Jacqueline - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie
"In een veilige setting werken we aan jouw effectiviteit."

Hallo! Ik ben Jacqueline Hof, ik ben zowel trainer als coach. Met ruim 20 jaar ervaring als trainer behoren leiderschapstrainingen, managementopleidingen, DISC trainingen, commerciële trainingen, persoonlijke effectiviteitstrainingen, begeleiderstrainingen en andere communicatie trainingen tot mijn expertise. Als coach help ik medewerkers graag hoe ze in hun werk een weg kunnen vinden in het beter en prettiger functioneren, omgaan met veranderingen en het maken van keuzes.

Mijn passie

Wat mij drijft is de veelzijdigheid van het werk. De veelzijdigheid zit in de diversiteit aan werkzaamheden en met name aan de diversiteit in mensen. Deel uitmaken van de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers is waar het om draait en dan het liefst zo praktisch mogelijk en met veel plezier!

Mijn aanpak

Mijn talent is dat ik door het inzetten van mijn communicatieve vaardigheden en de betrokkenheid, zoveel vertrouwen kweek bij mensen dat zij zich snel open kunnen stellen. Dit bevordert hun persoonlijk leerproces en daar word ik blij van. De mensen waar ik mee werk zijn voornamelijk mensen die doorgegroeid zijn vanuit de werkvloer in een leidinggevende of begeleidende rol. Daarnaast begeleid ik ook teams in het effectiever samenwerken. Als coach begeleid ik de deelnemer 1 op 1.

Belangrijk is voor mij

Mijn motto is: ONTDEK JE TALENT EN ONTWIKKEL JEZELF. Wat ik belangrijk vind is dat je blijft openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en dat je dan vanuit de talenten die je al hebt je steeds verder groeit in wie je bent en wat je doet.