0172 - 42 34 56
HRM management

HRM Management

Til de vaardigheden van jouw medewerkers naar een hoger niveau met onze HRM managementopleidingen en -trainingen. De functie van de HRM’er wordt namelijk steeds uitgebreider. Zo wordt er steeds vaker verwacht dat er naast de reguliere personeelszaken ook strategisch advies wordt gegeven aan management en directie. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden continu doorontwikkeld en sluiten aan bij de dagelijkse praktijk. Ontdek ons ruime aanbod HRM managementopleidingen en -trainingen.

trainingen en opleidingen

HRM-vaardigheden ontwikkelen

Het vakgebied van HRM wordt steeds uitdagender. Zo worden HR-medewerkers vaker bij strategische vraagstukken betrokken en is werving & selectie, in de huidige arbeidsmarkt, al lang geen kwestie meer van alleen een vacature online zetten. De juiste branding van het bedrijf is belangrijker dan ooit om de juiste mensen te binden, boeien en behouden. En de puzzel rondom inzetbaarheid wordt alsmaar lastiger om te leggen. Al deze redenen maken het cruciaal om als HR-medewerker op de hoogte te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat doe je met onze speciale opleidingen en trainingen voor HRM Management.

HRM Management: onze opleidingen

Onze opleiding Human Resource Management A is geschikt voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een HR-functie, maar hier nog geen opleiding voor hebben genoten. De opleiding omvat het creëren van de fundamentele basis die een HRM medewerker nodig heeft om zijn of haar functie volwaardig uit te kunnen voeren.

De opleiding Human Resource Management B gaat dieper in op de professionele vaardigheden en competenties. De opleiding maakt van jouw HR medewerker een strategische HR adviseur! De B-opleiding is geschikt voor HRM'ers die eerder al een opleiding met betrekking tot personeelsbeleid hebben genoten óf onze A-opleiding hebben gevolgd.

Binden – werkgever – werknemer – IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

HRM Management: trainingen en cursussen

Naast uitgebreide opleidingen bieden wij ook diverse trainingen aan die zich richten op een bepaald aspect waar een HRM'er mee te maken krijgt. Binnen deze trainingen, die vaak 2 of 3 dagen duren, wordt er dieper ingegaan op een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag en de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken. Na de training kent jouw medewerker alle ins en outs en weet hij of zij deze kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Wil je graag je meer inzicht in je persoonlijke communicatie- en gedragsstijlen? Volg dan onze training DISC voor HR. Je leert daarbij DISC in te zetten voor werven & selectie, als instrument voor talentontwikkeling en om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. En met DISC profiel met uitgebreide uitleg krijg je door de individuele nabespreking maximaal inzicht in jouw eigen gedragsprofiel.

HR en management - STAP-budget - IMK Opleidingen

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

Praktijkgerichte aanpak

Praktijkgerichte aanpak
Binnen al onze HR management opleidingen en -trainingen staat er één ding centraal: een praktijkgerichte aanpak, in de breedste zin van het woord. Al onze trainers komen uit de praktijk. Hierdoor kunnen zij zich verplaatsen in de situatie van de deelnemers. Wij gaan dus in op de eigen situatie van je medewerker, maar hij of zij leert ook van de praktijksituaties van de medecursisten. Kortom, alle kennis die er wordt opgedaan tijdens onze opleidingen of trainingen, kan jouw medewerker direct toepassen in zijn of haar functie! Niet voor niets zeggen wij: “Vandaag geleerd, is morgen toegepast”.

Incompany en maatwerk HRM Managementtraining

Bij IMK Opleidingen sluiten wij onze trainingen aan op de praktijksituatie van iedere organisatie. Om deze reden bieden wij organisaties maatwerktrainingen aan. Wij stellen gezamenlijk een opleiding of training op die perfect aansluit op jullie gewenste leerdoelen. Uiteraard kunnen wij deze training dan ook incompany, op jouw bedrijfslocatie, geven. Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Verleng het leertraject met praktijkcoaching. De snelste route naar blijven succes!

Meer weten over praktijkcoaching
Coaching – IMK Opleidingen

trainingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Wat houdt Human Resource Management in?

Human Resource betekent letterlijk menselijke middelen. Met HRM bedoelen we management van mensen binnen een organisatie voor een optimale inzet. Daarmee worden niet alleen personeelszaken en personeelsbeleid bedoeld, maar bijvoorbeeld ook werving & selectie, beoordeling en talentontwikkeling.

Welke opleidingen en trainingen zijn er voor HRM?

IMK Opleidingen biedt twee opleidingen aan ter ontwikkeling van HR-medewerkers. De A-opleiding is gemaakt voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een HR-functie, maar hier nog geen opleiding voor hebben genoten. De B-opleiding gaat dieper in op de professionele vaardigheden en competenties. Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan om specifieke HR-vaardigheden verder te ontwikkelen.

Hoe lang duren HRM-opleidingen?

Onze opleidingen duren in totaal acht volle dagen. Elke twee weken is er een opleidingsdag van 10:00 tot 17:00. Daarnaast bieden we onze programma’s ook als avondopleiding aan, in deeltijd. Je volgt dan elke twee weken een programma van 19:00 tot 22:00.

Gerelateerde

Bekijk meer >

trainingen en opleidingen

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4624 beoordelingen

9 / 10
26 april 2024
Jolien Pouwels
Training Verzuimmanagement
Alle ins en outs omtrent verzuim komt aan bod. Ook veel ruimte voor eigen inbreng. Je leert de basis van een positief verloop van een...
9 / 10
26 april 2024
Esmée van Eck
Training Verzuimmanagement
Er is een fijne balans tussen theorie en casuïstiek waardoor er veel praktijkvoorbeelden besproken worden en je meteen al handvatten meeneemt. Veel interactie onderling, groepsgrootte...
10 / 10
26 april 2024
Natasja Weh
Training Verzuimmanagement
Leerzaam, positief, eye openers, casuïstiek helpend. Interactief. Aanrader voor zowel beginnende als gevorderde HR medewerkers.
8 / 10
05 april 2024
Natascha van Schelt
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Deze training geeft veel praktijkvoorbeelden waardoor je het sneller begrijpt en je het ook kan toepassen.
10 / 10
21 maart 2024
Monique Glebbeek
Opleiding Human Resource Management A
De trainster heeft ons vol enthousiasme de stof bijgebracht. Ontzettend praktisch waardoor de taaie theorie veel duidelijker werd.
10 / 10
21 maart 2024
Patricia Aldenzee
Opleiding Human Resource Management A
Theorie en praktijk worden heel goed afgewisseld. Lessen zijn erg interactief. Super leuke docente die het heel goed kan brengen en veel kennis heeft!
10 / 10
01 maart 2024
Roos Willemse
Opleiding Human Resource Management A
De training was erg leerzaam, persoonlijk en het waren fijne praktijkdagen!
9 / 10
01 maart 2024
Emely van den Hudding
Opleiding Human Resource Management A
Een super leerzame, praktijkgerichte training, 1 op 1 toepasbaar en een hele fijne groepsdynamiek

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Assertiviteit - IMK Opleidingen

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

12 tips om je assertiviteit vandaag nog te vergroten
Assertiviteit is het opkomen voor jezelf en je belangen. Niet op een agressieve manier, maar juist met respect voor de gevoelens van de ander.
Nieuws
Wat is scrum - IMK Opleidingen

Projectmanagement

Wat is scrum?
Scrum is een flexibele manier van werken binnen een project. In zogenaamde ‘sprints’ van steeds 1 tot 4 weken werkt het team aan een product of project.
Nieuws
Notuleren - IMK Opleidingen

Schriftelijke communicatie

Notuleren of een verslag maken, zo pak je dat aan
Niet iedereen vindt notuleren leuk. Maar met deze tips doe je het efficient óf je kiest voor een andere creatieve vorm. Zoals zakelijk tekenen!
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Simone van Rens
Simone van Rens
Re-integratiecoach
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
“Bij IMK Opleidingen worden de trainingen op een erg praktische manier gegeven. Op de universiteit ging dat echt anders. Wat ik ook fijn vond was,...
Lees het verhaal van
Simone ›
Wendy Smit
Wendy Smit
Organisatie & talent manager
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
"Tijdens deze cursus wordt niet alleen gekeken naar vitaliteit maar ook naar strategie. Je leert hoe je voor de directie een samenwerkingspartner kunt zijn. En...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Wendy van Gils-van den Broek
Wendy van Gils-van den Broek
Office manager bij MarkVliet Netwerk Notarissen
Opleiding Human Resource Management A
“Ik ben het HR-vak ingerold en wilde graag meer kennis. Deze opleiding heeft mij zo veel gebracht! Elke les was anders. We doorliepen 4 verschillende...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Sara-Lynn
Sara-Lynn
Medewerker Personeel bij CACEIS Investor Services
Opleiding Human Resource Management A
“In de praktijk speelt er altijd van alles in het HR-werk, zoals ontslag en verzuim. Voortaan ken ik ook de theorie daarachter. Ik voel me...
Lees het verhaal van
Sara-Lynn ›
Lucia Thakoersing
Lucia Thakoersing
Directrice bij Stichting 4 your care
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Ik heb echt veel gehad aan de concrete voorbeelden, en de praktijkkennis van de trainer. Met mijn nieuwe inzichten kon ik ook meteen aan de...
Lees het verhaal van
Lucia ›
Elles Dingjan
Elles Dingjan
Officemanager bij Bosch & Van Rijn
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Ik wilde graag met meer zekerheid het MT kunnen adviseren bij HR-zaken. Dankzij de training lukt dat nu ook. Medewerkers en MT weten mij te...
Lees het verhaal van
Elles ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.