HRM management

Til de vaardigheden van uw medewerker naar een hoger niveau met onze HRM management opleidingen en trainingen. De functie van de HRM’er wordt namelijk steeds uitgebreider. Zo wordt er steeds vaker verwacht dat er naast de reguliere personeelszaken ook strategisch advies wordt geven aan management en directie. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld en sluiten aan bij de dagelijkse praktijk. Bekijk één van de onderstaande HRM management opleidingen en trainingen voor meer informatie.


HRM management opleidingen

Onze A-opleiding is geschikt voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een HR functie, maar hier nog geen opleiding voor hebben genoten. De opleiding omvat het creëren van de fundamentele basis die een HRM medewerker nodig heeft om zijn of haar functie volwaardig uit te kunnen voeren.

De B-opleiding gaat dieper in op de professionele vaardigheden en competenties en maakt van uw HR medewerker een strategische HR adviseur! HRM-B opleiding is geschikt voor HRM'ers die eerder al een opleiding met betrekking tot personeelsbeleid hebben genoten óf onze HRM-A opleiding hebben gevolgd.

HRM management trainingen en cursussen

Naast uitgebreide opleidingen bieden wij ook diverse trainingen aan die zich richten op een bepaald aspect waar een HRM'er mee te maken krijgt. Binnen deze trainingen, die vaak 2 of 3 dagen duren, wordt er dieper ingegaan op een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag en Het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. Na de training kent uw medewerker alle ins en outs en weet hij of zij deze kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Praktijkgerichte aanpak

Binnen al onze HRM management opleidingen en trainingen staat er één ding centraal: een praktijkgerichte aanpak, in de breedste zin van het woord. Al onze trainers komen uit de praktijk. Hierdoor kunnen zij zich verplaatsen in de situatie van de cursisten. Wij gaan dus in op de eigen situatie van uw medewerker, maar hij of zij leert ook van de praktijksituaties van de medecursisten. Kortom, alle kennis die er wordt opgedaan tijdens onze opleidingen of trainingen, kan uw medewerker direct toepassen in zijn of haar functie! Niet voor niets zeggen wij: “Vandaag geleerd is morgen toegepast”.

Incompany en maatwerk HRM management training

Bij IMK Opleidingen sluiten wij onze trainingen aan op de praktijksituatie van iedere organisatie. Om deze reden bieden wij organisaties maatwerkoplossingen aan. Wij stellen gezamenlijk een opleiding of training op die perfect aansluit op uw gewenste leerdoelen. Uiteraard kunnen wij deze training dan ook incompany, op uw bedrijfslocatie, geven. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze HRM management opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 325 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.