Maryan Olyslager – IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie HR Management
“Who cares, we gaan het gewoon doen!”

Hallo! Ik ben Marjan Olyslager, "Brengt dynamiek" beschrijft mijn werkwijze treffend: met een combinatie van toewijding en scherpzinnigheid breng ik verandering in vastgeroeste denkwijzen. Samen brainstormen we over de ideeën, plannen en ambities van individuen, teams en organisaties.

Mijn passie

Het komt vaak voor dat mensen lange werkdagen maken, daarom is het des te belangrijker dat deze uren met vreugde worden doorgebracht. Ik ben ervan overtuigd dat het zinvol is om met deze gedachte aan de slag te gaan. Met goed georganiseerde processen, effectieve communicatievaardigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid, kunnen we echt een impact maken!

Mijn aanpak

Het draait uiteindelijk om het begrijpen van wat iemand (klant, gesprekspartner) nodig heeft om vooruit te komen. Het vereist moed om lastige vragen te stellen en eerlijk te zijn. Samen kunnen we brainstormen over verschillende scenario's en mogelijkheden, en elkaar een spiegel voorhouden.

Belangrijk is voor mij

Toewijding tonen door echt het initiatief te nemen om een probleem op te lossen of een stap vooruit te zetten, dat is wat eigenaarschap betekent. Samen kunnen we aan de slag gaan, waarbij ik graag help met eenvoudige, maar praktische ideeën.