Til de vaardigheden van jouw medewerkers naar een hoger niveau met onze HRM managementopleidingen en -trainingen. De functie van de HRM’er wordt namelijk steeds uitgebreider. Zo wordt er steeds vaker verwacht dat er naast de reguliere personeelszaken ook strategisch advies wordt gegeven aan management en directie. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden continu doorontwikkeld en sluiten aan bij de dagelijkse praktijk. Ontdek ons ruime aanbod HRM managementopleidingen en -trainingen.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Opleiding Human Resource Management B
Van HR-medewerker naar strategische HR-adviseur
Laatsteplekken hr-training
STAP-budget mogelijk
Opleiding Human Resource Management B

HR Management

Icoon trainingsduur
Opleidingsduur 8 dagen
Icoon agenda
Eerstvolgende startdatum Ma 09 oktober 2023
Icoon beoordelingen
18 beoordelingen 8.6
Cursus Praktisch reorganiseren
Voor HR en management
Laatsteplekken hr-training
€ 0 met STAP-budget
Cursus Praktisch reorganiseren

HR Management

Icoon trainingsduur
Opleidingsduur 2 dagen
Icoon agenda
Eerstvolgende startdatum Di 19 september 2023

HRM-vaardigheden ontwikkelen

Het vakgebied van HRM wordt steeds uitdagender. Zo worden HR-medewerkers vaker bij strategische vraagstukken betrokken en is werving & selectie, in de huidige arbeidsmarkt, al lang geen kwestie meer van alleen een vacature online zetten. De juiste branding van het bedrijf is belangrijker dan ooit om de juiste mensen te binden, boeien en behouden. En de puzzel rondom inzetbaarheid wordt alsmaar lastiger om te leggen. Al deze redenen maken het cruciaal om als HR-medewerker op de hoogte te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat doe je met onze speciale opleidingen en trainingen voor HRM Management.

HRM Management: onze opleidingen

Onze opleiding Human Resource Management A is geschikt voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een HR-functie, maar hier nog geen opleiding voor hebben genoten. De opleiding omvat het creëren van de fundamentele basis die een HRM medewerker nodig heeft om zijn of haar functie volwaardig uit te kunnen voeren.

De opleiding Human Resource Management B gaat dieper in op de professionele vaardigheden en competenties. De opleiding maakt van jouw HR medewerker een strategische HR adviseur! De B-opleiding is geschikt voor HRM’ers die eerder al een opleiding met betrekking tot personeelsbeleid hebben genoten óf onze A-opleiding hebben gevolgd.

HRM Management: trainingen en cursussen

Naast uitgebreide opleidingen bieden wij ook diverse trainingen aan die zich richten op een bepaald aspect waar een HRM’er mee te maken krijgt. Binnen deze trainingen, die vaak 2 of 3 dagen duren, wordt er dieper ingegaan op een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag en de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken. Na de training kent jouw medewerker alle ins en outs en weet hij of zij deze kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Wil je graag je meer inzicht in je persoonlijke communicatie- en gedragsstijlen? Volg dan onze training DISC voor HR. Je leert daarbij DISC in te zetten voor werven & selectie, als instrument voor talentontwikkeling en om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. En met DISC profiel met uitgebreide uitleg krijg je door de individuele nabespreking maximaal inzicht in jouw eigen gedragsprofiel.

Praktijkgerichte aanpak

Binnen al onze HR management opleidingen en -trainingen staat er één ding centraal: een praktijkgerichte aanpak, in de breedste zin van het woord. Al onze trainers komen uit de praktijk. Hierdoor kunnen zij zich verplaatsen in de situatie van de deelnemers. Wij gaan dus in op de eigen situatie van je medewerker, maar hij of zij leert ook van de praktijksituaties van de medecursisten. Kortom, alle kennis die er wordt opgedaan tijdens onze opleidingen of trainingen, kan jouw medewerker direct toepassen in zijn of haar functie! Niet voor niets zeggen wij: “Vandaag geleerd, is morgen toegepast”.

Flinke korting met STAP-budget

Het STAP-budget is een regeling van de overheid waarmee zowel werkzoekenden als werkenden een subsidie ontvangen voor het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen. Deze subsidie bedraagt jaarlijks maximaal €1.000 per persoon. Voor het complete trainingsaanbod van IMK Opleidingen kun je gebruikmaken van STAP-budget. Ook voor trainingen en opleidingen rondom HRM management dus!

Incompany en maatwerk HRM Managementtraining

Bij IMK Opleidingen sluiten wij onze trainingen aan op de praktijksituatie van iedere organisatie. Om deze reden bieden wij organisaties maatwerktrainingen aan. Wij stellen gezamenlijk een opleiding of training op die perfect aansluit op jullie gewenste leerdoelen. Uiteraard kunnen wij deze training dan ook incompany, op jouw bedrijfslocatie, geven. Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt Human Resource Management in?

Human Resource betekent letterlijk menselijke middelen. Met HRM bedoelen we management van mensen binnen een organisatie voor een optimale inzet. Daarmee worden niet alleen personeelszaken en personeelsbeleid bedoeld, maar bijvoorbeeld ook werving & selectie, beoordeling en talentontwikkeling.

Welke opleidingen en trainingen zijn er voor HRM?

IMK Opleidingen biedt twee opleidingen aan ter ontwikkeling van HR-medewerkers. De A-opleiding is gemaakt voor medewerkers die zijn doorgegroeid naar een HR-functie, maar hier nog geen opleiding voor hebben genoten. De B-opleiding gaat dieper in op de professionele vaardigheden en competenties. Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan om specifieke HR-vaardigheden verder te ontwikkelen.

Hoe lang duren HRM-opleidingen?

Onze opleidingen duren in totaal acht volle dagen. Elke twee weken is er een opleidingsdag van 10:00 tot 17:00. Daarnaast bieden we onze programma’s ook als avondopleiding aan, in deeltijd. Je volgt dan elke twee weken een programma van 19:00 tot 22:00.

Kan ik deze opleiding volgen met STAP-subsidie?

Ja, dat kan. Al onze trainingen en cursussen van maximaal 1000 euro krijg je volledig vergoed met de STAP-subsidie. Kies je een duurdere training of opleiding, dan betaal je alleen het verschil. Geen verborgen kosten.

Reviews van deelnemers

IMK Opleidingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 4296 beoordelingen

8 / 10
26 mei 2023
Cristel Beek
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Zeer praktische bijscholing met veel voorbeelden uit eigen praktijk van de trainer.
9 / 10
26 mei 2023
Marsha Riet
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Erg interessante cursus met veel praktische voorbeelden waardoor het onderwerp echt gaat leven.
8 / 10
26 mei 2023
Jolanda van Vlijmen
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Praktische en interessante training!
9 / 10
26 mei 2023
Aniek Krom
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Leerzame, interactieve training!
10 / 10
26 mei 2023
Robin Stolk
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Fijne, interactieve en zeer professionele training. Veel geleerd, en mijn eigen casus kunnen bespreken.
9 / 10
26 mei 2023
Mascha Snijders
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Hele leuke, leerzame training. Super praktisch, je kunt meteen mee aan de slag!
9 / 10
22 mei 2023
Deborah Broos-Klop
Training DISC voor HR
Interessante en leuke training waarbij je veel informatie krijgt!
9 / 10
22 mei 2023
Myrna Stevens
Training DISC voor HR
Enthousiaste trainer die op een leuke en spontane wijze uitleg en voorbeelden geeft over de DISC methode.
Bekijk alle reviews
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Sjoerd Goodijk
Sjoerd Goodijk
Zelfstandige
Cursus Timemanagement
“Mijn werkweek plannen, het stellen van doelen, het bijhouden van mijn mailbox, dat zat niet in mijn systeem. Mijn ogen zijn echt geopend. Ik ben...
Lees het verhaal van
Sjoerd ›
Liza Kollenburg
Liza Kollenburg
Leidinggevende
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
“Ik klink nu misschien als een oude taart, maar 15 jaar geleden ging leidinggeven echt anders. De laatste tijd is het team gegroeid en ik...
Lees het verhaal van
Liza ›
Ruth Jochems
Ruth Jochems
Praktijkbegeleider
Cursus Praktijkopleider
“Ik doe dit werk nu een jaar of 15. Ik wilde weten: waar sta ik nu? Kan ik nog anders kijken naar de mensen die...
Lees het verhaal van
Ruth ›
Simone van Rens
Simone van Rens
Re-integratiecoach
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
“Bij IMK Opleidingen worden de trainingen op een erg praktische manier gegeven. Op de universiteit ging dat echt anders. Wat ik ook fijn vond was,...
Lees het verhaal van
Simone ›
Wendy Smit
Wendy Smit
Organisatie & talent manager
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
"Tijdens deze cursus wordt niet alleen gekeken naar vitaliteit maar ook naar strategie. Je leert hoe je voor de directie een samenwerkingspartner kunt zijn. En...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Emile van der Burgt
Emile van der Burgt
Manager - Leidinggevend Voorman bij Caromi B.V.
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
“Als leidinggevende wilde ik graag mijn team blijven motiveren en inspireren. In deze training leer je veel over je eigen positieve punten, maar ook over...
Lees het verhaal van
Emile ›
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2023 - IMK Opleidingen B.V.