Roxanne – IMK Opleidingen – website
Functie Trainer
Specialisatie Management & Leiderschap, Communicatie & Persoonlijke effectiviteit, Projectmanagement, Schriftelijke communicatie, Verkopen & adviseren
"Wanneer je meer doet van wat je al goed kan, word je steeds beter!"

Verder bouwen op wat je al goed doet vraagt om zelfkennis en reflectie. Het biedt een uitstekend fundament om op voort te bouwen en te ontdekken welke vaardigheden je wil ontwikkelen om jouw doel nog sneller, effectiever en plezieriger te bereiken.

Als trainer en coach is het mijn missie om jou nog meer te verbinden met jouw kernkwaliteiten in een prettige en veilige setting waarin je tools mee krijgt om jouw communicatieve en leiderschapsvaardigheden te vergroten. Zo zoek je de grens van je comfortzone op en dat zorgt voor nieuwe inzichten en groei. Door jouw toolbox aan vaardigheden te laten groeien word je flexibeler om in uiteenlopende situaties te handelen en dat levert je meer plezierige contacten op waarbij je rekening kunt houden met verschillende belangen en het oog houdt op je doelen.

Mijn focus op het behalen van resultaten zorgt ervoor dat ik enthousiast en blij word als deelnemers mijn training verlaten met nieuwe inzichten en zich gemotiveerd voelen om met de nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat ze zelf ook andere/ betere resultaten gaan boeken. Immers, als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dat is wat mij persoonlijk ook altijd motiveert om mijn resultaten te optimaliseren in alle aspecten van mijn leven.