Kristel van Dam - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Human Resource Management
"Van beweging, komt beweging."

Hallo! Ik ben Kristel van Dam, "Ik geloof heilig in de mens en zijn kunnen. Ieder mens kan zich ontwikkelen om zijn of haar ambities en dromen waar te maken! De rode draad in mijn loopbaan is dat ik professionals en organisaties adviseer, begeleid, train en coach. Naast trainer bij IMK Opleidingen werk ik ook als interim (HR) manager. Ik ga ervoor om maatwerk voor deelnemers te leveren. De mensen die ik ontmoet in de opleidingen Human Resource Management A en B zijn enorm uiteenlopend. 

Mijn passie

Ik ben ervan overtuigd dat elk individu het potentieel heeft om te groeien en zijn of haar ambities en dromen, hoe onbereikbaar ze ook lijken, te verwezenlijken. De innerlijke kracht en creativiteit van mensen kennen vaak geen grenzen. Met de juiste motivatie en inspanning kunnen we buitengewone prestaties bereiken.

Mijn aanpak

Ik inspireer en begeleid deelnemers op een positieve manier met mijn expertise, ervaring en passie. Mijn benadering is praktisch, hands-on en gericht op wat wél mogelijk is. Ik hanteer een positieve en no-nonsense aanpak. Bij mij leer je zowel de theorie, als jouw eigen praktijk. Zodat je weet wat je morgen met je kennis en vaardigheden anders kunt doen binnen jouw organisatie."

Belangrijk is voor mij

Een mensgerichte aanpak, Ik nodig je uit om samen te ontdekken hoe ik jou vooruit kan helpen, laten we samen de koers naar succes zetten!