Denise Rösken - IMK Opleidingen
Functie Coach, trainer en tekstschrijver
Specialisatie Persoonlijke effectiviteit, management, leiderschap en communicatie
"Mijn opgedane kennis en ervaringen deel ik graag met anderen, zodat ook zij beter hun grenzen leren aanvoelen, erkennen en stellen."

Hallo! Ik ben Denise Rösken, ik en ben trainer, coach en tekstschrijver bij IMK Opleidingen. Als je bij mij een training volgt kun je mij herkennen aan mijn enthousiasme, humor en creativiteit. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik stem de training af op wat er nodig is. Mijn voormalige studies (Sociale Psychologie, coachopleiding) en carrière (leidinggevende en praktijkopleider) hebben altijd in het teken gestaan van het coachen en ontwikkelen van mensen. In 2015 ben ik voor mezelf gestart als coach en trainer en al snel kwam ik terecht bij IMK Opleidingen waar al een aantal jaar met veel plezier train.

Mijn passie

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Ik ben ervan overtuigd dat als je je bewust bent van je kwaliteiten en deze inzet, dat je met meer gemak meer kan bereiken. Je kan en weet vaak meer dan je denkt en ik help je graag de beste versie van jezelf te zijn.

Mijn aanpak

Ik train en coach niet in 'de beste oplossing'. Ik geef je verschillende tools mee en dan pak je er zelf uit wat het beste bij jou en jouw situatie past. Want je moet het zelf doen.

Belangrijk is voor mij

IMK Opleidingen staat ervoor dat je pas een training mag geven als je er zelf ervaring mee hebt in de praktijk, hier sta ik volledig achter. Bij de trainingen die ik geef heb ik zelf in de schoenen gestaan van de deelnemer en weet ik hoe het is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je makkelijker leert als je plezier hebt, daarom kan humor niet ontbreken uit mijn trainingen. Wat ik zo fijn vindt aan trainingen geven voor IMK Opleidingen is dat het direct toepasbaar is in de eigen praktijk. Leuk zo'n theorie, maar wat kan je er mee? En door samen met de andere deelnemers aan de slag te gaan, ieder met zijn eigen praktijk, leer je zoveel van elkaar! Samen kom je verder.