0172 - 42 34 56
Nieuwe trainingen - IMK Opleidingen

Nieuwe trainingen

Bij IMK Opleidingen vinden we het belangrijk om ons aanbod actueel te houden. Aan te sluiten bij de signalen en ontwikkelvragen welke wij van onze klanten en deelnemers ontvangen. Daarom is ons assortiment uitgebreid met trainingen over actuele onderwerpen zoals DISC, werving en selectie, commercieel aansturen, verzuim en meer.

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

De wereld om ons heen verandert snel. Dit vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom is het aanbod van IMK Opleidingen uitgebreid met trainingen op het gebied van DISC, HR en verkopen & adviseren.

Ken jouw mensen

Om jouw mensen goed in te kunnen zetten is het belangrijk om te weten wat sterke punten van jouw medewerkers zijn. Waar liggen hun talenten maar ook waar liggen hun valkuilen. Met het DISC-gedragsprofiel leer je jouw mensen kennen en hoe je hun kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen. Trainingen als DISC en leiderschap en DISC voor HR leren jou om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en dat van collega's.

Zelf DISC-profielen afnemen

Enthousiast over de inzichten die het DISC model biedt en wil je DISC graag praktisch toepassen in je werk? Volg dan onze DISC certificeringstraining en leer zelfstandig DISC-profielen afnemen, analyseren en inzetten.

Training kiezen – IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

Personeel vinden en inwerken

Moeite om het juiste personeel te vinden? Tijdens onze training Recruitment leer je alles over werven en selecteren op de competitieve arbeidsmarkt van nu. Daarbij komen de laatste trends als social recruitment en employer branding uiteraard aan bod. Wanneer je nieuwe werknemers eenmaal gevonden hebt, wil je ze natuurlijk ook de beste start geven. Dát leer je tijdens de training Onboarding. Aan het eind van de training neem je een kant-en-klaar onboardingsprogramma voor jouw organisatie mee naar huis.

Omgaan met verzuim

Vergroot je kennis rondom verzuim en wetgeving. Ontvang praktische handvatten voor effectieve gesprekken en werk aan een integraal verzuimbeleid. Onze verzuimtraining is voor iedereen die binnen zijn of haar functie te maken krijgt met verzuimvraagstukken.

Klantcontact op afstand

De training Medewerker klantcontact is voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met klantcontact op afstand. Via de telefoon, e-mail, app of chat. Je doet praktische vaardigheden voor een goed gesprek op, afgestemd op het kanaal waarmee je communiceert.

Commercieel leidinggeven

Geef je leiding aan een team in een winkel? Speciaal voor deze leidinggevenden ontwikkelden we de training Commercieel aansturen van je team. Leer je team alerter te zijn op koopsignalen, verbeter je communicatievaardigheden en leer commercieel coachen op de werkvloer.

Zakelijk tekenen

Met behulp van herkenbare iconen en tekeningen worden je presentaties en vergaderingen effectiever en leuker. Tijdens de cursus Starten met zakelijk tekenen leer je de basiskennis en oefen je met vaardigheden. Na afloop pas je het direct toe in je werk. Ook als je 'niet kunt tekenen'!

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Ik blijf twijfelen welke training of opleiding het beste bij mij past. Hoe maak ik de juiste keuze?

We snappen dat de keuze soms lastig is. Heb je de beschrijvingen van de opleidingen gelezen op onze website of in de studiegids? Als je op zoek bent naar een persoonlijk studieadvies, kun je ook telefonisch contact opnemen met onze studie- en maatwerkadviseurs. Zij staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

(Tel: 0172 – 42 34 56)

Mijn opleiding bestaat uit meerdere dagen. Kan ik in de tussentijd contact opnemen met mijn trainer als ik vragen heb? En na afloop?

Via de portal ‘IMK Leren Online’ kun je voorafgaand en tijdens je training of opleiding contact leggen met de andere deelnemers en de trainer. De portal heeft een chatfunctie, en je kunt een mail sturen aan je trainer met een specifieke (of persoonlijke) vraag. Ook na afloop kun je nog een jaar gebruik blijven maken van de portal.

Wordt iedere training zowel online als klassikaal aangeboden?

Zoals je kunt zien op onze website, bieden we het grootste deel van onze trainingen en opleidingen zowel online als klassikaal aan. Maar niet alles. Het belangrijkste is dat jij kunt leren in een omgeving die het meest bijdraagt aan jouw groei. Daarom biedt IMK Opleidingen bijvoorbeeld ook ‘werkplekleren & opleiden’ aan. Maar denk ook aan individuele coaching. Kortom: de vorm van de training of opleiding hangt af van de ontwikkelvraag van jou en je organisatie.

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4637 beoordelingen

10 / 10
27 mei 2024
Andrea Isaak
Training Verzuimmanagement
Trainer is helder en duidelijk in haar communicatie. Goede praktijkvoorbeelden en goede tips en tricks die je meteen kan toepassen in je werkveld. Goede werkvorm...
9 / 10
22 mei 2024
Willeke Hofstede
Training DISC en leiderschap
Praktische training waarin veel tijd is voor/ realistische voorbeelden.
9 / 10
26 april 2024
Jolien Pouwels
Training Verzuimmanagement
Alle ins en outs omtrent verzuim komt aan bod. Ook veel ruimte voor eigen inbreng. Je leert de basis van een positief verloop van een...
9 / 10
26 april 2024
Esmée van Eck
Training Verzuimmanagement
Er is een fijne balans tussen theorie en casuïstiek waardoor er veel praktijkvoorbeelden besproken worden en je meteen al handvatten meeneemt. Veel interactie onderling, groepsgrootte...
10 / 10
26 april 2024
Natasja Weh
Training Verzuimmanagement
Leerzaam, positief, eye openers, casuïstiek helpend. Interactief. Aanrader voor zowel beginnende als gevorderde HR medewerkers.
9 / 10
31 oktober 2023
Annelies Hamersma
Training Verzuimmanagement
Voor mijn toekomstige functie volgde ik deze training. Het stukje verzuim in mijn toekomstige functie is iets waar ik NIET naar uit keek. Maar nu...
9 / 10
30 oktober 2023
Ingrid Reudink
Training Verzuimmanagement
Veel casus bespreking met input...fijn om te bespreken.
8 / 10
02 oktober 2023
Joyce Schiffers
Training DISC en leiderschap
Praktisch, meteen toepasbaar

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Zij-instroom in de techniek

Werkplekleren & Opleiden

Zij-instroom in de techniek succesvol organiseren
Zij-instromers zijn dé oplossing voor het groeiende personeelstekort in de technische sector. We leggen uit hoe je meer instromers aantrekt én behoudt.
Nieuws
Persoonlijke ontwikkeling tips - IMK Opleidingen

Communicatie & Persoonlijke Effectiviteit

10 persoonlijke ontwikkeling tips voor op je werk en privé
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling betekent werken aan jezelf. Je verbetert je zwakke punten en ontdekt je talenten. In dit artikel delen we onze tips.
Nieuws
Effectief beïnvloeden - IMK Opleidingen

Projectmanagement

Effectief beïnvloeden met deze strategieën en gespreksstijlen
Om stakeholders mee te krijgen, is het soms nodig om ze te overtuigen van jouw visie. Beïnvloeden noemen we dit ook wel. Zo pak je het effectief aan.
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.