IMK Opleidingen – Sandra van Loenen
Functie Trainer
Specialisatie Communicatie & Support
"Wil je iets in je omgeving veranderen, kijk dan welke invloed jijzelf kunt uitoefenen."

Hallo! Ik ben Sandra van Loenen, ik ben sinds 2007 verbonden aan IMK Opleidingen als trainer en coach. Ik train zowel individuen als teams in (persoonlijk) leiderschap, communicatie en onderlinge samenwerking. Ontdek wie je bent, welke talenten je hebt en hoe je verder kunt groeien in de rol die je hebt of krijgt. Daar gaan we, in iedere training, praktisch mee aan de slag. Ik geef opleidingsadvies en verzorg de uitvoer van trainingen, teamcoachsessies en individuele coaching voor zowel het bedrijfsleven als de gezondheidszorg. Binnen de uitvoering van trainingen/opleidingsadvies heb ik mij vooral bekwaamd op het gebied van: Persoonlijke effectiviteit, Management& Leiderschap, Samenwerking, Communicatie

Mijn passie

De ervaring heeft mij geleerd dat je meer in je mars hebt dan je vaak zelf denkt. Ik ben dan ook gedreven om mensen te laten zien wat zij in huis hebben en hen bewust te laten worden van hun talenten en kwaliteiten die helpen krachtig in het leven te staan, zowel zakelijk als privé. Zicht krijgen op je talenten en deze benutten. Dit maakt je effectiever en geeft je meer (zelf)vertrouwen.

Mijn aanpak

Ik ben laagdrempelig en toegankelijk en in combinatie met het bieden van een veilige omgeving en mijn no nonsens aanpak weet ik mensen in beweging te krijgen. Door aan te sluiten bij de leerwensen en behoefte van de deelnemers, zorg ik voor verbinding. Tijdens de trainingen houd ik deelnemers een een spiegel voor om inzicht te geven in hun gedrag (gedragspatronen) en neem ze mee in het uitproberen van mogelijkheden die hen helpen effectiever te zijn. Wil je iets in je omgeving veranderen, kijk dan welke invloed jijzelf kunt uitoefenen. Door bewuste keuzes te maken hebben mensen grip op hun eigen functioneren. Belangrijk vind ik dat deelnemers de vertaling kunnen maken naar hun eigen praktijk. Dat betekent dat er aandacht is voor het concreet en uitvoerbaar maken van hun plannen na de training.

Belangrijk is voor mij

Ieder mens is uniek, het mogen zijn wie je bent en elkaar daarin begrijpen zonder direct te oordelen vind ik een belangrijke waarde. Dit biedt ruimte om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jezelf of je team zijn om te kunnen groeien en de gewenste doelen te behalen.