Bianca Brakenhoff - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Leiderschap en communicatie
"Een training is pas geslaagd wanneer elke deelnemer zijn leerdoelen heeft behaald."

Hallo! Ik ben Bianca Brakenhoff, ik ben trainer op het gebied van DISC, communicatie en leiderschap. Mijn achtergrond ligt in de retail, hierna heb ik de stap gemaakt naar trainer en coach, in dit vakgebied heb ik inmiddels ruime ervaring. Na altijd werkzaam te zijn geweest binnen de retail heb ik in 2017 de stap genomen om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig trainer. Sinds 2017 verzorg ik trainingen en maatwerkopdrachten voor IMK Opleidingen.

Mijn passie

Waar ik energie van krijg is om de ander uit te dagen en uit zijn comfortzone te stappen en iets anders te doen dan dat je gewend bent. Immers wat je altijd al doet in bijvoorbeeld communicatie, dat is al bekend en dat beheers je. Hoe mooi zou het zijn als jij anders gaat communiceren waardoor de ander ook anders gaat reageren dit zorgt voor effectievere communicatie.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. En wat ik belangrijk vind direct toepasbaar in de praktijk. Rode draad in mijn trainingen is dan ook hoe kan je deze theorie toepassen in jouw praktijk.

Belangrijk is voor mij

Ik krijg energie van deelnemers die willen, die dus gemotiveerd zijn om alles uit de training te halen.