Heleen Adelaar - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Management & Leiderschap, Support & Communicatie, Personeelsmanagement
"Deelnemers herkennen elkaars situaties en praktijkvoorbeelden, ook al komen ze uit een totaal ander werkveld."

Hallo! Ik ben Heleen Adelaar, sinds 2001 werk ik als trainer en coach in heel uiteenlopende branches.

Ik was werkzaam in de (paramedische) zorg en vanuit mijn functie verzorgde ik met regelmaat klinische lessen en communicatietrainingen. Hier kreeg ik zoveel energie van dat ik mij ben gaan omscholen. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als trainer en opgeleid als gedragstrainer, coach, mediator en consultant DISC, waarden/ drijfveren profielen.

Mijn specialismen zijn communicatie & gedrag, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd ga ik er graag wandelend op uit en breng ik het liefst zoveel mogelijk uren wandelend door de bergen in Italië door.

Mijn passie

Alleen als je in staat bent beperkende gedachten en oude gewoonten onder ogen te zien en aan te pakken is het mogelijk te groeien en nieuwe kansen te zien en te pakken. Het maakt mij een gelukkig mens hier dag in dag uit een bijdrage aan te kunnen leveren.

Mijn aanpak

Ik ben enthousiast, praktisch, betrokken en mensgericht. Ik denk mee in oplossingen en mogelijkheden. Ik ben recht door zee, gebruik humor en daag mijn gesprekspartners uit; altijd met respect. Ik zet je graag aan het denken over soms lastige of persoonlijke onderwerpen, zonder dat het bedreigend is. Jouw eigen praktijkvoorbeelden staan hierbij altijd centraal, zodat je weet wat je morgen met je kennis en vaardigheden anders kunt doen binnen jouw organisatie.

Mijn manier van werken

Is praktijkgericht, ik werk graag met vakbekwame mensen die op de werkvloer zijn doorgegroeid naar de functie van leidinggevende.