Anke Bedaux - IMK Opleidingen
Functie Trainer

Hallo! Ik ben Anke Bedaux, Ik ben trainer, coach en trainingsacteur en in alle drie de vormen is (meer) bewustwording creëren bij de ander mijn uitdaging; zonder bewustwording geen verandering.

Deelnemers omschrijven mijn aanpak als authentiek, professioneel, laagdrempelig, kundig en met de nodige humor.

Mijn passie

Al vanaf mijn tienertijd hou ik me bezig met training geven en coachen. Van nature 'bemoei' ik me graag met de ontwikkeling van een ander en uiteraard die van mezelf. Vanuit het geven van trainingen ben ik gaan coachen en vervolgens ook gaan trainingsacteren. Het leukste aan mijn werk vind ik de verbinding en de interactie met de deelnemers. Verbinding en plezier staan bij mij hoog in het vaandel, daar word ik blij van!

Mijn aanpak

Bij mij staan, ook in mijn trainingen, verbinding en plezier hoog in het vaandel. Als er veiligheid en plezier ervaren wordt is leren en ontwikkelen een logisch gevolg. Ik werk graag met praktijkvoorbeelden van de deelnemers zelf, zo kunnen ze het geleerde gelijk meenemen naar hun eigen werkomgeving. Mijn oordeelvrije houding creëert een veilige ruimte waarin de deelnemer zichzelf kan zijn en zich vrij kan uiten.

Belangrijk is voor mij

Veiligheid en plezier staan hoog op mijn lijst van kernwaarden. Ik geloof dat een veilige leeromgeving nodig is voor het stimuleren van openheid en dus het bevorderen van effectief leren. Tegelijkertijd zet ik me in voor het creëren van een positieve en plezierige sfeer, omdat ik ervan overtuigd ben dat leren het meest effectief is als het samen gaat met enthousiasme en betrokkenheid!