Opleiding Human Resource Management A

Opleiding Human Resource Management A

Sterke basis wanneer u bent doorgegroeid naar de PZ afdeling

PDF downloaden Download PDF
Vraag informatiepakket aan
Ervaringen delen en op de hoogte blijven? Sluit je aan bij de LinkedIn groep

Inleiding Human Resource Management A

Opleiding Human Resource Management A

HRM’ers die het vak zijn ingerold zonder gerichte vooropleiding, hebben toch behoefte aan een stevig fundament. Het vak is breed en diepgaand en kent vele facetten. Met de praktijkgerichte opleiding Human Resource Management A ontwikkelt u zich als zelfverzekerde en proactieve HRM’er, met toegevoegde waarde voor de organisatie. Sluit dit aan bij uw leerdoelen? Schrijf u dan direct in.

Voor wie?

De opleiding Human Resource Management A is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van de afdelingen HRM en personeelszaken, die zich willen verdiepen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve invulling van hun HRM-taken. U wilt een stevig fundament leggen voor verdere stappen in uw loopbaan. De opleiding is ook geschikt als u aspirant HR manager bent en uw basis wilt versterken. U gaat aan de slag met het ontwikkelen en versterken van zowel persoonlijke als specifieke HR competenties. 

Onze aanpak

De opleiding Human Resource Management A is absoluut niet schools of theoretisch. We hebben juist gekozen voor een aanpak die praktijkgericht, herkenbaar en direct toepasbaar is. Dat maakt de opleiding uniek ten opzichte van alle andere HRM opleidingen. Er is volop ruimte voor uw eigen praktijkvoorbeelden. Verder gaat u aan de slag met nuttige theorie, realistische oefeningen en bruikbare tips en adviezen, waardoor de opleiding zeer interactief is. 

Niveau en diploma

Voor de opleiding Human Resource Management A zijn geen verplichte vooropleidingseisen gesteld. Uw werkervaring en praktisch inzicht op het gebied van personeelsmanagement zijn belangrijker. De opleiding kenmerkt zich door de praktijkgerichtheid. Na het behalen van de examens ontvangt u uw diploma van IMK Opleidingen.

Wie is mijn trainer?

De trainers van IMK Opleidingen hebben allen ruime praktijkervaring, beschikken over uitstekend ontwikkelde didactische kwaliteiten en blinken uit in hun vakkennis. Om er zeker van te zijn dat de vakinhoudelijke kennis van onze opleiding Human Resource Management A zo goed mogelijk op u als kandidaat wordt overgebracht, hebben wij ervoor gekozen om enkel te werken met de best gewaardeerde trainers. Zonder uitzondering zijn onze trainers enthousiaste en inspirerende mensen uit de praktijk. Zij doceren met veel plezier en halen er persoonlijk voldoening uit om u te begeleiden naar een hoger niveau op het gebied van Human Resource Management. Hun gezamenlijke motto? “Vandaag leren, morgen toepassen!”

Inzicht in gedragLogo_Disc_profiel_tekst_100pxbreed

Als onderdeel van de opleiding maakt u digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft u op eenvoudige wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van anderen.

>> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Aanvullende informatie

Na het behalen van het diploma Human Resource Management A, kunt u doorstromen naar de vervolgopleiding Human Resource Management B op strategisch niveau.

Wilt u persoonlijk advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.

Ervaringen van deelnemers