Training Klantgerichtheid & Sales

Ongeacht iemands functie: wie contact heeft met klanten is het visitekaartje van het bedrijf en verkoopt automatisch de organisatie. Verkopers zijn vervolgens nodig om de opdracht daadwerkelijk binnen te halen. Bij veel van onze klanten zien we dat vakmensen vanuit de praktijk zijn doorgegroeid naar het salesvak. Hun vakkennis kan een voordeel òf een valkuil zijn. Met onze verkooptrainingen leren zij dit in hun voordeel te laten werken!
Wilt u advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.


Klantgericht verkopen

Een sales training is tegenwoordig niet alleen toegespitst op verkopers. Elk contact met de klant is in principe een verkoopgesprek. Zo verkopen bijvoorbeeld monteurs, voormannen en support-medewerkers de eigen organisatie. Een training klantgerichtheid is in onze ogen en in de ogen van onze klanten, een waardevolle toevoeging voor elke medewerker die wel eens contact heeft met klanten.

Sales training

Wanneer er zich een verkoopkans voordoet, zullen zeer waarschijnlijk de verkopers het contact met de klanten overnemen. Elke verkoper zal kunnen beamen dat verkopen écht een vak is. Als verkoper ben je dan ook nooit uitgeleerd, vandaar dat u bij ons diverse verkooptrainingen kunt volgen die aansluiten bij uw behoefte om door te groeien als salesman.

Doorgegroeide verkopers met vakkennis, valkuil of niet?

Veel verkopers zijn mensen met vakkennis die zijn doorgegroeid binnen de organisatie. We zien vaak dat mensen, bij het binnenhalen van opdrachten, leunen op hun vakkennis. Het bezitten van vakkennis vanuit de praktijk kan een voordeel zijn, maar zeker ook een valkuil! De verkooptrainingen van IMK Opleidingen zorgen ervoor dat u deze vakkennis combineert met verkooptechnieken die voor u direct toepasbaar zijn. Zo wordt u als verkoper van onmisbare waarde voor uw organisatie.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Klantgerichtheid & Sales opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 219 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.