Bij IMK Opleidingen vinden we het belangrijk om ons aanbod actueel te houden. Aan te sluiten bij de signalen en ontwikkelvragen welke wij van onze klanten en deelnemers ontvangen. Daarom is ons assortiment uitgebreid met trainingen over actuele onderwerpen zoals DISC, werving en selectie, commercieel aansturen, verzuim en meer.

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

De wereld om ons heen verandert snel. Dit vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom is het aanbod van IMK Opleidingen uitgebreid met trainingen op het gebied van DISC, HR en verkopen & adviseren.

Ken jouw mensen

Om jouw mensen goed in te kunnen zetten is het belangrijk om te weten wat sterke punten van jouw medewerkers zijn. Waar liggen hun talenten maar ook waar liggen hun valkuilen. Met het DISC-gedragsprofiel leer je jouw mensen kennen en hoe je hun kunt helpen om het beste uit zichzelf te halen. Trainingen als DISC en leiderschap en DISC voor HR leren jou om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en dat van collega's.

Zelf DISC-profielen afnemen

Enthousiast over de inzichten die het DISC model biedt en wil je DISC graag praktisch toepassen in je werk? Volg dan onze DISC certificeringstraining en leer zelfstandig DISC-profielen afnemen, analyseren en inzetten.

Training kiezen – IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

Personeel vinden en inwerken

Moeite om het juiste personeel te vinden? Tijdens onze training Recruitment leer je alles over werven en selecteren op de competitieve arbeidsmarkt van nu. Daarbij komen de laatste trends als social recruitment en employer branding uiteraard aan bod. Wanneer je nieuwe werknemers eenmaal gevonden hebt, wil je ze natuurlijk ook de beste start geven. Dát leer je tijdens de training Onboarding. Aan het eind van de training neem je een kant-en-klaar onboardingsprogramma voor jouw organisatie mee naar huis.

Omgaan met verzuim

Vergroot je kennis rondom verzuim en wetgeving. Ontvang praktische handvatten voor effectieve gesprekken en werk aan een integraal verzuimbeleid. Onze verzuimtraining is voor iedereen die binnen zijn of haar functie te maken krijgt met verzuimvraagstukken.

Klantcontact op afstand

De training Medewerker klantcontact is voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met klantcontact op afstand. Via de telefoon, e-mail, app of chat. Je doet praktische vaardigheden voor een goed gesprek op, afgestemd op het kanaal waarmee je communiceert.

Commercieel leidinggeven

Geef je leiding aan een team in een winkel? Speciaal voor deze leidinggevenden ontwikkelden we de training Commercieel aansturen van je team. Leer je team alerter te zijn op koopsignalen, verbeter je communicatievaardigheden en leer commercieel coachen op de werkvloer.

Zakelijk tekenen

Met behulp van herkenbare iconen en tekeningen worden je presentaties en vergaderingen effectiever en leuker. Tijdens de cursus Starten met zakelijk tekenen leer je de basiskennis en oefen je met vaardigheden. Na afloop pas je het direct toe in je werk. Ook als je 'niet kunt tekenen'!

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Ik blijf twijfelen welke training of opleiding het beste bij mij past. Hoe maak ik de juiste keuze?

We snappen dat de keuze soms lastig is. Heb je de beschrijvingen van de opleidingen gelezen op onze website of in de studiegids? Als je op zoek bent naar een persoonlijk studieadvies, kun je ook telefonisch contact opnemen met onze studie- en maatwerkadviseurs. Zij staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

(Tel: 0172 – 42 34 56)

Mijn opleiding bestaat uit meerdere dagen. Kan ik in de tussentijd contact opnemen met mijn trainer als ik vragen heb? En na afloop?

Via de portal ‘IMK Leren Online’ kun je voorafgaand en tijdens je training of opleiding contact leggen met de andere deelnemers en de trainer. De portal heeft een chatfunctie, en je kunt een mail sturen aan je trainer met een specifieke (of persoonlijke) vraag. Ook na afloop kun je nog een jaar gebruik blijven maken van de portal.

Wordt iedere training zowel online als klassikaal aangeboden?

Zoals je kunt zien op onze website, bieden we het grootste deel van onze trainingen en opleidingen zowel online als klassikaal aan. Maar niet alles. Het belangrijkste is dat jij kunt leren in een omgeving die het meest bijdraagt aan jouw groei. Daarom biedt IMK Opleidingen bijvoorbeeld ook ‘werkplekleren & opleiden’ aan. Maar denk ook aan individuele coaching. Kortom: de vorm van de training of opleiding hangt af van de ontwikkelvraag van jou en je organisatie.

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4561 beoordelingen

9 / 10
31 oktober 2023
Annelies Hamersma
Verzuimtraining
Voor mijn toekomstige functie volgde ik deze training. Het stukje verzuim in mijn toekomstige functie is iets waar ik NIET naar uit keek. Maar nu...
9 / 10
30 oktober 2023
Ingrid Reudink
Verzuimtraining
Veel casus bespreking met input...fijn om te bespreken.
8 / 10
02 oktober 2023
Joyce Schiffers
Training DISC en leiderschap
Praktisch, meteen toepasbaar
9 / 10
19 september 2023
Elco Voogd
Training DISC en leiderschap
Deze training geeft enorm veel handvaten. De trainer bracht dit op een interactieve en interessante manier over. Het geeft enorm veel zelfinzicht en inzicht in...
8 / 10
19 september 2023
David Van Goolen
Training DISC en leiderschap
Zinvol, mits je ook wat inbrengt!
8 / 10
30 juni 2023
Marleen Moerman
Training DISC en leiderschap
De groep was erg gezellig. Je leert elkaar wat beter kennen en er wordt veel in de praktijk gebracht.
8 / 10
30 juni 2023
Bianca Rutten
Training DISC en leiderschap
Dat het veel inzicht geeft over gedrag stijlen en meebewegen om je eigen beweging te kunnen manifesteren.
9 / 10
30 juni 2023
Lorinda de Winter
Training DISC en leiderschap
Fijne en duidelijke training. Absoluut de moeite waard om te volgen!

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Incompany training kosten - IMK Opleidingen

Maatwerktraining

Wat zijn de voor- en nadelen van een incompany training?
Een incompany training wordt alleen aan medewerkers van jouw organisatie gegeven en volledig afgestemd op jullie wensen. Maar er zijn ook nadelen.
Nieuws
Als ik vooraf had geweten dat dit het resultaat zou zijn had ik meteen getekend - IMK Opleidingen

Maatwerktraining

“Als ik vooraf had geweten dat dit het resultaat zou zijn, had ik meteen getekend”
Geert Peters van Hutchinsons Port vertelt over de resultaten van de maatwerktrainingen van IMK Opleidingen. “Het heeft ons meer opgeleverd dan verwacht.”
Nieuws
Stagiair aannemen - IMK Opleidingen

Werkplekleren & Opleiden

Stagiaire aannemen na de stageperiode: waar moet je op letten?
Soms tref je een stagiaire die je het liefste direct wilt aannemen. In dit artikel lees je over de voordelen en de valkuilen die er natuurlijk ook zijn.
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.