Maatwerk training Meer commercieel resultaat met DISC

Optimaal presteren met meer stijlflexibiliteit

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
2 dagen

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

LinkedIn groep

Inleiding Meer commercieel resultaat met DISC

Herkent u dit? U wilt een team van zelfstandige salesprofessionals die proactief de markt ingaan en zichzelf continu willen door ontwikkelen. Met deze training brengt u uw commerciële team naar een hoger niveau. Klanten voelen zich herkend en komen graag terug. Het werkplezier en de resultaten nemen toe.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen met een commerciële functie, zowel binnen- als buitendienst.

Wat ontwikkel ik?

Deelnemers krijgen meer inzicht in hun eigen stijlvoorkeur en leren die van klanten herkennen. Met dit inzicht passen zij gemakkelijker hun communicatie aan op de stijlvoorkeur van de klant. Zij kunnen dit inzetten in al hun contactmomenten met klanten, van telefoongesprek tot opdracht.. De klant voelt zich meer herkend in zijn vraagstuk en uw binnendienst komt beter met klanten in gesprek. Uw salesprofessional krijgt meer plezier in zijn werk en de conversieratio gaat omhoog.

Inzicht in gedragIMK LOL ICOON disc

Als onderdeel van de training maakt u digitaal de Q4 DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft u op eenvoudige wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van anderen.

> Klik hier voor meer informatie en een voorproefje.

Aanvullende informatie

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.


Onze aanpak

Leren doet u volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom gaat u na uw inschrijving meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief en uw leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Om het geleerde te borgen, kunt u tot twaalf maanden na afloop online contact onderhouden met de trainer en de andere deelnemers.

Programma

 • DISC commercieel stijl profiel
 • Inzicht in eigen gedrag, flexibiliteit en zelfreflectie
 • Zelfstandiger commercieel opereren
 • Proactiever en professioneler met klanten omgaan
 • Klantgericht of klant gezwicht
 • Onderhandelingsvaardigheden

Investering

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Waarom IMK Opleidingen?

 • Praktisch, plezier, resultaat!
 • Hoge klanttevredenheid
 • Volledig toegespitst op uw praktijk
 • Praktijkgerichte trainers
 • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Gerelateerde nieuwsberichten