg
Inhoud
Programma
Investering
Veelgestelde vragen
Incompany
Inschrijven

Het DISC Profiel met uitgebreide uitleg staat in het teken van jouw eigen DISC gedragsprofiel.

 • Je gaat aan de slag met jouw eigen uitgebreide DISC gedragsprofiel.
 • In een gesprek van 1,5 tot 2 uur – op een samen te bepalen locatie – ontvang je uitgebreide uitleg en toelichting op jouw DISC-profiel en reflecteert daar samen met de trainer op.
 • Na afloop weet hoe je jouw DISC-profiel kunt gebruiken om je communicatie met anderen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.
Data & locaties

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via advies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Met het Q4 Profiles DISC profiel krijg je inzicht in je eigen gedrag en communicatievoorkeuren. Je komt erachter waarom je op een bepaalde manier reageert op anderen of in specifieke situaties en hoe effectief dat is. Met het DISC profiel word je je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen en vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Met de persoonlijke nabespreking en uitleg haal je hier het maximale uit.

Voor wie is het DISC profiel met uitgebreide uitleg?

Het DISC profiel met uitgebreide uitleg is voor alle individuele medewerkers, managers, leidinggevenden, teamleiders, meewerkend voormannen en vrouwen, HR-medewerkers, HR-adviseurs. Het is ook interessant voor oud-deelnemers van onze trainingen en opleidingen die al een beknopte versie van het DISC-model hebben gehad, en er nu graag meer over willen weten.

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Incompany

Wil je deze training samen met collega’s volgen? Kies dan voor een incompany training. De training wordt dan speciaal op maat gemaakt en kan worden gegeven op jullie eigen bedrijfslocatie of een andere locatie naar keuze.

Tijdens de incompany training ontdekken deelnemers hun eigen DISC-profiel en krijgen ze samen een uitgebreide uitleg van de ervaren trainer. De inhoud wordt afgestemd op jullie organisatie, werkpraktijk en leerwensen. Dit bespreken we vooraf tijdens een oriënterend gesprek.

Samen een incompany training volgen, is een interessante vorm van teambuilding. Deelnemers leren elkaar door DISC nog beter kennen.

Interesse voor jouw team of organisatie? Lees meer informatie op onze incompany-pagina of neem direct contact met ons op.

DISC-profiel met uitgebreide uitleg | IMK Opleidingen

Wat ontwikkel ik?

Dankzij de uitgebreide uitleg en de persoonlijke individuele nabespreking:

 • krijg je inzicht in jouw persoonlijke communicatie en gedragsstijl
 • ken je je eigen kwaliteiten en valkuilen
 • weet je waar je energie van krijgt en wat je energie kost
 • weet je hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten
 • kun je jouw gedrag en communicatie beter afstemmen en laten aansluiten op de ander
 • ken je jouw behoeften en grenzen en kun je die beter aangeven

Ervaringen

Bij IMK Opleidingen werken we graag en veel met DISC. We gebruiken het ook binnen onze eigen organisatie. Lees hier de ervaringen van Eliza en Stefan over het DISC-profiel met uitgebreide uitleg.

Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Wie verzorgt de nabespreking?

De nabespreking van het persoonlijke DISC profiel wordt gedaan door een gecertificeerd DISC trainer. De trainer heeft veel praktijkervaring en is gericht op de persoonlijke ontwikkeling. De trainer bespreekt op een veilige en respectvolle manier het DISC profiel.

Ook incompany

Ben je geïnteresseerd om voor meerdere mensen uit een team een uitgebreid DISC-profiel te laten? Dat is uiteraard mogelijk. Tevens verzorgen wij een speciale incompany training Teambuilding met DISC en DISC voor sales en accountmanagers.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56 of via advies@imkopleidingen.nl.

Praktijkcoaching | IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
DISC en leiderschap - IMK Opleidingen

Andere trainingen en opleidingen

Wil je jouw persoonlijke effectiviteit nog meer versterken? Dat kan met de training Persoonlijke effectiviteit waarna je makkelijker voor je mening opkomt, meer zelfvertrouwen hebt op het werk en beter kunt samenwerken.

Ook de training Persoonlijk leiderschap kan interessant zijn voor jou. Deze training gaat nog dieper in op je eigen persoonlijkheid, ambities en krachten. Je leert jouw invloed kennen en inzetten en leert jezelf te leiden en richting te geven.

Ben je een HR-professional en wil je DISC inzetten als praktisch HR-instrument? Bijvoorbeeld bij werving en selectie, coaching of conflictsituaties? Overweeg dan onze de training DISC voor HR.

Heb je een leidinggevende rol en wil je je verdiepen in DISC en teamontwikkeling? Wellicht is dan de training DISC en leiderschap een goede optie voor jou.

Twijfel je wat het beste bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag met persoonlijk advies via 0172 – 42 34 56.

Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de dISC profiel met uitgebreide uitleg
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veel gestelde vragen over de training DISC profiel met uitgebreide uitleg

Wil je meer weten over de training DISC profiel met uitgebreide uitleg? Onze studieadviseurs geven je graag vrijblijvend advies via 0172 – 42 34 56.

Wat is een DISC profiel?

Het DISC profiel is geeft inzicht in gedragsvoorkeuren en communicatiestijlen en is gebaseerd op het DISC model dat is ontwikkeld door William Marston. Hij beschreef het model in zijn boek “Emotions of Normal People” (1928) en wordt nu vooral ingezet in professionele omgevingen.

Kan ik het DISC profiel met uitgebreide uitleg ook samen met collega’s doen?

Het DISC profiel met uitgebreide uitleg kun je ook als Incompany maatwerktraining volgen. We stemmen het programma dan samen met jullie af op jullie eigen leerbehoeftes. Zie ook onze informatiepagina Incompany op maat.

Welke kleuren zitten in het DISC-model?

Het DISC-model onderscheid de kleuren rood, geel, groen en blauw. Rood scoort hoog op direct en taakgericht. Geel scoort hoog op direct en mensgericht. Groen scoort hoog op indirect en mensgericht. Blauw scoort hoog op indirect en taakgericht. Lees meer over de verschillende kleuren op onze website.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

  Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.