Arnoud Berkel - Trainer IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Medezeggenschap
"Een deskundige OR levert een bijdrage aan de organisatie. Ik leg u graag persoonlijk uit hoe."

Hallo! Ik ben Arnoud Berkel, ik ben specialist medezeggenschap. Ondernemingsraden, bestuurders en management kunnen bij mij terecht voor trainingen, advisering en coaching.

Mijn passie

Ik ben gefascineerd door mensen en de manier waarop mensen samenwerken. Ik kom uit een ondernemersfamilie. Ondernemingen en alles wat daar in en rondom gebeurd boeit mij. 

Mijn aanpak

Medezeggenschap gaat over de dialoog tussen OR en bestuurder. Centraal staat de vraag hoe je samen de onderneming/organisatie mooier en beter kunt maken. De belangrijkste twee dingen die ik OR-leden probeer mee te geven in een training, zijn inspiratie om aan de slag te kunnen en het lef om naar de bestuurder uit te spreken wat je ziet gebeuren. Of je nu veel kennis hebt van de organisatie of niet, je ziet van alles om je heen en daar kan je iets mee doen. Waarom zou je  alle verbeteringen aan de bestuurder over laten als je zelf ook ideeën hebt? Ik help jullie om te komen tot een constructieve dialoog over belangrijke plannen. De wettelijke regels zijn daarbij de ruggensteun voor de ondernemingsraad om te komen tot een dialoog.

Belangrijk is voor mij

Praktisch en pragmatisch samenwerken zonder gedoe, dat is waar ik jullie bij kan helpen. Uiteindelijk draait het allemaal om mensen en hoe mensen samen mooie dingen doen.