Wanneer je meerdere medewerkers tegelijk wilt laten trainen, is een incompany traject een goede oplossing. Een incompany training of opleiding sluit perfect aan op jullie organisatie, leerwensen en ambities, zonder dat je hiervoor hoge ontwikkelkosten betaalt. Bij IMK Opleidingen werken we met inzicht en vaardigheden die leiden tot positief en effectief gedrag. Iedereen heeft de doelstellingen weer helder voor ogen en de resultaten gaan omhoog.

De standaard opleidingen en trainingen uit ons open programma maken wij indien gewenst voor jou op maat. Wij verwerken praktijksituaties uit jullie organisatie in de opdrachten en de rest van het lesmateriaal. Liever een volledig op maat gemaakte opleidingsprogramma van meerdere modules? Ook dat is mogelijk bij IMK Opleidingen!

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden.

Haal de beste experts in huis

Alle trainingen en opleidingen van IMK Opleidingen kun je ook incompany inzetten. En naast ons open programma hebben we meer dan 20 trainingen die exclusief incompany plaatsvinden.

Volg met je team, afdeling of organisatie een training die is toegespitst op jullie branche en organisatie. Met maatwerk pak je eenvoudig specifieke uitdagingen aan.

Heb jij slechts enkele medewerkers met een specifieke leerbehoefte? Dan is individuele coaching wellicht een optie.

Voordelen maatwerk:

  • Theorie & praktijkvoorbeelden afgestemd op jullie branche en organisatie
  • Teamontwikkeling: laat medewerkers samen en van elkaar leren
  • Bepaal zelf de datum en locatie van de training

Waarom IMK Opleidingen?

We zijn gespecialiseerd in opleidingen en trainingen op het gebied van:

Persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers staat bij ons centraal. Al 20 jaar doen we dit met de grootste zorg en passie. Op Klanten Vertellen worden we niet voor niets beoordeeld met een 8,2 gemiddeld.

Wij staan voor:

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • 95% klanttevredenheid*
  • Volledig toegespitst op jouw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

*Bron: Cedeo klanttevredenheidsonderzoek

Meer weten over waar IMK Opleidingen voor staat? Bekijk dan de Waar staan wij voor? pagina of bekijk deze video:

De IMK leermethode

IMK Leerweg

Wij geloven in blended learning. Deelnemers bereiden zich voor door gebruik te maken van onze online leeromgeving (Leren Online). Er kan digitaal gebruik worden gemaakt van diverse middelen (intake, theorie, filmpjes en opdrachten) en deelnemers kunnen ervaringen uitwisselen. Tijdens de training of opleiding oefenen ze met nieuwe vaardigheden. De volgende dag brengen ze het geleerde direct in de praktijk op hun werk.

Indien gewenst kan Leren Online in jullie huisstijl opgezet worden.

 

E-coaching

De opleiding of training stopt niet na de trainingsdagen. Deelnemers mogen tot één jaar na aanvang van de training gebruik maken van e-coaching met hun trainer via de digitale leeromgeving.

De 7 stappen van vraag naar resultaat

In 7 concrete stappen werken wij samen jouw opleidingsvraagstuk uit.

Stap 1: Uw vraagstuk
Telefonisch inventariseren wij je trainingsbehoefte. Voor welke uitdaging staat jouw team of organisatie? Welk resultaat wil je zien? Vervolgens plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij jou op locatie.

Stap 2: Oriënterend gesprek
Gezamenlijk analyseren we jouw vraagstuk. Welke gedragsverandering is nodig?

Stap 3: Concreet voorstel
Je krijgt een op maat gemaakt trainingsplan, zonder hoge ontwikkelkosten.

Stap 4: Trainer selectie
Samen kiezen we een trainer die bij jullie past, aan de hand van een kennismaking.

Stap 5: Praktijkoriëntatie
De trainer verdiept zich in de organisatie, de deelnemers en hun managers.

Stap 6: Training of opleiding
De deelnemers werken praktijkgericht aan nieuwe inzichten, vaardigheden en gedrag.

Stap 7: Implementatie en borging
Samen zorgen we voor blijvend rendement.

Incompany en maatwerkverhalen

Benieuwd naar de incompany en maatwerkverhalen van onze klanten? Lees hun ervaringen en wat een samenwerking met IMK Opleidingen opgeleverd heeft.

Wil je meer weten over onze aanpak? Bel dan met onze incompany studieadviseur Tamara. Zij zet samen met jou de eerste stap.

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. Bel 0172 – 42 34 56, mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl of vul het maatwerkcontactformulier in.

JA, ik wil graag meer informatie over een training op maat