Jan willem - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Management & Leiderschap, Communicatie
“De grootste veranderingen gebeuren als je stopt te geloven dat je moet veranderen”

Hallo! Ik ben Jan-Willem Pleijsier, in 2009 ben ik als trainer-account manager in loondienst start. Ik ben eind 2011 als zelfstandige gestart en inmiddels heb ik ruim 12 jaar binnen mijn eigen bedrijf. Het aanbod wat ik verzorg is breed en tevens verdiepend. Ik werk zowel met praktische als niet praktische doelgroepen. Ik vind het leuk om met een praktische doelgroep te werken, omdat je concrete stappen kan zetten in het meteen toepassen van het geleerde.

Mijn passie

Mijn naam is Jan-Willem Pleijsier en dagelijks vervul ik de rol als trainer-coach en trainingsacteur. Ik ben een goed georganiseerde en zelfstandige ondernemer met humor en een serieuze insteek. Als zelfstandige help ik mensen en organisaties ontwikkelen. Ik ben een actieve sporter en vind het fijn om regelmatig te reflecteren op mijn eigen handelen, zodat ik als mens mag groeien.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is gericht op het realiseren van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin ik vanuit een rustige benadering de ander spiegel, confronteer en uitnodig/aanmoedig. Ik werk vanuit respect en leren van en met elkaar. Mijn uitgangspunt is om de ander op een andere wijze te laten kijken naar situaties, inzichten te geven, beperkte overtuigingen te laten doorzien, handvatten te geven hoe ze op een effectieve wijze gemakkelijker kunnen hun werk kunnen doen. Dit alles in een goede sfeer, waarin we elkaar mogen uitdagen en zaken kunnen uitspreken. Ik geloof in een uitgebreide kennismaking om te werken vanuit de lastige beroepspraktijk, zodat concrete tips meteen in de praktijk kunnen worden toegepast.

Belangrijk is voor mij

Mijn visie is als je mensen een rol geeft in het veranderproces en betrekt, zij gemakkelijker openstaan om met deze verandering aan de slag te gaan. Door mensen te begeleiden vanuit hun lastige beroepspraktijk, zullen mensen gemakkelijker en concreter hun doelen realiseren.