Training Persoonlijke effectiviteit

Met meer zelfvertrouwen en plezier aan het werk

Opleidingsduur
2 dagen

Prijs
€   895,-

LinkedIn groep

Inleiding Persoonlijke effectiviteit

Heeft u moeite om u uit te spreken en voor uzelf opkomen? Zonde! Er zit vaak veel meer in dan er nu uitkomt. In de praktijkgerichte training Persoonlijke effectiviteit oefent u in een veilige omgeving uw sociale vaardigheden als assertiviteit en feedback geven en ontvangen. Na afloop staat u sterker in uw schoenen en werkt u prettiger samen in een team. Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in.

Voor wie is de training Persoonlijke effectiviteit?

Medewerkers in ondersteunende en uitvoerende functies die hun sociale vaardigheden willen versterken, meer assertief op het werk willen zijn, persoonlijke effectiviteit verbeteren en daarmee het effect op hun omgeving willen verbeteren. Als u leiding geeft, adviseren wij u de training Persoonlijke effectiviteit voor managers.

Wat ontwikkel ik?

In de training Persoonlijke effectiviteit versterkt u uw eigen kwaliteiten, waardoor u gemakkelijker en effectiever gaat communiceren.

U gaat in de training aan de slag met:

 • Inzicht in eigen gedrag, zwakke punten en kwaliteiten
 • Effectief inzetten van uw kwaliteiten
 • Constructief opkomen voor uw eigen mening
 • Feedback geven en ontvangen
 • Samenwerken

Met een beter ontwikkeld zelfinzicht komt u gemakkelijker op voor uw mening, heeft u meer zelfvertrouwen op het werk en in contact met anderen en kunt u beter samenwerken in een team.

Wie is mijn trainer?

De trainer heeft veel praktijkervaring en is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer. De trainer confronteert op een veilige en respectvolle manier. De trainer inspireert tot het nemen van concrete stappen in verandering van gedrag.

Inzicht in gedragIMK LOL ICOON disc

Als onderdeel van de training maakt u digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft u op eenvoudige wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van anderen.

>> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Aanvullende informatie

Heeft u nog nooit een communicatietraining gevolgd? Basisvaardigheden in de communicatie komen aan bod in de training Praktisch communiceren op de werkvloer. Geeft u leiding? Kijk dan eens naar de training Persoonlijke effectiviteit voor managers. Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar voor persoonlijk advies via 0172 – 42 34 56.


Programma training Persoonlijke effectiviteit

 • Zelfinzicht in gedrag en kwaliteiten
 • Effectief denken, helpende en niet-helpende gedachtes
 • Samenwerken met collega’s, klanten, leidinggevenden
 • Feedback geven en ontvangen, bespreken wat je dwars zit
 • Assertief optreden
 • Proactief handelen
 • Gerichte beïnvloeding
 • Inzicht in gedrag door middel van de Q4 DISC gedragsanalyse

Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in.

PE_700px

Onze aanpak

Leren doet u volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom gaat u meteen na uw inschrijving aan de slag met lesmateriaal en voorbereidingsopdrachten, via ons online leerplatform. De training zelf is bijzonder interactief. Zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om de nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kunt u tussentijds en tot twaalf maanden na afloop contact onderhouden met de trainer en andere deelnemers.


Deelnemers aan het woord

“Ik kan me nu beter inleven in de ander, zonder daarbij mezelf te kort te doen”

Door de manier waarop de trainer lesgaf kon ik mijn aandacht er goed bij houden. De voorbeelden die zij gaf waren voor mij erg herkenbaar. In gesprekken met collega’s luister ik nu beter, waardoor ik me meer kan inleven in de situatie van de ander. Zonder daarbij mezelf te kort te doen. Ik ben nu assertiever en kan makkelijker nee zeggen tegen het aannemen van extra werk. Ik wil ook de training Timemanagement gaan doen.

Corné Dekkers - Supervisor O2 depot bij Vivisol Nederland

“Dit is een training die iedereen een keer zou moeten doen!”

Aanleiding om deze training te volgen was dat ik moeite heb om ‘nee, heb ik geen tijd voor’ tegen collega’s te zeggen. In de groep konden we veel van elkaar opsteken, maar nog meer van de trainer. Zij vertaalde onze persoonlijke verhalen direct naar concrete voorbeelden. Collega’s hebben inmiddels wel door dat ik niet meer constant alles aanneem zonder na te denken om maar behulpzaam te zijn, maar dat ik ook kijk naar het werk wat ik nog moet doen. Voor hen is het best even wennen. Aan de reacties van mensen om me heen merk ik dat dit eigenlijk een training is die iedereen een keer zou moeten doen; het kan altijd beter!

Manon Demarteau - Office assistent & marketing coördinator bij Sulzer Pumps Wastewater Netherlands

“Ik reageer nu anders in conflicten”

Door deze training kan ik beter relativeren. Niet alles wat er op de werkvloer gebeurt is mijn probleem. Ik reageer nu anders in conflicten en zeg niet alleen maar sorry, ja of nee. De training was duidelijk en overzichtelijk. Daardoor had de trainer veel ruimte voor persoonlijke vragen en leerwensen van de deelnemers.

Melvin Hulsegge - Assistent Productontwikkeling bij Inproba

Lees meer ervaringen »


Beoordelingen

Training Persoonlijke effectiviteit wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 189 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.


Startdata & locaties

Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen.

Locatie Datum
EINDHOVEN vr 23-11-2018
UTRECHT ma 03-12-2018
DEN BOSCH (NULAND) ma 04-02-2019
LELYSTAD vr 15-02-2019
R'DAM (CAPELLE AD IJSSEL) di 19-02-2019
ALMELO do 28-02-2019
ALKMAAR vr 08-03-2019
GRONINGEN (EELDERWOLDE) ma 11-03-2019
UTRECHT vr 15-03-2019
BREDA di 19-03-2019
ARNHEM do 28-03-2019
AMSTERDAM ma 01-04-2019
SITTARD (STEIN-URMOND) di 09-04-2019
DRACHTEN wo 10-04-2019
DORDRECHT vr 26-04-2019
ZWOLLE do 09-05-2019
ALPHEN AAN DEN RIJN ma 13-05-2019
TILBURG (GILZE) di 21-05-2019
UTRECHT wo 29-05-2019
EINDHOVEN do 06-06-2019

Investering

Uw investeringPE_700px

Het all-in tarief per deelnemer bedraagt € 895,-

Tariefsopbouw: lesgeld € 710,- / lesmateriaal € 75,- / locatiekosten € 110,- (2 dagen).
Alle bedragen zijn exclusief btw.

Betaling

Na inschrijving ontvangt u de factuur per e-mail. Plaatsing geschiedt op volgorde van betaling. De factuur dient uiterlijk 30 dagen vóór aanvang van de training, cursus of opleiding te zijn voldaan. De betalings- en annuleringsvoorwaarden kunt u hier lezen in pdf.

Overige informatie

Waarom IMK Opleidingen?

 • Praktisch, plezier, resultaat!
 • 100% klanttevredenheid
 • Volledig toegespitst op uw praktijk
 • Praktijkgerichte trainers
 • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Gerelateerde nieuwsberichten