Op deze pagina vind je verhalen van klanten over maatwerktrainingen. Laat je inspireren door bedrijven die de vaardigheden van hun medewerkers hebben versterkt door middel van een maatwerktraining. De ervaringen zijn onderverdeeld in verschillende thema’s:

Ja, ik wil graag meer informatie over een training op maat.

Maatwerktraining

Hutchison Ports- leidinggevende Geert Peeters
Geert Peters van Hutchinsons Port vertelt over de resultaten van de maatwerktrainingen van IMK Opleidingen. “Het heeft ons meer opgeleverd dan verwacht.”
Lees meer »
Gemeente Alphen aan den Rijn - Projectleider Nasma Yachou en teammanager Kim Straatman
IMK Opleidingen ontwikkelde een maatwerkprogramma voor het ambitieuze projectteam Opdrachten en Innovatie bij de gemeente Alphen a/d Rijn.
Lees meer »

Medezeggenschap

Bizerba - OR Voorzitter Paul te Velthuis
Een OR oprichten is een lastige klus. Bizerba ging de samenwerking aan met IMK Opleidingen. Lees hoe de samenwerking leidde tot een goede OR.
Lees meer »
De Vis Groep - OR voorzitter Martino Voois en directeur Dick van Veelen
"De andere jongens beginnen te merken dat de OR wat voorstelt. We krijgen positieve reacties en ze leveren zelfs steeds vaker punten bij ons aan als we een vergadering hebben."
Lees meer »
Mebin - OR-lid Erik Cooijmans en directeur Ronel Dielissen
“De handvatten die we tijdens deze trainingen kregen, gebruiken we nog steeds. Het helpt enorm dat je naslagwerk meekrijgt, zodat je alles later nog eens terug kan lezen."
Lees meer »
Olympus Nederland - Marjolijn Brussee, Sandra Blijleven en Gerard van der Burg
De OR van Olympus Nederland ervaart dat OR trainingen buiten de OR activiteiten ook zeer nuttig zijn.
Lees meer »
Hermes - Secretaris Rob Leenen
Dankzij de opleiding van IMK Maatwerk kan iedereen het nu beter en sneller begrijpen en plaatsen. De opleiding houdt méér in dan sec een trainingsdag.
Lees meer »

HR Management

Isero - HR Manager Evelyne Lub
Isero implementeerde met behulp van IMK Opleidingen nieuwe ontwikkelingsgesprekken. Een nieuwe manier van werken gaat namelijk niet vanzelf. Wil je meer weten over onze aanpak en samenwerking? Lees meer.
Lees meer »
Woonzorgcentrum De Beyart - Karin Castermans
"Onze medewerkers spreken elkaar nu sneller aan op gedrag. Je hoeft niet te wachten tot dat jaarlijkse gesprek, maar je kunt elkaar het hele jaar door feedback geven."
Lees meer »
ProBiblio - Adviseur opleiding en ontwikkeling Mireille Dorn
Door vragen van verschillende bibliotheken te bundelen, konden wij zorgen voor gezamenlijke inkoop. Dat zorgt niet alleen voor efficiency, maar geeft ook meer mogelijkheden om van elkaar te leren.
Lees meer »
Voogd & Voogd - Teamleider P&O Lia Molendijk
Veel van onze leidinggevenden zijn doorgroeiers, mensen die zich hebben ontwikkeld van uitvoerend naar leidinggevend werk. Als je je directe collega’s van voorheen ineens moet beoordelen, heeft dat natuurlijk een enorme sociale impact.
Lees meer »

Management & Leiderschap

ROVA Beheer - Directeur Peter van den Donk
Hoe Rova Beheer middels een intensief trainingstraject een dienstverlenende organisatie werd waarbij de klant centraal staat.
Lees meer »
De Oliebron - HR-manager Robin Bakker
De Oliebron kiest heel bewust voor de open trainingen van IMK Opleidingen. Maar waarom eigenlijk? HR-manager Robin Bakker vertelt.
Lees meer »
Kersten Retail - Bedrijfsleider Jan Pieter Manschot
IMK Opleidingen trainde leidinggevenden van Kersten Retail en stuurde ze het bos in. Praktisch leidinggeven op de werkvloer, maar dan anders.
Lees meer »
BHV.NL - Directeur Hans de Bruyn
Maatwerk trainingen maken trainingsbureau BHV.NL slagvaardiger en innovatiever
Lees meer »
De Loogman Groep - HRM'er Karen Woerden
"Het ging over ons en waar wij tegenaan lopen, met voorbeelden uit onze praktijk. Daardoor konden wij de theorie direct praktisch toepassen."
Lees meer »
Blom Elektrotechniek - Krant van Blom
Bij Blom Elektrotechniek willen ze altijd beter zijn dan anderen.
Lees meer »
Euramax - HR-manager Esther van Workum
"We willen blijven groeien en tegelijkertijd de verwachtingen van de klant overtreffen" HR Manager Esther van Workum
Lees meer »
Carmelcollege Gouda - Docent en coördinatore Ruud Paalvast
"Ik vond dat mijn collega’s en ik in deze nieuwe setting extra ondersteuning konden gebruiken. De directie stond daar gelukkig volmondig achter." Dit vertelt docent en coördinator Ruud Paalvast van het Carmelcollege Gouda.
Lees meer »
Rollecate - Directeur Diederik Roo
“We willen onze 700 medewerkers aan ons binden. Het zijn hoofdzakelijk technische medewerkers en die zijn schaars. Ze zijn de belangrijkste factor voor de continuïteit en daarom investeren we er graag in."
Lees meer »
G4S - P&O-manager Ivo Schrijvers en directeur Dirk Tanis
“Van ‘collega’ worden ze ‘baas’ en dat betekent een draai van 180 graden. En … totaal nieuwe verantwoordelijkheden, Dat gaat niet vanzelf." P&O-manager Ivo Schrijvers en directeur Dirk Tanis vertellen over hun ervaringen.
Lees meer »
Flowserve - HRM'er Nicole Rosendaal
"Naast de verbetering die in onze organisatie merkbaar is, was het ook bijzonder nuttig voor de persoonlijke ontwikkeling van de teamleiders.”
Lees meer »
Vivisol - HR-manager Benelux Yardena Daals-Zuma
Hoe ontwikkelt u door maatwerktrainingen en opleidingen talenten in een snelgroeiende organisatie? Vivisol vertelt wat het opleiden van personeel opleverde.
Lees meer »
Rabobank Peelland - Adviseur bedrijven Jan van den Nieuwenhof
"Mensen voelen zich beter bekend met de begrippen, zien duidelijker wat ze moeten doen, en vinden het verhaal uitstekend gebracht.
Lees meer »
Het Spectrum - Beleidsmedewerker P&O Katinka van Dongen en coördinator opleidingen Heleen van Terheijden
We hebben opleidingsbureaus uitgenodigd om zich te komen presenteren. Het IMK sprong er wat ons betreft meteen uit."
Lees meer »
Vopak Agencies - Manager HR Irene Plooster
"IMK Opleidingen bleek als geen ander in staat om standaardtrainingen te vertalen naar maatwerktrainingen. Dat leidde bij Cosco tot een prima trainingsplan waarin de wensen en speerpunten goed tot hun recht kwamen."
Lees meer »
Hessing Supervers - P&O-manager Astrid Rijkhoff
"Recent hebben we de organisatiestructuur en de inhoud van de functies een nieuwe invulling gegeven. Daarbij beloofden we de medewerkers, ze blijvend te gaan helpen die hogere verwachtingen van hun rol als leidinggevende waar te maken. ‘Leidinggeven op de werkvloer’ wordt bij ons een opleidingstraject dat meerdere jaren doorloopt."
Lees meer »

Klant- & Servicegericht Werken

Morgan Advanced Materials - Directeur Jack Heuwekemeijer
"Door de training kennen de collega’s elkaar beter, hebben meer begrip voor elkaar en springen zelfs voor elkaar in, zonder dat een meerdere hierom moet vragen."
Lees meer »
Meilof Riks bv - Directeur Erwin Kiewiet
Sinds de training stemmen we intern beter met elkaar af. Hierdoor kunnen we naar buiten toe ook duidelijker zijn. Het is natuurlijk niet wenselijk om de klant steeds in de wacht te moeten zetten, omdat je navraag moet doen bij een collega over iets wat je zelf niet weet.
Lees meer »
Gemeente Krimpen a/d IJssel - Marianne Klis
"We hebben IMK Opleidingen ingeschakeld, dat bleek een schot in de roos! De eindresultaten zijn veel beter dan we vooraf hadden ingeschat."
Lees meer »
Vos Capelle - Directeur Ronnie Vos
“In de training is de verkopers de ogen geopend voor de veranderingen om hen heen. Thema’s zoals verkooptechnieken, effectief netwerken, van bestaande klanten ambassadeurs maken, gestructureerde klantgesprekken en een slimme vastlegging en rapportage, hebben we uitgebreid de revu laten passeren."
Lees meer »

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

Zonnehuisgroep Amstelland - Manager P&O Bas Brussaart
"Moeilijke onderwerpen zijn bespreekbaar gemaakt in een vertrouwelijke sfeer" - Zonnehuisgroep Amstelland
Lees meer »
Bosselaar en Strengers Advocaten - Kantoordirecteur Peter van Dijk
De ervaren secretaresses van Bosselaar en Strengers Advocaten waren enigszins sceptisch voor aanvang van de training. Tot de training begon...
Lees meer »