Opleiding HR-medewerker

Een HR-medewerker heeft een ontzettend verantwoordelijke functie waar veel uiteenlopende zaken bij komen kijken. Daarom is het belangrijk dat de werkzaamheden binnen deze functie uiterst zorgvuldig en bekwaam uitgevoerd worden. Een opleiding HR-medewerker helpt de benodigde vaardigheden en kennis van uw medewerker verder te ontwikkelen. Onze HR-opleidingen, trainingen en cursussen zijn zowel geschikt voor werknemers die intern zijn doorgegroeid naar HR-medewerker, als voor medewerkers die zich willen blijven professionaliseren binnen het vakgebied.


Praktijkgerichte opleiding HR-medewerker

Voor beginnende HR-medewerkers is het raadzaam om de opleiding Human Resource Management A te volgen. In 8 lesdagen of 16 lesavonden worden op pragmatische wijze essentiële vaardigheden en kennis bijgebracht. Dit, om een fundamentele basis te leggen die benodigd om de functie van HR-medewerker effectief in te vullen.

Voor de ervaren HR-medewerker en HR-adviseurs die zich verder wil verdiepen in het vak, is er de opleiding Human Resource Management B. Tijdens de opleiding worden strategische vraagstukken behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden, discussies en ervaringen van deelnemers. De deelnemers leren met hun valkuilen om te gaan en hun kwaliteiten te benutten, zodat zij door kunnen groeien als volwaardig strategisch HR-manager.

Cursus HR-medewerker

IMK Opleidingen heeft naast de HR-opleidingen, bewust gekozen voor een uiteenlopend aanbod aan HR-cursussen. Omdat een HR-medewerker te maken krijgt met zoveel uiteenlopende aspecten en regelgevingen, kan een cursus omtrent een specifiek onderwerp helpen om de benodigde kennis uit te breiden. Tijdens de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag ontwikkelen deelnemers hun kennis voornamelijk op het gebied van het arbeidsrecht. Hierbij gaan ze in op het theoretische aspect van diverse wet- en regelgevingen.

In tegenstelling tot bovenstaande cursus, leren deelnemers tijdens de cursus Beoordelings- en functioneringsgesprekken praktische vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van personeelsgesprekken. Ze gaan aan de slag met verschillende gesprekstechnieken waarmee ze zich op professionele wijze weten op te stellen tijdens het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Incompany cursus HR-medewerker

Omdat elke organisatie anders is, biedt IMK cursussen en trainingen de mogelijkheid om te kiezen voor een incompany HR-cursus. Hierbij geeft een van onze ervaren trainers een op maat gemaakte training bij u op locatie. De training wordt voorafgaand op basis van de huidige ontwikkelingen en gewenste leerdoelen samen met u vormgegeven. Op die manier wordt een complete HR-afdeling getraind en kunnen uw medewerkers hun ontwikkelde vaardigheden direct in de praktijk toepassen! Op zoek naar een maatwerk opleiding of training voor uw HR-afdeling? Stuur ons een geheel vrijblijvende incompany aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om een oriënterend kennismakingsgesprek in te plannen.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Opleiding HR-medewerker opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 332 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.