Training de effectieve teamleider

Opleiding Middle Management A

Optimaal functioneren tussen directie en medewerkers

PDF downloaden Download PDF
Vraag informatiepakket aan
Ervaringen delen en op de hoogte blijven? Sluit je aan bij de LinkedIn groep

Inleiding Middle Management A

Middle Management opleiding of cursusDoorgegroeide leidinggevenden hebben, naast hun gewone werk, te maken met verwachtingen van medewerkers, directie, leveranciers en klanten. Nieuwe leiderschapsvaardigheden zijn nodig om dit in goede banen te leiden. De praktijkgerichte opleiding met diploma Middle Management A biedt hen een kompas bij dit veranderproces. Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in

Voor wie?

De praktijkgerichte opleiding Middle Management A is bestemd voor leidinggevenden die vanuit hun vakkennis een leidinggevende functie zijn ingerold. U heeft al minimaal enige ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld als teamleider, coördinator, projectleider of afdelingshoofd. De meeste deelnemers zijn echte praktijkmensen, doeners. 

Onze aanpak

De opleiding Middle Management A is absoluut niet schools of theoretisch, maar juist praktijkgericht, herkenbaar en direct toepasbaar. Dat maakt de opleiding uniek ten opzichte van alle andere managementopleidingen. U komt zelf met eigen praktijkvoorbeelden. Hierdoor is de opleiding interactief, vol nuttige modellen, oefeningen en bruikbare tips voor leidinggeven.  

Niveau en diploma

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Uw werkervaring en praktisch inzicht zijn belangrijker. De opleiding wordt op een herkenbare en praktijkgerichte manier gegeven. Na het behalen van de examens ontvangt u een management diploma van IMK Opleidingen. 

Wie is mijn trainer?

Onze trainers hebben allemaal ruime praktijkervaring, vakkennis en didactische kwaliteiten. Het zijn inspirerende, enthousiaste mensen uit de praktijk, waar u met plezier iets van wilt leren. IMK Opleidingen werkt uitsluitend met de best gewaardeerde trainers van Nederland. 

Inzicht in gedragLogo_Disc_profiel_tekst_100pxbreed

Als onderdeel van de opleiding maakt u digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft u op eenvoudige wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van anderen.

>> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Aanvullende informatie

Na het behalen van het diploma Middle Management A heeft u meerdere vervolgmogelijkheden:

Wilt u persoonlijk advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.

Ervaringen van deelnemers